25 Seneste samling af W Brand Kurtis til kvinder i Indien

Kurti er en del af den moderne indiske kvinders garderobe, som altid udvikler sig. De nyeste trends inden for kurti -mode er også bare perfekte til arbejdende kvinder. W, som et mærke, laver den bedste kurti til moderne kvinder. Du kan regne med W for at give dig det nyeste og bedste både i traditionelle såvel som moderne stilarter. Tøjets kvalitet er altid i top, hvilket gør mærket så kærligt for sine kunder. Vælg mellem denne brede vifte af kurti’er, og gør din garderobe lys og farverig.

Smukt og stilfuldt W -mærke Kurtis til damer inden for mode:

Her er Top 25 W mærke kurtis, som du helt sikkert vil kunne lide.

1. Rund hals W Kurti:

Rund hals W Kurti

Denne smukke vinfarve W kurti er perfekt til dig, da den får en glød i din teint. Den runde hals er elegant, og detaljerne på siderne og halsudskæringen tilføjer et strejf af nåde. Du kan også parre dette med en churidar. Dette er ærmeløs, hvilket giver et rent behageligt udseende for høje type piger; Prøv hvidfarvede leggings på denne kurti.

2. Trykt sort Kurti:

Trykt sort Kurti

Her er en fantastisk abstrakt kunst trykt sort og hvid W -mærke kurti. Dette emmer af elegance og stil. Den 3/4 ærmet kurti med sin mandarinhals er meget elegant. De udskrifter, W bruger til sine kurti’er, er altid perfekte og vil glæde de fleste kvinder. Denne type kurtis er altid bedst til din almindelige brug; hvis du leder efter et almindeligt outfit til college wear, får du en god kollektion i denne mønsterstil.

3. Flerfarvet Kurti:

Flerfarvet Kurti

Gå efter noget fedt og elegant med denne flerfarvede W kurta, der tilføjer karakter til din garderobe. Den ærmeløse kurta gør en god ændring at bære til afslappede såvel som formelle udflugter. Udskrifterne er meget moderne og stilfulde. Dette er en lidt unik blandet farvet type kurti; de piger, der er kunstneriske af erhverv, kan så helt sikkert prøve denne type tøj.

4. Kurti med kravehals:

Halsbånd Kurti

Her er en vidunderlig kravehals W kurti ny kollektion, som du kan bære til afslappede lejligheder. Den knapperede kurti sidder godt på bodice. Den asymmetriske kantlinje er en anden tilføjet attraktion. Dette er en af ​​de nyeste trends inden for modebranchen, og W gør det til et punkt at tilføje de nye trends i sin kurti -kollektion. Dette vil altid være et godt valg for piger, der elsker at rejse eller gå udenfor i sommersæsonen.

5. Lagdelt Kurti:

Lagdelt Kurti

Dette er en W -kollektion kurti, der er perfekt til nutidens kvinder. Den lagdelte stil har to farver – sort og hvid. Det ærmeløse mønster er en anden attraktion for de fleste kvinder. Det iskolde landskabstryk på kurti er perfekt til de varme somre. Dette er en grafisk stil i et mønster tilgængelig på enhver online butik, dette er bedst, og i henhold til din stil kan du lave dit kurti -håndværk.

6. Fuldærmet Kurti:

Fuldærmet Kurti

W Women’s Kurti er, hvor du finder alle de nyeste kollektioner. Denne kurti med fuld ærme er god til alle lejligheder. Ærmerne har knapper, så du også kan rulle dem op. Mandarinhalsen er en anden god stilmulighed. En sådan type kurtis kan hjælpe med at undgå solbrændthed på din hånds hud. Dette er også godt for komforten.

7. Farveblokeret Kurti:

Farveblokeret Kurti

Den nye W-kurti-kollektion har dette nyeste farveblokerede tryk. Den sorte og råhvide kurti har et traditionelt tryk, der skiller sig ud. Det er et fedt tryk og ser godt ud, når det er parret med en kontrasterende churidar. Dette er også velegnet til tynde piger og regelmæssig brug; dette er bedst til enhver traditionel dag eller lejlighed.

