15 Seneste samling af Anarkali Kurtis til kvinder i 2021

Anarkali kurtis skylder deres navn den fiktive Anarkali i den historiske æra af Mughal kejser Akbar. Dette navn markerer kvaliteterne blødhed, uskyld og skønhed forbundet med damen, der bar Anarkali. Disse blussede anarkali kurtas blev snart den trendy mode for dette århundredes kvinder. Der er etniske, formelle, afslappede og mere Anarkali -designs i sit sortiment.

Smukke og trendige Anarkali Kurti -designs til damer i Indien:

Nogle af de smukke modeller af de bedste Anarkali Kurtis til kvinder præsenteres her.

1. Velvet Applique Anarkali Kurti:

Velvet Applique Anarkali Kurti

Opdag denne nye papegøjegrønne farve Anarkali kurtas til kvinder, som har mørkeblå farveapplikation af fløjlsmateriale. Det er yderligere ornamenteret med en rødbrun farvekant, der er af polka dot -stil. Den samlede kvalitet af det materiale, der bruges til kroppen, er i alt nettet type. Halsdesignet her er kravetype og er uden ærmer. Det er valgfrit, at hvis du har brug for et mini -ærme, er det forsynet med materialet til at sy efter ens ønske. Disse ting gør i alt denne særlige kurti -fest moderne og med et traditionelt udsmykket look.

2. Trykt pink Anarkali Kurti:

Trykt pink Anarkali Kurti

Se nu på denne smukke lyserøde kurti, der består af en Kalamkari -designet krop, og kanten er malet lyserød. Materialet i hele kroppen er bomuld, og overkroppens design forstærkes med den blomstrende Kalamkari -stil. Kombinationen af ​​disse to motiver gør det tiltalende at bære det på én gang. Denne bomulds Anarkali Kurta kan meget vel passe med en passende farve på bunden, som kan være leggings eller jeggings. Og det er dit ønske at vælge sjalet eller dupattaen, der matcher udseendet.

3. Anarkali Kurti med håndkureret broderet frakke:

Anarkali Kurti med håndkureret broderet frakke

Gør dig klar til at eje denne smukke røde bomuld Anarkali kurti, som er pålagt med en smukt broderet vest. Kjolemønsteret består af knust bomuldsmateriale, der giver dette et unikt look. Og overfrakken, der er helt håndkureret, er et rent traditionelt broderimønster i Rajasthani. Anarkali Kurti -designet moderniseres igen ved hjælp af trenden med fuld ærme. Samlet set er den unikke farve, der bruges her, kun rød. Så vi kan vælge enhver mørk nuance af bunden, der helst passer til denne Anarkali bomuldskurti. Det kan være hudfarvede leggings som vist på billedet eller måske mørkeblå, gul eller endda sort.

4. Sort og rød lang Anarkali Kurtis:

Sort og rød lang Anarkali Kurtis

Hav øjnene på denne sorte og røde lange anarkali kurti. Dette mønster er designet med en bred kant med fuglens blueprints applikation og kontrollerede motiver. Oprettelse af en forbindelse med dette, den øvre del af kurta er også designet til at matche udseendet i overensstemmelse hermed. På samme tid opretholder du kurtis krop til at være ren. Det bør meget vel gå med de samme røde skraverede leggings for at få finishen til at se smuk ud. For at tilføre dit look skønhed kan du afslutte præsentationen ved at vælge det samme røde skraverede tilbehør, der passer til kurtis design og udseende.

5. Almindelig og trykt bomuldskalvlængde Anarkali Kurti:

Almindelig og trykt bomuldskalvlængde Anarkali Kurti

Kombinationen af ​​almindeligt mørkeblåt og trykte lyserøde materialer præsenteres her for at give det moderniserede fashionable Anarkali kurti -design. Halsmønsteret er den type, der lukker helt som krave-typen, og ærmerne her er tre fjerdedele. Denne bomulds Anarkali kurti er fortrinsvis beregnet til en afslappet lejlighed, og kvinder i alle aldre kunne bære den. Der er virkelig ikke behov for noget målrettet tilbehør for at forbedre din skønhed med dette outfit yderligere. Forkert denne Kurti med dine yndlingsstole og bukser, som så helt sikkert ville stjæle showet.

6. Navy Anarkali Kurti med talje:

Navy Anarkali Kurti med talje

Tag denne fashionable Anarkali kurti til kvinder, der har en unik, trendy vest med fuld ærmer. Grænsen for kurti og ærmer og vest er alle under samme designkategori. Designet af dette fremhævede motiv er noget tæt på den stribede mønstrede form af flere farver. Materialet i denne kurti er meget behageligt at have på. Her tages både design og komfort i betragtning for at give det bedste ud af det.

7. Kort længde gul Anarkali Kurti:

Kort længde gul Anarkali Kurti

Udforsk denne smukt mønstrede korte Anarkali kurti til moderne teenagepiger. Denne gule skraverede blomsterskårne kurti får dig til at se på det uden tøven. Hele kroppen er dækket med almindeligt gult bomuldsmateriale og en fremhævningsramme, der omfatter både sorte udskrifter og en lyserød skygge. Udseendet er kun smukt, fordi dette design er unikt i sit sortiment af korte længder. Intet stopper en til at købe det til deres garderobe.

