25 legújabb és stílusos divatos Kurti Designs for Women

A kurtik a legkényelmesebb és megfizethetőbb viselet a mozgalmas nők számára. A főiskolai lányok, irodai dolgozók és a divatot érintő nők mindegyike saját választékkal rendelkezik. Szeress bele a modern világ legkedveltebb ruháiba.

Gyönyörű és modern divatos Kurti minták divatos hölgyeknek:

Ebből a célból bemutatjuk a top 25 új divatos kurtis kollekciót.

1. Hosszú pamut díszes Kurti:

Hosszú pamut divatos Kurti

Fedezze fel ezt az elbűvölő, divatos design minták gyűjteményét, amely citromsárga árnyalatú. Kiemelésként a fehér háló anyagot használják rátétként a nyak, a mellkas és az ujjak kialakításához. Nyitott gallérral rendelkezik, és három negyedik ujjú. Az ilyen típusú kūrzést leginkább fiatal korú lányok és divattudatos nők választják.

2. Pamut hímzés Fancy Kurti:

Pamut hímzés Fancy Kurti

Nézze meg ezeket a hölgyeket, Fancy Kurtit a tengerzöld káprázatos sötét árnyékában. Normál szabású nyaka van, és dombornyomott vörös rózsák gyönyörű motívumai. Az ujjak arany és piros csipke szegéllyel rendelkeznek. A nyak elülső oldalán gombokkal piros árnyékolt csipke van. Ezzel a modern zöld színnel a vörös rózsa rátétei feltűnőnek és csodálatosnak tűnnek.

3. Resham Hímzés Zöld Fancy Kurta:

Resham Hímzés Zöld Fancy Kurta

Itt van egy másik világos árnyékolt tengerzöld Fancy Kurta kollekció, amely vonzó és szép selyemszál hímzéssel rendelkezik, resham néven. Olyan elegánsan van varrva, hogy a Kurta szépségét is bélyegezi vele. Ennek a Kurta -nak a különlegessége az alsó vonal egyedi vágásai és a rövid ujjú ujjak. A kurta teljes szövete Georgette -ből készült.

4. Teljes hosszúságú Rayon Fancy Kurti:

Teljes hosszúságú Rayon Fancy Kurti

Vessen egy pillantást erre a sötétkék színű, teljes hosszúságú divatos hosszúra. Műselyem anyagból készül, amely teljesen kinyomtatva van a kūr első és hátsó oldalán. Normál nyakú, három negyedik ujjú. A két oldalon lévő réseknek köszönhetően tökéletes választás alkalmi viseletre. Nem egyezik az azonos színű sötétkék leggingsekkel.

5. Sima fehér díszes Kurti derékkabáttal:

Sima fehér divatos Kurti derékkabáttal

Vessen egy pillantást erre a sima fehér, új, divatos alkotásra, amely rendkívüli nyomtatott mellényt tartalmaz. Karcsú, rózsaszín és fekete színű szegélye van, amely mindkét színt eltérésként használja a kurti alján. Ujjatlan, és a derék kabát ennek a divatos hosszúnak a kidolgozása. Ezt a kurti -t széles körben választják azok az egyének, akik őrültek a derék típusú kabátokhoz. Mindenki kedvence, és minden évszakban viselhető.

6. Kurti fekete és őszibarack tervező:

Fekete és őszibarack tervező Kurti

Fogd meg ezt a lenyűgöző alkotást a legújabb Fancy kurti fekete színben, amely uralja a szépséget. Az egyik oldalon őszibarack színű, fekete szál hímzéssel figyelemre méltó megjelenést kölcsönöz a kupának. Teljes ujjú, csipke szegéllyel, mind rózsaszín, mind barack színben. Itt a rózsaszín árnyalatot kissé megérinti, hogy fokozza a szépséget. Összességében a kurti anyaga is szépíti a szépségét, hogy az első vonalban nézzen ki.

7. Pink Cotton Long Fancy Kurti:

Rózsaszín pamut hosszú divatos Kurti

Itt van egy másik gyönyörű rózsaszín Kurti kollekció, egyszerű karosszériával. Rózsaszín hálóval ellátott szegélye van, amely elég széles ahhoz, hogy intenzívebbé tegye ezt a ruhát. Ennek a díszes parti viseletnek a határa ismét egyszerű dizájnú hímzéssel és fekete csipke szegéllyel gazdagodott. Ez a party wears kollekció továbbra is a legtöbbet kedveli a legtöbb divatot kedvelő személyt.

8. Ujjatlan pamut Fancy Kurti:

Ujjatlan pamut divatos Kurti

Varázsolja el ennek az alkalmi viseletnek a megjelenését, amely többnyire nyomtatott formatervezést tartalmaz az egész testen. Ennek a díszes alkotásnak a fénypontja az egyedi mintás nyak, amelyet a képen látható módon kék galléros nyakkal terveztek. Ujjatlanként választott, és ízlésünk szerint állítható be, ha a mini vagy rövid ujjú varrott.

