25 nyeste og stilfulde flotte Kurti -designs til kvinder

Kurtis er den mest bekvemme og overkommelige type slid til kvinderne i dette hektiske liv. Højskolepigerne, kontormedarbejderne og de mode -bekymrede kvinder har alle deres egne valg. Bliv forelsket i de mest populære outfits i denne moderne verden.

Smukke og moderne flotte Kurti -designs til damer inden for mode:

Til dette formål er her introduktionen af ​​de 25 bedste nye kurtis -samlinger.

1. Long Cotton Fancy Kurti:

Lang bomulds fancy Kurti

Udforsk denne forbløffende samling af flotte kurti-designs, der er i en citrongul nuance. Som et højdepunkt bruges det hvide netmateriale som applikation til design af hals, bryst og ærmer. Den har en åben krave og er med tre fjerde ærmer. Denne type kurti vælges for det meste af piger i unge aldre og modebevidste kvinder.

2. Bomuldsbroderi Fancy Kurti:

Bomuldsbroderi Fancy Kurti

Tjek disse damer Fancy Kurti i den blændende mørke skygge af havgrøn. Den har en normal udskåret hals og de smukke motiver af røde roser præget på den. Ærmerne har gyldne og røde blondekant. Den har det samme strejf af røde skraverede blonder på forsiden af ​​halsen med knapper. Med denne moderne grønne farve får de røde roser -applikationer det til at se slående og vidunderligt ud.

3. Resham Embroidery Green Fancy Kurta:

Resham Broderi Green Fancy Kurta

Her er en anden samling af lys skraveret havgrøn farve Fancy Kurta, der har attraktivt og smukt silketrådsbroderi kaldet resham. Det er syet så elegant, at det stempler skønheden i Kurta sammen med det. Det særlige ved denne Kurta er de unikke snit i bundlinjen og de flydende fuldhåndsærmer. Hele kurta -stoffet er lavet med Georgette.

4. Rayon Fancy Kurti i fuld længde:

Fuld længde Rayon Fancy Kurti

Tag et kig på denne marineblå farve i fuld længde fancy lang kurti. Den består af rayonmateriale, der er fuldt trykt på både for- og bagsiden af ​​kurtien. Den har en normal hals med tre fjerde ærmer. Og med slidser på begge sider gør det til det perfekte valg til fritidstøj. Det kan være uoverensstemmende med marineblå leggings i samme farve.

5. Almindelig hvid fancy Kurti med talje:

Almindelig hvid fancy Kurti med talje

Tag et kig på denne almindelige hvide nye flotte kurti, der har en ekstraordinær trykt vest. Den har en slank kant af lyserød og sort farve, som bruger begge disse farver som et mismatch for bunden af ​​denne kurti. Den er ærmeløs, og taljefrakken er højdepunktet i denne flotte lange kurti. Denne kurti er bredt valgt af personer, der er vilde med overtrøjer i taljen. Det er en all-time favorit for alle og kan bruges i enhver sæson.

6. Sort og fersken designer Kurti:

Sort og fersken designer Kurti

Grib denne fantastiske skabelse af den nyeste Fancy kurti i sort farve, der dominerer skønheden. Ferskenfarven på den ene side med det sorte trådbroderi giver kurtien et bemærkelsesværdigt udseende. Det er fuld ærmer med en blondekant i både pink og ferskenfarver. Her røres den lyserøde nuance lidt for at forstærke skønheden. Samlet set opgraderer kurtis materiale også sin skønhed for at få det til at se ud i frontlinjen.

7. Pink Cotton Long Fancy Kurti:

Pink Cotton Long Fancy Kurti

Her er en anden samling af smuk pink farve Kurti med sit almindelige kropsdesign. Den har en lyserød netkant, der er bred nok til at intensivere tiltrækningen af ​​dette outfit. Grænsen for denne flotte festdragt kurti er igen beriget med enkelt designbroderi og sorte blondekanter. Denne fest bærer kollektionen er stadig den mest populære af de fleste af de mennesker, der er mode -minded.

8. Ærmeløs bomuld Fancy Kurti:

Ærmeløs bomuld Fancy Kurti

Fortroll udseendet af denne fritidstøjs kurti, der for det meste består af trykt design over hele kroppen. Højdepunktet i denne smarte kurti er dens unikke mønsterhals, designet som vist på billedet med en blå halsbåndstype. Den er valgt som ærmeløs og kan justeres efter vores smag ved at holde mini- eller korte ærmer syet.