8. Fuld ærmer trykt Anarkali Kurti:

Fuld ærmer trykt Anarkali Kurti

Dette blændende blå og hvide Anarkali Kurti-mønster er et andet sortiment af den førsteklasses samling af denne serie. Det er smukt designet med det samme mønster trykte arbejde i både ærmer og kant. Og kurtis krop er igen udsmykket med et andet passende mønsterdesign. Det ser så enkelt ud, og på samme tid er det også autentisk. De vælges normalt af de kvinder, der har brug for et outfit at have på i løbet af normale dage, men for dem, der leder efter en fornem kollektion. Ærmerne er i fuld længde, så du ikke behøver at søge efter det matchende tilbehør. De giver et fantastisk og også et beskedent look til den, der bærer det.

9. Burgundy Multiple Cuts Anarkali Kurti:

Bourgogne Flere udskæringer Anarkali Kurti

Sæt øjnene på denne Anarkali Kurtis -kollektion for at sikre, at du ikke går glip af dette attraktive og smukke design. Snittene på denne kurti er designet, så det materiale, der bruges i ærmerne, er lavet til disse udskæringer for at give kontrastudseendet mellem anarkali -udskæringer og kurtis kropsdesign. Denne særlige kollektion er trendy blandt pigerne, fordi både farven og motiverne er unikke. Burgund nuance er en af ​​de populære blandt andre trendy farver.

10. Viscose Strik Party Wear Anarkali Kurti:

Viskose Strik Fest Anarkali Kurti

Leder du efter et perfekt outfit til din foretrukne kommende familiebegivenhed? Her slutter din søgning med denne Anarkali festdragt kurti. Dette charmerende og dejlige valg af anarkali -stil kurtis er den varme samling af denne sæson. Her er den attraktive nuance af orange sammen med sort farve parret. Det sorte farve viskosemateriale er strikket med fuld ærmer. Kurtis krop har fået en uden sidestykke gylden kant, der er unik i sin slags. I alt, hvis du vælger dette outfit, har du virkelig lavet noget bedst for dig selv.

11. Gråblandet bomuld Anarkali Kurtis:

Gråblandet bomuld Anarkali Kurtis

Tag et kig på denne smukt designet nyeste anarkali kurti. Den grå nuance er usædvanligt blandet med en trykt ærmeløs top fastgjort til den. Chiffon -materialet bruges til hele den grå krop, hvilket får det til at falde glat. Trykt ærmeløs top med grå kurti i fuld længde ville være den karakteristiske samling blandt dine favoritter.

12. Gulvlængde Særlig lejlighed Anarkali Kurti:

Gulvlængde Særlig lejlighed Anarkali Kurti

Dette er den perfekte kategori til særlige lejligheder såsom bryllupsfester. Man kan vælge denne trykte anarkali kurti, der er bemærkelsesværdigt designet med en kombination af to smukke farver. Det trykte mønster af guldmotiver er godt fremhævet på det sorte Georgette -materiale. Ærmer valgt er fuldhåndede, og på samme tid falder dette under kategorien kurtis i fuld længde. Ingen tvivl om, at denne serie ville stjæle udseendet af showet.

13. Perfekt hvid blandet Anarkali Long Kurti:

Perfekt hvid blandet Anarkali Long Kurti

Oplev disse perfekte hvide damer Anarkali Kurti, der omfatter en gylden blondekant. Den enestående kombination af gylden cremefarvet trådarbejde giver det et fantastisk look. Gå med velplejet løst hår og minimalt tilbehør for at få dig til at se enkel, men fabelagtig ud. Du kan også uden videre matche denne elegante hvide anarkali -kurti med velegnede leggings som finish.

14. Etnisk slid i orange bomuld Anarkali Kurti:

Orange bomuld etnisk slid Anarkali Kurti

Lav dit slående kurta -design til dit eget ved at vælge det som dit valg. Denne Anarkali Kurta til kvinder er den bedste mulighed for fritidstøj eller endda til daglig brug. Kombinationen af ​​tre farver orange, grøn og slående rød får det til at se stænkende ud. Disse kollektioner foretrækkes for det meste af unge, der kan lide lyse trendy nuancer. Det er gjort behageligt at have på ved at vælge mini -ærmer som sit højdepunkt.

15. Fantastisk moderne look Anarkali Kurti:

Fantastisk moderne look Anarkali Kurti

Nu, sidst men ikke mindst, tag et kig på denne vidunderlige og trendy moderniserede afslappede Anarkali Kurti. Det er en smuk pink skraveret kurti, der har halsbåndstype og tre fjerde ærmer. Det er helt almindeligt, men har en enkel dobbeltfarvet kant både i ærmerne og kurti. Grænsen består af orange og gule nuancer, der i det væsentlige fremhæver udseendet. Halsbåndet med krave med unikt designet knapper applikation fuldender sin ekstraordinære finish. Det er det mest fashionable og fascinerende mønster i bomuldskurtikollektionen valgt af nutidens kvinder.

Her er de bemærkelsesværdige og fremragende udvalg af kurti -kollektioner til kvinder, der leder efter den fashionable diva. Tøv nu ikke med at lave mindst en eller to af dine egne. Det hele er specielt og udelukkende designet til at få det til at føles særpræg for den, der bærer det.