25 Top og bedst mærket Kurtis -kollektion til damer

At se smuk ud er enhver kvindes drøm. Så hvis du leder efter noget trendy og moderigtigt i kurtis, så tag et kig på disse fabelagtige og designer -kurtis til enhver lejlighed, uanset om det er fest, hvad du vil have noget unikt tøj eller en særlig lejlighed, hvor du vil se etnisk og traditionel ud. Arbejdende damer kan du også finde en frugtbar samling til daglig kontor. College -piger, der har mani til at se stilfuldt og trendy ud, finder også her de bedste og fashionable samlinger. Topmærkerne, moderigtige og stilfulde kurtier giver dig den perfekte påklædning, som du altid vil være.

Branded kurtis er blevet en stilerklæring gennem årene. Hver kvinde drømmer om at strømpe sin garderobe med disse dejlige designs fra kendte mærker. Nogle af dem er eksklusive samlinger og kan forbedre din følelse af stil.

Bedste mærkevarer Kurtis Collection til damer:

Her slutter din jagt med de 25 bedste mærker til enhver lejlighed,

1. Simple Straight Kurtis:

Simpel Straight Kurtis

Leder du efter daglig kurtis og de bedste kurta -mærker, så gå efter lige en. Disse er enkle i udseende og meget behagelige at have på. Bomuldsstoffet gør dem behagelige og lette at have på. Disse kurtis vil give dig enkel påklædning og beviser, at sonderne kaldet enkelhed er den bedste politik. Du kan finde dem i alle størrelser og farver. Dette kommer i almindeligt, trykt, blomstret og broderet eller mange flere. Disse kurtis er let tilgængelige på markedet og online shoppingwebsteder som Amazon, Flipkart, Limeroad, Jabong osv. Så gå og hent dem.

2. Asymmetrisk Hemline Kurta:

Asymmetrisk Hemline Kurta

Disse meget efterspurgte og top kurta mærker kurtis ser meget spændende og moderigtigt ud. Stoffet er fremstillet i viskose giver dem mere stil og øger komfortniveauet op til mærket. Du kan bære dem med leggings og palazzoer. Disse fås i flere farver og multi-designs på markedet. Så hvorfor vente på at købe og gøre din samling unik.

3. Side Slit Kurtis:

Side Slit Kurtis

Sidecut kurtis, tilføjelsen til modeverdenen af ​​kurta -mærker giver et nyt look til kvinder. Kurta med, om det er almindeligt eller blomsterprint med sidesnit, afsluttes med de tre fjerde ærmer. Du kan bære dem med leggings og jeans. Den hårde flette i fransk stil med øreringe i sten og høje hæle gør en stil med dem, der gør dig mere glamourøs.

4. Shirt Style Kurta:

Shirt Style Kurta

Kontortøj eller college -slid viste disse kurtier en af ​​de mest ønskede og foretrukne. Disse skjorter kommer kurta ser meget moderigtigt og stilfuldt ud. Den korte længde mærket kurti -kollektion ser fantastisk ud med jeans. I dag er tendensen med disse kurta meget viral med palazzoer og tre fjerde bukser. Den fashionable uordnede bolle med moderigtigt glas og øreringe giver dig mere college -stil og studious look.

5. Kort længde Kurtis:

Kort længde Kurtis

Vil du have western med traditionelle, så gå efter korte kurtis og jeans. De fleste piger i Indien elsker at bære designer -mærket kurtis med jeans. De almindelige, blomster, broderier osv. Er tilgængelige i disse kurtis. De er også let tilgængelige på markedet og online marketingwebsteder.

6. Triangle Kite Kurtis:

Triangle Kite Kurtis

Dette er endnu en moderne apprise i de traditionelle mærkevarer damer kurti. Den ærmeløse lange trekantede kurtis ser fantastisk og stilfuld ud. De er passende at have på med leggings og jeans. De nye og nyeste trends gør din trendy kollektion mere modig.

7. Cape -mærket Kurtis:

Cape -mærket Kurtis

Den helt fremragende og helt op til mærket kurtis får dig til at føle dig som selvsikker og forbløffende altid. Georgette -stoffet tre fjerde ærmer kurta ser moderigtigt og storslået ud. Det ved dem, hvem der bærer den, typer. Kurtis af den særlige lejlighed er helt nyeste designs med en fantastisk designerkollektion. Brug dette og mærk det unikke, der er gemt inde i dig.

8. Chikan Work Kurtis:

Chikan Work Kurtis

Lucknow chikan kurtis er kendt for deres elegance og design. Disse er meget enkle og behagelige at have kurtis på med komplette håndbroderier på bomuldsklud. Så om sommeren fylder din samling med lette, stilfulde kurtis. Damer tjekker også disse online -hjemmesider som chikanwala.com for at få nogle rabatter.