8. Gulprintet Kurti:

Gulprintet Kurti

Tilføj et strejf af glamour til din samling med denne gule trykte kurti, der har lyserøde kontraster. Kurtiens kantlinje er blokeret med lyserødt materiale, som tilføjer vidunderlige detaljer til det smukke sæt. Dette er en W lang kurti, der vil fungere godt med en churidar. Dette foretrækkes hovedsageligt af piger i høj alder eller kvinder. Dette er en enkel måde at bære din kurti regelmæssigt på.

9. Høj krave blå Kurti:

Høj krave blå Kurti

W -kvinders kurta har et flot strejf af elegance. Den blå og sølvkombination gør den perfekt at have på lejlighedsvis. Du kan parre det med palazzoer for et festligt præg. Den høje krave tilføjer også nåde. Du vil opdage, at det tilføjer højde til din figur. Dette er en modetrend, som mange modedesignere har brugt, og designerne på W vælger at bruge det maksimalt. Denne er et klassisk mønster til at fange venners opmærksomhed.

10. Front Slit Kurti:

Kurti foran

Den forreste slidsmode er også blandt W kurtis -kollektionen. Denne kurti med mandarinhals har en slids foran. 3/4 ærmet i kontrastfarvet sort er også perfekt. Guldkanten komplimenterer den gyldne palazzo, der bæres nedenunder. Dette er bedst til enhver ceremoni, eller du kan også give denne type kurti til din kære.

11. Kort Kurti:

Kort Kurti

Denne korte W -mærket kurta er en anden stil, du kan indarbejde i din garderobe. 3/4 ærmet er stilfuldt, og mandarinhalsen tilføjer elegance. Hvidt og blåt blokeret tryk er en anden fantastisk modetrend. Den korte Kurti kan også føjes til din samling, så du kan ændre stil. Der er varianter på markedet, du får, mens du søger efter kurtimønstre; dette er et lidt anderledes mønster, der er nyttigt at bruge på college dage.

12. Asymmetrisk Kurti:

Asymmetrisk Kurti

Her er en W -bomuldskurti, som du vil elske for sit traditionelle præg. Paisley -designet på kurti gør det meget moderigtigt. Du har fuld ærmer, der passer perfekt. Den asymmetriske kantlinje tilføjer et tiltrængt moderne twist til denne påklædning. Få denne kurti til din kontorfest, eller du kan også bruge den som etnisk slid.

13. Boat Neck Kurti:

Boat Neck Kurti

Blandt de nyeste W kurtis er denne bådhals -kurti, der har sorte, aqua og hvide farver. Det V-formede tryk på kurtien får det til at skille sig ud. Du kan parre dette med aqua churidar for en dejlig finish. En enkel måde at lave en mode på giver din skønhed særlig opmærksomhed.

14. Block Print Kurti:

Bloktryk KurtiMange kvinder elsker meget det traditionelle bloktryk. Denne W trykte kurti nyeste kollektion er i blokstil med små blomster. Den blå og røde kombination er blandt klassikerne og giver en vidunderlig påklædning. Skolelærerpiger kan foretrække dette outfit på deres almindelige jobplatform.

15. Flared Waistline Kurti:

Flared Waistline Kurti

Her er en anden trendy kurti at købe fra W. Den flared talje W kurti -design er perfekt til alle kropstyper. Bodice er monteret og derefter flared i taljen. Forskellen i tryk og farve har også stor indflydelse. Denne stil giver et godt udseende for unge piger, eller du kan også give denne kurti til din baby pige.

16. Talje Slips Kurti:

Talje Tie Kurti

Dette er en sej kurti til lejligheder. Det traditionelle kurti -design har et slips i taljen, der ser meget cool ud. Mandarinhals og frontprint og hemlineprint er den største designattraktion i denne kurti. Hvis du beslutter dig for at bruge kurti til enhver funktion derhjemme eller på kontoret, vil denne kurta være et godt valg som valg. Det definerer enkelheden i din mode.

17. Fuld jakke Style Kurti:

Kurti i fuld jakke

Du kan vælge denne kongelige kurti i fuld jakke -stil til din næste lejlighed. Den grønne kurti er parret med et hvidt jakkesnit, der har en mandarinhals. Den hvide og guldkombination gør den virkelig skiller sig ud. Udskrifterne er kongelige og ser imponerende ud. Det ser tungt ud, men det giver et køligt look til dit valg; denne vil være et godt valg til dit etniske slidmønster.

