9 Bedste Golden Kurta -designs til kvinder og mænd

Gør dig klar til at udforske det største katalog af gyldne kurtas til rådighed i mønstre og designs i topklasse. Du kan finde alt fra designer kurtis til Anarkali kurtis, almindelige kurtis til trykte, korte kurtis til lange kurtis og også fra traditionelle til moderniserede.

Bedste Golden Kurta -designs til kvinder og mænd:

Hvis du er på udkig efter den slags outfits, bør du tage et kig på følgende Top 9 golden kurti eller kurta designs,

1. Guldpyntet Kurti:

Guldpyntet Kurti

Tag et kig på denne moderne og trendy kurti, der er lavet med et gyldent skygget silkemateriale. Det er almindeligt og har tynde perler i nakken og ærmerne. Dette korte gyldne kurti -design har en bred hals og tre fjerde ærmer.

2. Golden Silk Casual Kurti:

Golden Silk Casual Kurti

Denne ærmeløse gyldne kurti består af råt silkemateriale. Den har et slankt broderidesign over hele kurta på langs. For en vis etnisk berøring er der også givet nogle perler i halsdesignet. Denne kurti falder ind under kategorien korte kurtis.

3. Golden Long Jacket Kurti:

Gylden lang jakke Kurti

Oplev denne stilfulde Golden kurti, der består af et blødt og glat silkeagtigt materiale kaldet Taffeta. Den har et glitterprint over det hele med lynlås i forsiden. Dette korte kurti -design fås også i forskellige størrelser som S, M, L og XL.

4. Golden Beige Long Kurti:

Golden Beige Long Kurti

Sætter øjnene op til dette lange gyldne kurti -design, hvor stoffet består af gyldent skyggenetmateriale. Den har typiske snit og slidser, der perfekt viser dig. Denne kurti med fuld ærme kan ikke matches med mørke skraverede leggings.

5. Poly Rayon Plain Golden Kurti:

Poly Rayon Plain Golden Kurti

Her er den kravehalsede gyldne kurti, der er af tre fjerde ærmer. Det bruger poly rayon -stoffet og er helt almindeligt vævet. Det er så enkelt og elegant, at det kan vælges til fritidstøj. Denne type kurtis fås i alle fire størrelser.

6. Golden Thread broderet Golden Kurti:

Golden Thread Broderet Golden Kurti

Hold øje med denne etniske gyldne kurti, der består af traditionelt jacquardmateriale. Det har smukt og fantabulous creme skraveret broderi på det stop, der får det til at se fantastisk ud. Denne type udsmykkede kurtis er bredt udvalgt som en særlig lejlighed.

7. Lang designer Golden Kurti:

Lang designer Golden Kurti

Bare tag et kig på denne super og moderne Anarkali cut golden kurti. Det er et løbende materiale, der er fuldt trykt af gyldne blomster. Det er en halværmet og gulvlængde kurti, som får det til at se ganske enkelt ekstraordinært ud.

8. Moderne design Golden Kurta til mænd:

Moderne design Golden Kurta til mænd

Grib fat i denne nye kollektion til mænd, der består af en gylden kurta med striber af marineblå. Det kan bruges både som etnisk og fritidstøj. Du har en række størrelsesindstillinger at vælge imellem.

9. Bryllupsserie Golden Kurta til mænd:

Bryllupsserie Golden Kurta til mænd

Tjek denne bryllupssamling af gylden kurta til mænd, der er fuld af broderi på forsiden. Dette er et perfekt valg til mænds bryllupskollektion. Denne har sit matchende sjal og pyjama, som bedst fuldender sit look.

Kurtis har i disse år vundet sin popularitet blandt både mænd og kvinder. De er bredt udvalgt af den grund, at de giver et køligt, etnisk og også afslappet look til den, der bærer det. De folk, der ønsker at give en gave til deres kære bror eller slægtning, så kan de også tænke på denne gyldne kurta som en gaveindstilling.