9 A Bollywood stílusú Kurtis legújabb kollekciója trendben

A Bollywood Kurtis a legújabb trend ezekben az időkben. Minden lány vagy nő igyekszik jól és csinosan kinézni a kurtisban. Különböző típusú Bollywood kurtis létezik, és nagyon szépek és egyedi kialakításúak. Viselhetők nadrággal vagy palazzóval. Minden lány ruhásszekrénye tele van indiai Bollywood Kurtis -szel.

Általában a kurtis különböző szövetekből készül, mint például pamut, georgette, krepp és selyem. A kurti különböző szövetek és stílusok keveréke, amely tökéletes választássá teszi őket különböző alkalmakra. A bollywoodi stílus most felkapott, és a nők szeretik ezeket a stílusokat.

A Bollywood Kurtis legjobb modelljei a stílusos megjelenéshez:

Íme néhány Bollywood Kurtis tervezés,

1. Pamutszürke Info-Western Kurti:

Pamutszürke Info-Western Kurti

Ez egy pamutszürke sima stílusú info-western kurti. Különböző alkalmakkor viselhető. Lehet vásárolni online vagy kiskereskedelmi boltban. Ez egy nagyon szép tervező Bollywood kurti.

2. Stílus Amaze Blue Color Stílusos tervező Kurti:

Stílus Amaze Blue Color Stílusos tervező Kurt

Bármely lány, aki csinosnak és divatosnak akar tűnni, megteheti ezt a kurti viselésével. Ez egy csodálatos tervező. Háromnegyed méretű ujja és hímzőmunkája van. Ezt a kurti -t viselheti, különösen alkalmi kirándulásokhoz, ha tökéletes aljjal illeszkedik.

3. Span Women A-Line Kurti:

Span Women A-Line Kurti

Ez egy narancssárga színű A-vonalú, kerek nyakú és rövid gombos zseb. Háromnegyed ujja nyomtatott panelekkel rendelkezik. Ez hasznos lehet a parti viseletéhez, vagy ajándékba is adhatja ezt a mintát kedves barátjának.

4. Szövettervező hímzett kék Kurti:

Szövettervező hímzett kék Kurti

Ez a kurti egy szövettervező hímzett kurti nőknek. Régimódi félhüvely és V-nyakú. Különböző alkalmakkor, például bulikon és fesztiválokon viselhető. Ezt a díszes alkotást hímzéssel díszítették, amely lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

5. Georgette Self Design félig varrott Kurti:

Georgette Self Design félig varrott Kurti

Ez a bollywoodi kurtis dizájn egy nehéz amerikai krepp, és georgette -ből készült. Ez egy sima kerek nyakú, kék színű. Ez a design party viselet, és teljes overlock -al rendelkezik. Választása szerint mintát is készíthet; kap néhány kiválasztott fülbemászó kurti a következő party.

6. Vászon pamut sima félig varrott Maxi Kurti:

Vászon pamut sima félig varrott Maxi Kurti

Ez a fajta kurti egy félig varrott maxi típusú kurti, miközben színes, hosszú ujjú. Vászon pamutból készült, V-nyakú. Ez egy teljes hosszúságú kurti. Ez a fehér színű hagyományos kurti alkalmas azoknak a lányoknak vagy hölgyeknek, akik szeretik alkalmanként használni őket.

7. Exkluzív tervező Frock stílusú Kurti:

Exkluzív tervezői Frock stílusú Kurti

Ez egy félig varrott ruha stílusú, sötétkék színű. Sima munkával és fél ujjal rendelkezik, és szabad méretű. Ha ujjatlan mintát keres, akkor dolgozzon az ötletével, és tetszés szerint eltávolíthatja a hüvelyt, és azt is ujjatlanná teheti.

8. Georgette Self Design Full Stitched Kurtis:

Georgette Self Design Teljes varrott Kurtis

Ez a kurti egy nagyon szép tervező, rózsaszín színű. Teljesen varrott amerikai krepp alakú, kerek nyakú. Ez egy ujjatlan kurti, és különböző alkalmakkor viselhető. Ez a rózsaszínű kurti a lányok kedvence.

9. Crepe Self Design Full Stitched Kurti:

Crepe Self Design Teljes varrott Kurti

Ez a kialakítás szintén nagyon szép és tisztességes tervező, nehéz amerikai kreppből készült. Piros fekete színű, virágnyomatokkal. Ez egy ujjatlan kurti, nyomtatott munkával.

Különféle bollywoodi stílusú kurtis gyűjteményeket talál. Nagyon jól néznek ki, és különböző alkalmakkor is viselhetők. Ez a Kurtis az indiai és a nyugati viselet keveréke. Tehát most láthattunk különböző típusú kurtisokat, némelyik frock stílusú, A-vonalú és hosszú kurtis. Ezt a kurtist online lehet megvásárolni, ahol különböző típusú kurtisok vannak.