9. Bright Yellow Fancy Kurti:

Lysegul Fancy Kurti

Få dine øjne til at se på denne lyse nuance af gul Kurti, som er helt almindelig. Det er perfekt designet til at vise dine snit og kurver for at se mere stilfuldt ud. Dette flotte kurtimønster er den lange type og har stramt syede tre fjerde ærmer. Som et kontrastlook er det rosa blandede flerfarvede design mønstret ved halsområdet. Det anvendte materiale gør det også til det bedste valg blandt de meget kræsne kvinder i deres modehensyn.

10. Pure Casual Wear Fancy Kurti:

Pure Casual Wear Fancy Kurti

Oplev denne helt nye nuance af brun blandet med sennep og orange farver. Udskriftsmønstrene er præget over hele materialet og er helt behagelige at have på grund af valget af rent bomuldsstof. Disse fulde ærmer Kurti har spejlarbejde broderet på det i nakken og kurtikanterne. Derudover får bomuldsmaterialet det til at have den største komfort.

11. Sort designer Fancy Kurti:

Sort designer Fancy Kurti

Match denne sorte Kurti med dine foretrukne lysskyggede leggings, så du ser trendy og smuk ud. Denne smarte kurti -stil har hvide tryk over hele kroppen og er på tre fjerde ærmer. Den røde applikation gives i halsområdet og nederst på forsiden af ​​kurtien. Det er den nøjagtige mulighed for kurti til fritidstøj. Bortset fra leggings kan disse typer kurtis være uforlignelige med selv palazzoer.

12. Different Cuts Designer Fancy Kurti:

Different Cuts Designer Fancy Kurti

Opdag denne sortprintede Kurti med åbningen foran på siden. Dette nyeste Fancy Kurti -design forbedrer de karakteristiske ugleprint i flere farver over hele det øverste lag af kurti. Det indre lag er almindeligt sort bomuldsmateriale. De unge kvinder accepterer godt dette særlige design som afslappet college -tøj. Og kan bæres med en passende matchning af leggings eller endda lange nederdele.

13. Bomulds blomsterprint Fancy Kurta:

Bomulds blomsterprint Fancy Kurta

Hold fokus på denne kurta i fritidstøj i bomuld, der er pragtfuld med fascinerende grå farve. Denne dame Fancy Kurta er upåklagelig og stadig beskeden med sine snit og kurver. Denne stilfulde Kurta kan bæres som daglig slid på enhver dag med største tillid. Du kan vælge dette outfit til at bære denne kurti som fritidstøj til enhver normal lejlighed. Det er det mest populære blandt de kvinder, der ikke er så bevidste om moderne trends og mode.

14. Fancy Kurtis til kvinder:

Fancy Kurtis til kvinder

Tag et kig på denne ærmeløse og simpelthen fremragende mønstrede Kurti af poly-bomuldsmateriale. Dette har blomsterprint i sort over stoffet. Med ikke mange dekorationer ser denne Kurta stadig smuk og fantastisk ud. Da den har et unikt blomsterskåret mønster af kurti, som får det til at se anderledes ud. Dette kan perfekt matches med passende leggings eller jeggings. Eller hvis du er fortrolig med bomuldsbukser, fungerer det også bedst.

15. Pink broderet Georgette Fancy Kurta:

Pink broderet Georgette Fancy Kurta

Se nu på denne forunderlige og herlige farve på den lyserøde skraverede kurta. Du behøver ikke at tage et andet kig på dette smarte Kurta Design for at gøre det til dit. Det er så enkelt og elegant, at dets skønhed opgraderer ens mode dille. Dette har et smukt hvidt trådbroderi på kurtaens hals og brysttop, hvilket gør det til et særligt slidstøj. Denne fancy etniske slidstærke kurti kan være uforlignelig med selv lange nederdele eller passende leggings.

16. Farverig Fancy Kurti til damer:

Farverig Fancy Kurti til damer

Her er det moderne og trendy look af det nyeste Fancy Kurti -design. Alle ønsker at bære et outfit, der er helt tilfreds med dem. Blandt disse kategorier passer denne form for unikt design godt til enhver persons ønske. Denne kurti har trykte blomster overalt og har et almindeligt halsdesignmønster. Dem, der ikke vælger en for fancy diva, kan gå meget godt med denne søde og smukke samling af nye type kurtis til damer.

