25 legnépszerűbb és legjobb márkájú Kurtis kollekció hölgyeknek

A gyönyörű megjelenés minden nő álma. Tehát, ha valami divatos és divatos kurtit keres, akkor nézze meg ezeket a mesés és formatervezett kurtikat minden alkalomra, legyen az a partija, amit szeretne, egyedi ruházat vagy különleges alkalom, amikor etnikai és hagyományos megjelenést szeretne. Dolgozó hölgyek termékeny kollekciót is találnak a napi irodai munkához. Azok a főiskolai lányok, akik stílusosnak és divatosnak tűnnek, megtalálják a legjobb és divatos kollekciókat. A legmagasabb márkájú, divatos és stílusos kurtisok tökéletes öltözéket nyújtanak Önnek, amilyennek lenni szeretne.

A márkás kurtisok stílusnyilatkozattá váltak az évek során. Minden nő álmodik arról, hogy a híres márkák ilyen szép mintáival ruhásszekrénybe töltse a ruhásszekrényét. Némelyikük exkluzív gyűjtemény, és fokozhatja stílusérzékét.

A legjobb márkájú Kurtis kollekció hölgyeknek:

Itt fejezze be a vadászatot a 25 legjobb márkájú kurtival minden alkalomra,

1. Egyszerű, egyenes Kurtis:

Egyszerű, egyenes Kurtis

Napi viseletű kurtikat és a legjobb kurta márkákat keresi, akkor egyenes. Ezek egyszerű megjelenésűek és nagyon kényelmesek a viseletükben. A pamut anyag kényelmes és könnyű viseletet biztosít. Ezek a kurtik egyszerű öltözéket adnak, és bebizonyítják, hogy az egyszerűségnek nevezett szondák a legjobb politika. Megtalálhatja őket minden méretben és minden színben. Ez sima, nyomtatott, virágos és hímzett vagy még sok más. Ezek a kurtik könnyen elérhetők a piacon és az online vásárlási webhelyeken, mint például az Amazon, a Flipkart, a Limeroad, a Jabong stb..

2. Aszimmetrikus Hemline Kurta:

Aszimmetrikus Hemline Kurta

Ezek az igényes és legnépszerűbb kurta márkák, a kurtis nagyon izgalmasnak és divatosnak tűnik. A szövet viszkózból több stílust ad, és a jelzésig növeli a kényelmet. Viselheti nadrággal és palazzóval. Ezek több színben és többféle kivitelben kaphatók a piacon. Akkor miért kell várni a vásárlással, és egyedivé tenni a kollekciót.

3. Oldalsó rés Kurtis:

Oldalsó rés Kurtis

Sidecut kurtis, a kurta márkák divatvilágába való beillesztése új megjelenést kölcsönöz a nőknek. A kurta azzal, hogy a sima vagy virágmintás oldalvágással rendelkezik -e, a három negyedik ujjal egészül ki. Viselheti őket nadrággal és farmerral. A durva francia stílusú fonat a kő fülbevalóval és a magas sarkú cipővel stílusossá teszi őket, és elbűvölőbbé tesz.

4. Kurta póló stílus:

Inga stílusú Kurta

Az irodai vagy főiskolai viselet ezek a kurtisok az egyik legkeresettebb és legkedveltebbnek bizonyultak. Ezek az ingek a kurta nagyon divatosnak és elegánsnak tűnnek. A rövid hosszúságú márkás kurti kollekció fantasztikusan néz ki farmerrel. Manapság ezeknek a kurtáknak a trendje nagyon elterjedt a palazzókban és a három nadrágban. A divatos, rendezetlen konty divatos üveggel és fülbevalóval még egyetemi és tanulékony megjelenést kölcsönöz.

5. Rövid hosszúságú Kurtis:

Rövid hosszúságú Kurtis

Ha hagyományosat szeretne viselni, nyugati, akkor válasszon rövid kurtit és farmert. Az indiai lányok többsége szeret márkás kurtist viselni farmerrel. A sima, virágos, hímzett stb. Minták ezekben a kurtisokban kaphatók. Könnyen elérhetők a piacon és az online marketing webhelyeken is.