9. Világos sárga díszes Kurti:

Világos sárga díszes Kurti

Tekintse a szemét erre a sárga Kurti fényes árnyalatára, amely teljesen sima. Tökéletesen úgy tervezték, hogy megmutassa vágásait és íveit, hogy stílusosabb legyen. Ez a divatos kurti minta a hosszú típus, és szűk varrott három negyedik ujja van. Ezzel szemben a rózsaszín, vegyes többszínű kivitel a nyak környékén van mintázva. A felhasznált anyag emellett a legjobb választás a nagyon válogatós nők körében divatosságaikban.

10. Pure Casual Wear Fancy Kurti:

Pure Casual Wear Fancy Kurti

Fedezze fel ezt a vadonatúj barna árnyalatot, mustárral és narancssárgával keverve. A kinyomtatott minták dombornyomottak az egész anyagon, és teljesen kényelmes viselet a tiszta pamutszövet kiválasztása miatt. Ezek a teljes ujjú Kurti tükörmunkák vannak hímezve a nyakán és a szegélyeken. Ezen felül a pamut anyag rendkívül kényelmesen viseli.

11. Fekete tervező, Fancy Kurti:

Fekete tervező, Fancy Kurti

Párosítsd ezt a fekete Kurti -t kedvenc világos árnyékos leggingseddel, hogy divatos és csinos legyél. Ez a díszes kurti stílus fehér nyomatokkal rendelkezik az egész testen, és három negyedik ujjú. A vörös rátételt a nyakrészen és a kupolás alsó elülső oldalán adják. Ez a pontos lehetőség egy alkalmi viseletre. A leggingsen kívül az ilyen típusú kurtisokat még a palazzók sem tudják összeegyeztetni.

12. Különböző vágások tervezője, Fancy Kurti:

Különböző vágások Tervező Fancy Kurti

Fedezze fel ezt a fekete nyomtatott Kurtit nyitott elülső réssel. Ez a legújabb Fancy Kurti design fokozza a megkülönböztető többszínű bagolynyomatokat a kurti felső rétegében. A belső réteg sima fekete pamut anyag. A fiatal korú nők jól fogadják ezt a különleges dizájnt alkalmi főiskolai viseletként. És viselhető megfelelő illeszkedő nadrággal vagy akár hosszú szoknyával.

13. Pamut virágmintás díszes Kurta:

Pamut virágmintás díszes Kurta

Koncentráljon erre a pamut alkalmi viseletre, amely csodálatos, szürke színű. Ez a hölgy Fancy Kurta dísztelen és még mindig szerény a vágásokkal és ívekkel. Ez az elegáns Kurta mindennapos viselet, minden bizalommal. Választhatja ezt az öltözéket, hogy ezt a kurti -t alkalmi viseletként viselje minden normális alkalomra. Ez a legkedveltebb a nők körében, akik nincsenek annyira tudatában a modern trendeknek és divatnak.

14. Fancy Kurtis nőknek:

Fancy Kurtis nőknek

Vessen egy pillantást erre az ujjatlan és egyszerűen kiváló mintájú Kurti poli-pamut anyagból. Az egész szöveten fekete virágnyomatok láthatók. Nem sok díszítéssel ez a Kurta továbbra is gyönyörű és lenyűgöző. Mivel egyedi kurti virágmintával rendelkezik, így másképp néz ki. Ez tökéletesen illeszkedik a megfelelő leggingshez vagy jeggingshez. Vagy ha kényelmes a pamutnadrág, akkor az is a legjobban működik.

15. Rózsaszín hímzett Georgette Fancy Kurta:

Rózsaszín hímzett Georgette Fancy Kurta

Most vessen egy pillantást a rózsaszín árnyalatú kurta csodálatos és dicsőséges színére. Nem kell egy pillantást vetnie erre a divatos Kurta Designra, hogy a tiéd legyen. Annyira egyszerű és elegáns, hogy szépsége feldobja az ember divatőrületét. Ez egy gyönyörű fehér cérna hímzéssel rendelkezik a kurta nyakán és mellkasán, ami miatt különleges viseletet választ. Ez a divatos etnikai viselet még hosszú szoknyával vagy megfelelő nadrággal is párosíthatatlan.

16. Színes Fancy Kurti hölgyeknek:

Színes divatos Kurti hölgyeknek

Íme a legújabb Fancy Kurti dizájn modern és divatos megjelenése. Mindenki olyan ruhát szeretne viselni, amely teljesen elégedett vele. E kategóriák közül ez a fajta egyedi kialakítás jól megfelel minden ember kívánságának. Ez a kurti nyomtatott virágokkal rendelkezik, és sima nyakú mintázattal rendelkezik. Azok, akik nem a túl divatos díva mellett döntenek, nagyon jól járnak ezzel az aranyos és csinos új típusú kurtis hölgyek kollekciójával.

