15 Seneste Lehenga Kurta -designs i Indien

Se spektakulær ud til din næste lejlighed eller bryllupsfunktion i en fantastisk kurta lehenga. Dette top og nederdel er traditionelt og ser betagende ud. Moderigtigt kurta lehenga fanger opmærksomheden midt i en mængde, denne type mønster kommer med anden stil og farve. Lav til højt budget lehenga kurta giver et traditionelt præg af enhver funktion eller fest.

Bedste og seneste Lehenga Kurta -designs:

Her er top 15 kurta lehenga, som vil være et godt valg til dit næste forsøg,

1. Silke Kurta Lehenga:

Silke Kurta Lehenga

Denne fersken silke lehenga kurta er en pragtfuld påklædning, der kan bruges til lejligheder. Fersken lehenga blusses godt, og printet på den er meget traditionelt. Den råhvide kurta er lang og har en krave med knapper. Kombiner dette med en dejlig dupatta for et komplet look. Dette ser tungt ud som et materiale, men det giver komfort, når du bærer faktisk, dette er lækkert silke materiale kurta lehenga.

2. Knus Silk Lehenga med Kurti:

Knus Silk Lehenga med Kurti

Denne lehenga med lang kurti er perfekt til bryllupper. Den knuste silke lehenga har en bred kant knyttet til den. Kurtien er lang og lavet af guldpyntet arbejde. Det komplette sæt skiller sig ud og ser lyst ud. Hvis du planlægger en lille blød berøring til dit modetøj, så få denne silke lehenga med kurti, som vil være dit rigtige valg.

3. Kort Kurta med Lehenga:

Kort Kurta med Lehenga

Her er et kort lehenga kurti -design, der også er vidunderligt til bryllupper og andre lejligheder. Den korte myntefarvede kurta har lange ærmer. Den blush gold lehenga er blusset og giver dig stor volumen. Hvis du planlægger at give din søster eller ven en gave, så få denne korte kurta, som helt sikkert vil trøste hende ved enhver ceremoni.

4. Floral Lehenga med Long Kurti:

Floral Lehenga med Long Kurti

Denne designer lehenga med lang kurti er endnu en cool tilføjelse til din garderobe. Den blomstrede lehenga har dejlige lyse toner i sig. Den lange kurti er i kontrastfarve og åbnet foran. Bodice er bearbejdet med broderi. Planlæg at få blomstermønster kurta lehenga og få derefter dette lange kurtimønster til at udforske din skønhed.

5. Skærarbejde Lehenga Kurti:

Klip arbejde Lehenga Kurti

Du kan købe dette lehenga kurta -design i cutwork til at bære til den næste familiefunktion. Dette fantastiske blå og røde kombinationssæt med guld er perfekt til enhver særlig lejlighed. Dupattaen sammen med den giver et glamourøst præg. Denne type kurti ser pæn ud, og den fanger mere påskønnelse af dit valg.

6. Brocade Lehenga Kurta:

Brokade Lehenga Kurta

Her er en flot lehenga med en lang kurta, der kan være en del af din garderobe. Brokadeværket lehenga og kurta er i kontrastfarver. Vælg mønstre i brokade, der vil se kongelige og fantastiske ud. Denne kurti er den nyeste lehenga kurti -samling i Bollywood -mønster,

7. Lehenga med asymmetrisk Kurta:

Lehenga med asymmetrisk Kurta

Denne designer kurti lehenga har en fantastisk stil. Den asymmetriske kurta er skåret og broderet for at give en dejlig fornemmelse. Lehengaen er i kontrastfarve. Du kan også få udført en grænse af guldzari -arbejde på lehenga og kurta.

8. Maskinarbejde Lehenga Kurta:

Maskinarbejde Lehenga Kurta

En lehenga kurti -stil kan også udføres med maskinarbejde for at give et glamourøst look. Kurtien er lang og slidset i den side, hvor den er broderet med en maskine. Den almindelige guldlehenga giver outfittet et elegant look. Modedesignere har gode kunstværker, og de forsøger at give et cool touch til deres design, dette er det bedste eksempel på at vælge mode.

9. Kurta med rund hals og Lehenga:

Round Neck Kurta med Lehenga

Dette lehenga og kurti sæt er lavet af lyse gule og lyserøde materialer. Den gule kurta har en dyb rund hals, der er broderet med pink. De 3/4 ærmer på kurtaen ser smarte ud. Du kan prøve alle enkle smykker på denne kurta, denne kombination vil være en god idé at prøve i funktioner.

10. Ærmeløs Kurta Lehenga:

Ærmeløs Kurta Leheng

Blandt de nyeste lehenga Kurti -designs er denne ærmeløse kurta med lehenga i silke. Kurtaen er lang og har en bred slids i siderne. Den blomstrede lehenga har også en bred guldkant. Denne ene ærmeløse kurta er også et godt valg til unge og slanke piger eller kvinder.

11. Lehenga sæt med guldtryk:

Guldprint Lehenga sæt

Dette er ikke en lang kurta og lehenga, men ser stadig fantastisk ud. Guldlehengaen er iøjnefaldende, og den rødbrune kurta, der er kort og broderet, har stor indflydelse. Du kan bære en dupatta sammen med dette sæt for at fuldføre looket. Dette er en halv ærme, der er bedst til din forskellige modesmag.

12. Frilled Kurti and Lehenga Set:

Frilled Kurti og Lehenga Set

Køb denne frillede lehenga kurti kjole stil, der er blændende og slående. Den frillede kurti har lange ærmer og rund hals. Broderiarbejdet for enden af ​​kurta og lehenga er betagende. Denne stil af mønsteret kommer i et højt budget, og du kan også tilpasse design efter eget valg, få denne lehenga -stil til at udforske din modeidee.

13. Jacquard Kurti og Lehenga:

Jacquard Kurti og Lehenga

Du kan endda købe en lang kurti og lehenga i et jacquardmateriale. Denne iøjnefaldende kurti er lang og leveres med en flared lehenga. Kurtis farver gør den perfekt til bryllupper og andre lejligheder.

14. Bryllup Lehenga Kurti:

Bryllup Lehenga Kurti

Hvis du har brug for, at din bryllupsdragt er perfekt, så gå ind til en pakistansk lehenga med lang kurti. Denne kombination af rød og guld er den helt rigtige påklædning til en brud. Detaljerne udført på sættet og flammen af ​​lehengaen er bare strålende.

15. Net Lehenga med Kurti:

Net Lehenga med Kurti

Denne flared net lehenga med et traditionelt print kurta er en anden sej garderobekollektion. Kurta sys med en buet slids foran. Kurta i fuld tryk ser fantastisk ud med den almindelige net -lehenga.

At bære et lehenga kurta -design er bare dyrebart, og du kan vælge mellem de forskellige stilarter, der vises her. Få kurta, der er lang eller kort, med en rund hals eller kravehals.