6. Kurtis háromszög sárkány:

Háromszög sárkány Kurtis

Ez egy újabb modern felismerés a hagyományos márkájú hölgyeknél. Az ujjatlan hosszú háromszög alakú kurtis lenyűgöző és stílusos. Megfelelőek nadrággal és farmerral. Az új és legújabb trendek divatosabbá teszik divatos kollekcióját.

7. Cape márkájú Kurtis:

Cape márkájú Kurtis

A teljesen kimagasló és a legjobb minőségű kurtis mindig magabiztosnak és lenyűgözőnek fogja érezni magát. A georgette szövet három negyedik ujjú kurta divatosnak és pompásnak tűnik. Tudják azok, akik viselik. A különleges alkalomra készült kurtisok a legújabb tervek, csodálatos tervezői kollekcióval. Viselje ezt, és érezze a benned rejlő egyediséget.

8. Chikan Work Kurtis:

Chikan Work Kurtis

A Lucknow chikan kurtis jól ismert eleganciájáról és formatervezéséről. Ezek nagyon egyszerűek és kényelmes viseletű kurtik, teljes kézi hímzéssel pamutszöveten. Így nyáron töltse ki kollekcióját könnyű, elegáns kurtisokkal. A hölgyek is nézzék meg ezeket az online webhelyeket, például a chikanwala.com oldalt, hogy kedvezményeket kapjanak.

9. Kurta spagetti pánt:

Kurta spagetti pánt

A szíj kurtis a tervezők és a klasszikus trend a hölgyek körében. Ezek nyárbarát kurtik. És ha meg akar látogatni néhány tengerparti területet, akkor menjen hozzájuk. Nem is tűnnek tökéletesnek, de csodálatos megjelenést kölcsönöznek. Ez könnyen elérhető a piacon vagy az online vásárlási webhelyeken, mint például az Amazon, az Alibaba, a Jabong stb.

10. pandzsábi Kurtis:

Pandzsábi Kurtis

A pandzsáb sok mindenről jól ismert, de a ruházat évtizedek óta a nők által a legkívánatosabb. A gyönyörű pandzsábi kurtis mesésen néz ki viseletkor. Jó formájú és méretű kollekciókat is talál. Kaphatók a piacon és az online vásárlási üzletekben is. Érintse meg Pandzsáb érintését a kurtisban, és legyen az új pandzsábán.

11. Hosszú Pompom Kurta:

Hosszú Pompom Kurta

A műselyem pamut kurtisok hosszúak, pomponokkal hagyományosabbak és stílusosabbak. Ez klassz és stílusos, nagyon pimasznak tűnik. Viselje őket nadrággal és farmerral. Nagyon könnyen elérhetők a piacon. Ezek a hölgy kurtis legnépszerűbb márkái, amelyeket online is megtalálhat. Sok online marketing webhely értékesíti őket bizonyos kedvezményekkel is. Szerezzen be egy hosszú mintát az ünnepi szezonra, ezért menjen, és szerezze be a legnépszerűbb márkák új kollekcióját.

12. Neck Designs Kurtis:

Neck Designs Kurtis

A nyak formatervezése stílusosabb és divatosabb. Akár hímzett, akár nyomtatott nyakú, nagyon dizájnos. Ezek a ruhák a legjobb szövetből készültek. Különböző mintákban, kivitelben, méretben és színben kaphatók. Ezekre a női kurtis márkákra nagyon nagy a kereslet. Ezek újonnan márkás kurtik.