9. Spaghetti rem Kurta:

Spaghetti rem Kurta

Rem kurtis er designeren og den klassiske trend blandt damer. Disse er sommervenlige kurtis. Og hvis du vil besøge nogle strandområder, så gå efter dem. De ser ikke engang perfekte ud, men giver dig et fantastisk look. Denne er let tilgængelig på markedet eller online shoppingwebsteder som Amazon, Alibaba, Jabong osv.

10. Punjabi Kurtis:

Punjabi Kurtis

Punjab er kendt for mange ting, men tøj er mest ønskeligt af kvinder i årtier. Den smukke Punjabi kurtis ser fantastisk ud, når den bæres. Du finder også gode mærkesamlinger efter din form og størrelse. De er også tilgængelige på markedet og online shopping butikker. Få et strejf af Punjab i dine kurtis, og bliv den nye punjaban.

11. Lang Pompom Kurta:

Lang Pompom Kurta

Kurtiserne i rayon -bomuld er lange i længden med pompon ser mere traditionel og stilfuld ud. Dette er klassisk og stilfuldt ser meget sassy ud. Brug dem med legging og jeans. De er meget let tilgængelige på markedet. Det er top mærker af damekurtier, du også kan finde online. Masser af online marketingwebsteder sælger dem også med nogle rabatter. Få et langt mønster til juletiden, så tag den nye kollektion af disse top kurti -mærker.

12. Neck Designs Kurtis:

Halsdesign Kurtis

Halsdesign ser mere stilfuldt og trendy ud. Uanset om de er broderet eller trykt hals er meget designer. Disse kjoler er godt designet med det bedste stof. De fås i forskellige mønstre, designs, størrelser og farver. Disse kurtis -mærker til kvinder er meget efterspurgte. Disse er nymærkede kurtis.

13. Ærmeløs mærket Long Kurtis:

Ærmeløs mærke Long Kurtis

Disse kurtis behøver ingen introduktion. Disse er godt designet; nyeste mærker med unikke kollektioner vil efterlade dig målløs. Disse lange kurta med guldtryk ser fantastiske ud at have på. Disse lige lange kurtier lavet af viskose, bomuld, lysekrone silke osv. De lange slidsede kurtier er ærmeløse giver dig etnisk og nyeste stil. De must buy kurtis vil helt sikkert forbedre din garderobes herlighed.

14. Kurtis med lang mærke:

Kurtis med langt mærke

Mærkede lange kurtier ser altid fashionable og trendy ud. De er let tilgængelige i enhver farve eller størrelse, uanset om de er i fuld størrelse eller lille størrelse eller mellemstørrelse. Kollektionen med korte med tre fjerde ærmer ser attraktiv ud med jeans og bukser. Disse er lige fald med forskellige designs gør dig til smukke damer. Så prøv dem og få glamouren.

15. Dobbeltlags mærket Kurta:

Dobbeltlags mærke Kurta

Disse er de nyeste og brændende designs af kurtis. Damer disse dobbeltlags kurtier vil helt sikkert tiltrække dig til at købe og bære. Disse kurta har to lag klude, det første er langt og uden ærmer, og det andet er kortere end det første med tre fjerde ærmer. De er meget trendy og stilfulde. De kommer i bomuld, lysekrone, viskose osv.

16. Mærket Ryon Designer Kurta:

Mærket Ryon Designer Kurta

Disse er veldesignede kurtis, du kan bære til enhver lejlighed, uanset om det er dit ægteskab, din funktion, din festival eller en anden særlig lejlighed. Du kan bære dem med leggings, palazzo og bukser. Disse komfortable mærkevarer har fremragende pasform og nyeste design.

17. Seneste W Brand Kurtis:

Seneste W mærke Kurtis

Som kurtis -mærkenavne siger W for kvinder, ja damer, disse er kun for dig. Den nyeste, brandede og designer kurtis fra W giver dig elegance med stil. Disse kurtier uden ærmer uden W -mærker er lange og stilfulde. Du kan bære dem med bukser, palazzo og leggings. Så brug dem med et par hæle, lange øreringe og palazzo, sikker på at du får gode komplimenter. Kombinationen fungerer godt til alle afslappede begivenheder. De er et af de bedste mærker til damekurtier.