18. Mughal -kjole Kurti:

Mughal kjole Kurti

Her er endnu en attraktiv kurti, som du kan bære til lejligheder. Mughal -kjole -stilen er rig og elegant. Sort, rødt og guld er altid synonymt med royalty. Denne kurti i kjole -stil er lige den rigtige for dig. Dette er velegnet til de piger, der kan lide at give et traditionelt look i alle funktioner eller pujas.

19. Pin Tuck Kurti:

Pin Tuck Kurti

Denne dybe marineblå kurti er perfekt til enhver lejlighed og ceremoni. Pintucks på kurti gør det virkelig smart. Farven er fed og kongelig på samme tid. Du kan bære kurtien med mandarinhalsbåndet sammen med en guldchuridar for at fuldføre det kongelige look. Det har skinnende finish på det; det giver et rigt blik på mængden. De piger, der har glat langt hår, så vil denne se bedst ud på dem.

20. Kvast Kurti:

Kvast Kurti

Her er en blomstret kurti, der ser meget stilfuld og sød ud. Den 3/4 ærme med mandarinhals blomstret kurti er gjort elegant med brug af kvaster. Kvastene sys på siden af ​​kurti og er i kontrastfarver. Den asymmetriske kantlinje er også et designfunktion. Dette foretrækker unge piger, der elsker at bruge noget unikt til fest eller fødselsdagsfester.

21. Fuldærmet Uld Kurti:

Fuldærmet Uld Kurti

W uldkurti i blå er et godt valg til kolde dage. Denne uldne kurti holder dig varm og tæt fra den kølige vinterbrise. Den mørke farve er også perfekt til vintre. Få din bedste kurti i dette mønster til at udforske den kommende vintersæson.

22. Uldmandarin Kurti:

Uld Mandarin Kurti

Du kan vælge dit bedste fra den varierede W winter kurti -kollektion. Denne kurti i uldmandarin krave er lavet af den fineste uld. Det vil holde dig varm med de fulde ærmer. Udskrifterne på kurti er også perfekte til lejlighedstøj. Dette kan også bruges til almindeligt kontor.

23. Kashmir -tryk Kurti:

Kashmir -tryk Kurti

Denne Kashmir -tryk uldne kurti er så elegant og rig, at du vil skille dig ud i en mængde. Det kongelige look, det giver, er bare smukt. Kombiner det med hvide og guldpaladser for det komplette kongelige look. Hvis dit budget er godt, skal du prøve dette mønster for dit bedste udseende.

24. Eastern Print Kurti:

Eastern Print Kurti

W woolen kurti er lavet med forskellige tryk fra hele Indien. Dette østindiske print er så elegant og fantastisk, at du vil blive forelsket i det. Den lyserøde og hvide kombination er også noget, der vil se godt ud på de fleste hudtyper.

25. Tassel Tie Woolen Kurti:

Tassel Tie Ulden Kurti

Her er en varm og hyggelig sort uldkurti fra W, der er perfekt til vintre. Mandarinhalsen har en kvastbinding i kontrasthvid. De fulde ærmer sikrer, at du holdes varm og behagelig på vinterdage. Denne kollektion fra W er perfekt til vinteren. Du kan give denne type kurti til din ven, eller du kan også få bulkordrer fra en online butik.

W har nogle af de bedste kurti -kollektioner til kvinder at vælge imellem. Du kan få stilarterne i traditionelle såvel som moderne tendenser. W inkorporerer alle de nyeste modetrends i sin kollektion for at give moderne kvinder, hvad de vil have. Du finder asymmetriske kantlinjer, kvaster, slips osv., Der er til stede i kurtien. Gå ind for traditionel blokprint eller abstrakte udskrifter på din kurti. Det lagdelte look er også noget, du kan vælge imellem. Hver af disse kurti’er er lavet af de fineste materialer. Du kan også få W brand kurti til vinterdage, når det er koldt og har brug for noget til at holde dig varm. Uldkollektionen er den helt rigtige ting til alle dine vinterbehov.