13. Ujjatlan márkájú hosszú Kurtis:

Ujjatlan márkájú hosszú Kurtis

Ezeket a kurtikat nem kell bemutatni. Ezek jól meg vannak tervezve; A legújabb márkájú kurtis egyedi kollekciókkal szóhoz sem jut. Ezek a hosszú kurta arany nyomtatással csodálatosnak tűnnek. Ezek az egyenes hosszú kurtik viszkózból, pamutból, chandeli selyemből stb. A hosszú hasított kurtis ujjatlan, etnikai és legújabb stílust kölcsönöz. A kötelező vásárolni való kurtis minden bizonnyal fokozza a ruhásszekrény dicsőségét.

14. Hosszú márkájú Kurtis:

Hosszú márkájú Kurtis

A márkás hosszú kurtik mindig divatosak és divatosak. Könnyen elérhetők bármilyen színben vagy méretben, akár teljes méretben, akár kis méretben, akár közepes méretben. A három negyedik ujjú rövidnadrág vonzónak tűnik farmerrel és nadrággal. Ezek az egyenes szegélyek, különböző mintákkal, gyönyörű hölgyeket tesznek. Tehát próbáld ki őket, és szerezd meg a glamot.

15. Kettős rétegű Kurta:

Dupla rétegű Kurta

Ezek a kurtis legújabb és legégetőbb tervei. Hölgyeim, ezek a kétrétegű kurtisok biztosan vonzzák Önt vásárolni és viselni. Ezek a kurták két réteg ruhával rendelkeznek, az első hosszú és ujjatlan, a második rövidebb, mint az első, három negyedik ujjal. Nagyon divatosak és stílusosak. Vannak pamut, chandeli selyem, viszkóz stb.

16. Kurta márkájú Ryon tervező:

Márkás Ryon Designer Kurta

Ezek jól megtervezett kurtik, amelyeket bármilyen alkalomra viselhet, legyen szó házasságról, rendezvényről, fesztiválról és más különleges alkalomról. Viselheti nadrággal, palazzóval és nadrág nadrággal. Ezek a kényelmes márkás kurtik kiválóan illeszkednek és a legújabb tervek.

17. Legújabb W márka Kurtis:

Legújabb W márka Kurtis

Ahogy a kurtis márkanevek W -t mondanak a nőknek, igen, hölgyeim, ezek csak az Ön számára. A W legújabb, márkás és formatervezett kurtis eleganciát és stílust kölcsönöz Önnek. Ezek az ujjatlan W márkájú kurtik hosszúak és stílusosak. Viselheti nadrággal, palazzóval és nadrággal. Tehát viselje őket sarokkal, hosszú fülbevalóval és palazzóval, biztosan jó kiegészítőket fog kapni. A kombináció kiválóan alkalmas minden alkalmi eseményre. Ők az egyik legnépszerűbb márka a hölgyek számára.

18. Márkás Flared Kurtis:

Márkás Flared Kurtis

Ezek lobogó márkájú kurta nőknek. A formatervezett choli, amely hosszú, széles, sima pamutruhával van rögzítve, nagyon ikonikusnak és divatosnak tűnik. Ezeket a kurtisokat nadrággal lehet viselni. A három negyedik ujjú és a hímzett és nyomtatott choli nagyon bájos és gyönyörű. Nagyon jól néz ki egy nadrágon is. Ez a márkájú kurti éppen alkalmas arra a buliidőre is.

19. Elülső vágott Kurtis:

Elöl vágott Kurtis

Az elülső hasított kurtik csábítónak és csillogónak tűnnek. Viselheti nadrággal, palazzóval, nadrággal és farmerral. Ezek minden korú és méretű nőknek szólnak. Tökéletes stílus minden alkalomra. Ez a legjobb stílus az egyetemre járó lányok és az irodába járó nők számára. Ezek a teljes ujjú kurta nagyon divatosnak tűnik. Ez a márkás hosszú kurti nagyon elegáns és gyönyörű.

20. Magas-alacsony Kurtis:

Magas-alacsony Kurtis

Ez a legújabb márkás kurtis. Ez a három negyedik ujjú kurtis elöl rövid, de hátul hosszú. A gyönyörű nyakkivitel és a farokvágású hi-low kurtis a divatvilág legújabb trendje. Ez teljesen márkás kurti, amely magas a költségvetésben a partyruházati kollekció számára.