18. Mærket Flared Kurtis:

Mærket Flared Kurtis

Disse er flared mærket kurta til damer. Designer choli vedhæftet med lang, flammet, almindelig bomuldsklud ser meget ikonisk og moderigtigt ud. Disse kurtis kan bæres med legging. De tre fjerde ærmer og den broderede og trykte choli ser meget charmerende og smuk ud. Det ser også dejligt ud på et par bukser. Denne kurti med mærkevarer er også lige til den festtid.

19. Front Cut Kurtis:

Frontskåret Kurtis

Den forreste slids kurtis ser fristende og skinnende ud. Du kan bære dem med legging, palazzo, bukser og jeans. Disse er til kvinder i alle størrelser og alle aldre. Det er den perfekte stil til enhver lejlighed. Dette er den bedste stil for piger på college og kvinder på kontoret. Disse er fuld ærmer kurta ser meget trendy ud. Denne lange kurti med mærke ser meget elegant og smuk ud.

20. High-Low Kurtis:

Høj-lav Kurtis

Dette er den nyeste mærke kurtis. Disse er tre fjerde ærmer kurtis er korte i længden foran men lang i længden bagfra. Det smukke halsdesign og haleskårne hi-low kurtis er den nyeste trend inden for modeverdenen. Dette er helt mærket kurti, der kommer højt ind i budgettet til kollektion til festtøj.

21. Etnisk mærket tunika Kurtis:

Etnisk mærket tunika Kurtis

Goethinic med disse nyeste tunika kutis damer. Gør din garderobe speciel og trendy. Så gå efter tunika -samling. Disse kurtis er velegnede til at have på med legging, jeans, bukser og paladser. Det stilfulde etniske look er velegnet til særlige lejligheder som fest, festivaler osv. Mænd kan give dette til deres kone på jubilæumsdag; dette er en virkelig enestående unik gave til deres soulmate.

22. Jakke mærket Kurtis:

Jakke mærket Kurtis

Disse fuld ærmer mærket bomuld kurtis er den traditionelle tøjstil. Disse er de bedste kurti -mærker, og som vil være meget velegnede til at have på sammen med Patiala salwar, legging, palazzo og bukser. Dette ser meget stilfuldt ud på kontoret. Slidte dem med jeans giver dig uendelig charme. Dette er det meget krævende look i dag, og piger bærer dem ofte også til en fest. Dette er også nyttigt til sommersæsonen, hvis piger kan lide at prøve nye ting, kan de også bruge denne på college.

23. Frock Style Kurta:

Frock Style Kurta

De meget trendy kurtas til enhver tid med mærker til damer er meget varme og trendy i disse dage. Det vestlige præg med desi -stil giver dem et mere moderigtigt og behageligt look. Du kan bære dem med jeans og leggings. Kurtiserne er lavet af bomuldsstof med tre fjerde ærmer. Du kan bære dem hele dagen lang med stor komfort. Sådanne dejlige beroligende farver tilføjer kurtis enkelhed.

24. Anarkali mærket Kurtis:

Anarkali mærket Kurtis

De komfortable og traditionelle anarkali kurtier mistede aldrig deres elegance og trend. De er altid i modelinjen og finder sted i det meste af kvinders garderobe -kollektion. Du kan bære dem med jeans og laggings. Disse rayon bomuldskurtier ser meget etniske og stilfulde ud hele tiden. Den kan bruges på alle de sorte leggings. Dette er lige rigtigt til de afslappede begivenheder.

25. Denim Branded Kurtis:

Denim mærket Kurtis

Den allernyeste og stilfulde denim er nu i din kurtis. Denim kurtis er meget efterspurgt i dag. Selv en anden kvinde kan du finde, der bærer denim kurta. Disse ser godt ud at have på med hvide legging og hvide paladser. Brug dem med høje hæle, uordentlig fletning med højt udseende og lange øreringe. Denne er mærket kurta, som du også får i henhold til dit budget, dette er meget nyttigt i vintersæsonen for damer.

Prøv en af ​​disse kurtis af alle mærker, og fyld din garderobe op med en stilfuld og trendy kollektion. Stoffet og størrelsen vil være deres, mens du vælger noget af mærket. Disse smukke sæt mærkevarer kan vælges online. Afhængig af lejligheden kan du prøve nogle af disse vidunderlige designs fra kendte mærker. Det passer til alle etniske og afslappede begivenheder. Der er nogle smukke sæt kurtis med blomsterprint og traditionelle designs, som vil hente komplimenter for din sans for stil.

Disse er alle skånsomme vaskekurtier med alle størrelser. De er let tilgængelige på de fleste udstillingslokaler og online marketingwebsteder som Flipkart, Snapdeal, Jabong, Craftsvilla, Alibaba, Amazon osv. Så gå efter dem damer.