17. Designer Printed Cotton Fancy Kurti:

Tervezői nyomtatott pamut divatos Kurti

Itt jön a két dizájn eltérésének egyedi kombinációja. A kurti felső része fekete -fehér virágos rátétekkel van ellátva. A kurti alsó részén narancssárga, sárga és zöldek találhatók. Ez is a divatos hosszú tervezés kategóriájába tartozik. A nyak kialakítása bársony kabát típusú mintából áll. Mivel hosszú típus, nagyon jól illeszkedik egy hosszú szoknyához, amelynek árnyalata megfelelően illeszkedik a felső alkotáshoz.

18. Fancy Kurti, szatén tervező:

Szatén tervező, Fancy Kurti

Vessen egy pillantást erre a három színkombinációra. Ez egyedi háromszínű mintázatú dizájnnal érkezik, amely a kurti elegánsnak és szerénynek tűnik. Ez az elegáns kurti egy újabb ruha a ruhásszekrényben, amely megfelel a nők igényeinek modern megjelenésének. Minden méretben kapható, így minden korú nő könnyen elkészítheti nekik.

19. Fekete csipke szegély Fancy Kurti:

Fekete csipke szegély Fancy Kurti

Ha gyönyörűen szeretne kinézni fekete öltönyében, akkor válassza ezt a fekete ruhát. Túl jó és tökéletesen megtervezett, hogy megfeleljen minden nő kívánságának. Mivel a fekete minden idők kedvence, az ilyen típusú kurtisokra nagy igény lenne. Kiemelésként fehér szegélyekkel rendelkezik, amelyek csillogóvá teszik. Kétségtelen, hogy ezt a fekete színű Kurtit viselve ellophatja az egész show -t.

20. Divatos kék pamuttervező Kurti:

Divatos kék pamut tervező Kurti

Ez a fantasztikus kurti kollekció élénk sötétkék árnyalattal rendelkezik, amely túlságosan sima. Nincsenek dombornyomott motívumok vagy minták, de mégis megkülönböztető megjelenést kölcsönöz a kūrnek. Három negyedik ujja van, és egyenes vágással van kialakítva, két oldalán nyitott résekkel. Minden rendelkezésre álló méretből áll, hogy minden korosztálynak megfeleljen.

21. Pandzsábi Design Fancy Kurti:

Pandzsábi Design Fancy Kurti

Ez egy rövid Kurti, dombornyomott, többszínű cérnahímzéssel a nyakrészen és a kurti határán. Ujjatlan típusú kurti, és tökéletesen illik minden különleges eseményhez. Ez az új Fancy Kurti design az etnikai viselet kurtis kategóriájába tartozik.

22. Ethnic Designer Cotton Fancy Kurta:

Etnikai tervező Pamut Fancy Kurta

Csak nézze meg ezt a pamut Fancy kurtát, amely gyémánt alakú az egész anyagon. Ez a pamut kurti annyira kényelmes viselet, hogy könnyen használható mindennapi viseletként. Kiválasztható a méretváltozatok közül, hogy illeszkedjen az alakjához. Világoskék széles szegélyei vannak a nyakában és az alsó sorban, három negyedik ujjal.

23. Rayon Handwork Fancy Kurti:

Rayon Handwork Fancy Kurti

Fedezze fel a mustár és a barna árnyalatok egyedülálló kombinációját ebben a különleges díszítésben. Jól illik minden alkalmi viselethez. Három negyedik ujjú, nyakában kialakított nyílással. A divatos, hosszú tervezésű anyag teljes anyaga Rayonból készül. A kurti vágásai és formái lenyűgözőnek és gyönyörűnek mutatják.

24. Kifejezett, nyomtatott pamut díszes Kurti:

Kifejező nyomtatott pamut divatos Kurti

Fekete -fehér ruhát szeretnél? Akkor választhatja a két szín, a fekete és a fehér egyedi kombinációját. Három negyedik ujjú, és a rövid kurtis kategóriába tartozik. Nyomtatott mintával rendelkezik az egész díszes kurti kollekcióban. Többnyire egyetemi lányok és fiatal nők választják ezt az egyedi és legkedveltebb alkalmi viseletet.

25. New Design Bollywood Fancy Kurti:

Új design Bollywood Fancy Kurti

Végül, de nem utolsósorban tekintsük meg ezt az új, fantasztikus dizájnt. Túl modernnek és túl stílusosnak tűnik. Ragadja meg ezt a divatos alkotást, amely mini ujjú és egyedi nyakmintával rendelkezik. Több színű motívum van nyomtatva az anyagon. A felhasznált szövet pedig tiszta pamut. Rövid divatos kurtis alá is tartozik, és változatos méretválasztékban kapható.

Itt található az új formatervezésű kurtis színes választéka a modern korú hölgyek és lányok számára. A fenti leírásban bemutatott modellek széles választéka közül választhat. Számos választási lehetőség közül választhatnak a színek és méretek változatai alapján is.