21. Etnikai márkájú tunika Kurtis:

Etnikai márkájú tunika Kurtis

Goethinic ezekkel a legújabb tunika kutis hölgyekkel. Tedd különlegessé és divatossá ruhatárad. Tehát menjen a tunikagyűjteményhez. Ezek a kurtik alkalmasak nadrággal, farmerral, nadrággal és palazzóval. A stílusos etnikai megjelenés alkalmas különleges alkalmakra, például partikra, fesztiválokra stb. A férfiak ezt ajándékba adhatják feleségüknek az évforduló napján; ez egy igazán kiemelkedő egyedi ajándék lelki társaiknak.

22. Zakó márkájú Kurtis:

Zakó Márkás Kurtis

Ezek a teljes ujjú márkás pamut kurtik a hagyományos ruházati stílusok. Ezek a legjobb kurti márkák, és nagyon alkalmasak Patiala salwar, legging, palazzo és nadrág viselésére. Ez nagyon stílusosnak tűnik irodai célokra. A farmerral viselt végtelen varázst kölcsönöz neked. Ez a nagyon igényes megjelenés manapság, és a lányok gyakran viselik őket bulizásra is. Ez a nyári szezonban is hasznos, ha a lányok szeretnek új dolgokat kipróbálni, akkor ezt az egyetemen is használhatják.

23. Frock stílusú Kurta:

Frock stílusú Kurta

A nagyon divatos bármikor viselt márkás kurták hölgyeknek nagyon divatosak és divatosak manapság. A nyugati érintés és a Desi stílus divatosabb és kényelmesebb megjelenést kölcsönöz nekik. Viselheti farmerrel és nadrággal. A kurtis pamutszövetből készült, három negyedik ujjal. Nagy kényelemmel viselheti őket egész nap. Az ilyen kedves nyugtató színek növelik a kurti egyszerűségét.

24. Anarkali márkájú Kurtis:

Anarkali márkájú Kurtis

A kényelmes és hagyományos anarkali kurtis soha nem veszítette el eleganciáját és trendjét. Mindig a divat vonalában vannak, és helyet kapnak a női ruhatár kollekciójának nagy részében. Viselheted farmerrel és késsel. Ezek a műselyem pamut kurtisok mindig nagyon etnikailag és stílusosan néznek ki. Bármelyik fekete leggingsen viselhető. Ez éppen alkalmas a hétköznapi eseményekre.

25. Farmer márkájú Kurtis:

Farmer márkájú Kurtis

A legújabb és stílusos farmer most a kurtisban van. A farmer kurtik manapság nagyon igényesek. Még egy második nő is megtalálhatja, aki farmer kurtát visel. Ezek jól mutatnak fehér nadrággal és fehér palazzóval. Viselje őket magas sarkú cipővel, rendezetlen, magas megjelenésű zsinórral és hosszú fülbevalóval. Ez egy márkás kurta, amelyet a költségvetése szerint is megkap, ez nagyon hasznos a téli szezonban a hölgyek számára.

Próbálja ki ezek közül a márkás kurtik közül bármelyiket, és töltse fel gardróbját stílusos és divatos kollekcióval. A szövet és a méret az övék lesz, miközben bármelyik márkát választja. Ezek a gyönyörű márkás kurtis készletek online kiválaszthatók. Az alkalomtól függően kipróbálhatja ezeket a csodálatos mintákat híres márkáktól. Minden etnikai és alkalmi eseménynek megfelel. Van néhány gyönyörű kurtis virágmintával és hagyományos mintákkal, amelyek bókokat adnak a stílusérzékedhez.

Ezek mind gyengéd mosású kurtik, minden méretben. Könnyen elérhetők a legtöbb bemutatóteremben és online marketing webhelyen, például a Flipkart, a Snapdeal, a Jabong, a Craftsvilla, az Alibaba, az Amazon stb..