17. Designer trykt bomuld Fancy Kurti:

Designer trykt bomuld Fancy Kurti

Her kommer den unikke kombination af to designs, der ikke stemmer overens. Den øverste del af kurtien har sorte og hvide blomsterapplikationer. Den nederste del af kurti har bit af orange, gul og grønne i sit tryk. Dette hører også under kategorien fancy langt kurti -design. Halsdesignet består af mønster i fløjls jakke. Da det er en lang type, kan den også passe meget godt med en lang nederdel med en skygge, der passer til den øverste kurti.

18. Satin Designer Fancy Kurti:

Satin Designer Fancy Kurti

Tag et kig på denne tre farvekombination Fancy kurti design. Dette kommer med et unikt mønsterdesign af tricolors, der får kurtien til at se elegant og beskeden ud. Denne stilfulde kurti er endnu et outfit i din garderobe, der passer til nutidens syn på kvinders krav. Den fås i alle størrelser, så kvinder i alle aldre let kan lave den til dem.

19. Black Lace Border Fancy Kurti:

Black Lace Border Fancy Kurti

Hvis du vil se smuk ud i dit sorte jakkesæt, skal du vælge denne sort tøj. Det er for godt og perfekt designet, så det passer til enhver kvindes ønske. Da sort er den helt store favorit for dem, ville denne slags kurtis have stor efterspørgsel. Som højdepunkt har den hvide kanter, der får det til at se funklende ud. Ingen tvivl om, at man ved at bære denne sorte farve Kurti kan stjæle hele showet.

20. Fancy Blue Cotton Designer Kurti:

Fancy Blue Cotton Designer Kurti

Denne smarte kurti -kollektion har en lys mørk blå nuance, som er for almindelig overalt. Det har ingen motiver eller designs præget på det, men alligevel får det kurtien til at se særpræget ud. Den har tre fjerde ærmer og er designet med et lige snit med slidser åbne på de to sider. Det består af alle de tilgængelige størrelser, der passer til kvinder i alle aldre.

21. Punjabi Design Fancy Kurti:

Punjabi Design Fancy Kurti

Dette er en kort Kurti præget med flere farvede trådbroderier på halsområdet og kurtis kantlinje. Den er af kurti uden ærmer og passer perfekt til enhver særlig begivenhed. Dette nye Fancy Kurti -design falder ind under kategorien etnisk slid -kurtis.

22. Etnisk designer Cotton Fancy Kurta:

Etnisk designer Cotton Fancy Kurta

Bare se på denne Fancy kurta i bomuld, der har diamantformer over hele materialet. Denne bomuldskurti er så behagelig at have på, at den let kan bruges som daglig slid. Man kan vælge det blandt varianterne af størrelser, så det passer til ens form. Den har lyseblå brede kanter i nakken og bundlinjen med tre fjerde ærmer.

23. Rayon Håndarbejde Fancy Kurti:

Rayon Håndarbejde Fancy Kurti

Oplev denne unikke kombination af sennep og brune nuancer i denne særlige fancy kurti. Det passer godt til ethvert fritidstøj. Det er af tre fjerde ærmer og har en åbning i halsdesignet. Hele materialet i dette flotte lange kurti -design består af Rayon. Kurtis snit og former får det til at se fantastisk og smukt ud.

24. Ekspressiv trykt bomuld Fancy Kurti:

Ekspressivt trykt bomuld Fancy Kurti

Vil du eje et sort og hvidt outfit? Så kan du vælge denne unikke kombination af to farver, sort og hvid. Det er tre fjerde ærmer og hører under kategorien korte kurtis. Den har et trykt mønster over hele denne smarte kurti -kollektion. Det er for det meste valgt af college piger og unge kvinder som det unikke og mest populære fritidstøj.

25. Nyt design Bollywood Fancy Kurti:

Nyt design Bollywood Fancy Kurti

Sidst men ikke mindst, tag endelig et kig på dette nye flotte kurti -design. Det ser for moderne og for stilfuldt ud. Grib denne trendy kurti, der har miniærmer og et unikt halsmønster. Den har flere farver motiver trykt over hele materialet. Og stoffet, der bruges, er ren bomuld. Det falder også ind under korte trendy kurtis og fås i mange forskellige varianter.

Her er det farverige udvalg af nye designkurtier til nutidige damer og piger. Du kan vælge mellem en lang række modeller vist i beskrivelsen ovenfor. De har også flere valgmuligheder baseret på varianterne på farver og størrelser.