9 bedste kurtas med vest til damer og herrer i Indien

Kurtas til mænd er den blandt etniske slidkollektioner, der er for tæt på traditionen i vores nation. Ved enhver speciel lejlighed eller begivenheder kan dette outfit være passende designet til at passe til ens behov.

Bedste kurtas med vest til damer og herrer:

Her er nogle Top 9 samlinger af Kurtas med vest til både mænd og kvinder.

1. Self-Weave Kurta med vest:

Self-Weave Kurta med vest

Tjek denne kurta, som er et gråt, selvdesignet stof i bomuld med en vest i gylden nuance. Vesten er en highlighter, der er uden ærmer, der kan bæres over kurta, der har ærmer i fuld længde. Du kan ikke matche denne kurta med frakke til enhver nuance af bundbukser.

2. Etnisk slid Kurta med overfrakke:

Etnisk slid Kurta med overfrakke

Tag et kig på denne etniske slidkurta med vest til mænd, der har en almindelig silkekurta med et smukt designet jacquard -materiale frakke. Denne vest er ærmeløs og har en rund hals. Den har knapper i kontrastfarve foran med en tyk marineblå farvekant. Når den bæres over den almindelige kurta og pyjama, som vist på billedet, bliver udseendet opnået.

3. Sort Draperet Kurta med Vest -stil:

Sort draperet Kurta med vest -stil

Køb denne kurta med overfrakke, der er i indo -vestlig stil og har et sort skraveret draperingsmønster. Udseendet er klassificeret med en vest, der har flere farver af blå nuancer fra lysere til mørkere. Dette unikke design af vesten får den almindelige kurta og pyjama til at se meget trendy og beskeden ud.

4. Sort Solid Kurtas med Beige motiver Vest:

Sort massiv Kurtas med Beige motiver vest

Prøv denne enkle og stilfulde enkelskyggede vest med beige motiver og broderi i det øverste hjørne. Denne frakke til kurta matcher perfekt med den sorte kurta og pyjama, der får vestens udseende til at være fokuseret. Det slanke og elegante broderi i et hjørne af vesten får hele den sorte kurta med vest -outfit til at se fantastisk ud.

5. Mindre fancy Kurta -design med vest:

Mindre fancy Kurta -design med vest

Her kan du finde en hvidt kurta -pyjama med formelt slid på, med vest over. Denne almindelige halvhvide creme skraverede kurta og pyjama matcher unikt med en kontrastlilla nuance af almindelig vest. Både kurta og vest er mindst fancy og er derfor det perfekte outfit til indisk formelt slid.

6. Flødevest med Maroon Kurta:

Cremet vest med Maroon Kurta

Tag et kig på dette nye traditionelle mønster af almindelig maroon farve kurta og pyjama med creme skraveret vest. Denne brokade designer kurta med vest har halsbåndstype og er ærmeløs, som har broderi på brystet. Hele looket giver det traditionelle etniske slidmønster pyntet med silketrådsbroderi.

7. Golden Beige Kurta -vesten:

Golden Beige Kurta vest

Se nu på dette nye og modige design af kurta med smuk vest. Denne gyldne nuance af Beige farve kurta er udsmykket med en kontrastblå skygge af vest. Pelsen er lavet af råt silkemateriale, der har en unik glans og har flere blå nuancer for at forstærke sin smukke påklædning.

8. Piger Kurti med talje:

Piger Kurti med talje

Oplev den nye serie af almindelige kurti -kollektioner med kontrast og unikke designvest. Her kan du finde en rød kurti, som stort set er almindelig, og den har en vest, der er fuldt trykt med det traditionelle indiske design. Vesten til kurti er valgt som kontrastfarve sammenlignet med kurti, hvilket får det til at se voldsomt ud.

9. Traditionel slid dame Kurtas med vest:

Traditional Wear Ladies Kurtas med vest

Grib denne nye kategori kurta til damer, der har en vest i Rajasthan -print. Her er kurta i almindelig rød nuance og har vest, ærmer og kant med Rajasthani -mønsterdesign. Denne lyse røde skygge kurta med vest til damer ville være den perfekte mulighed for etnisk slid.

Du kan vælge dine yndlings nuancer og mønstre fra ovenstående givne top 9 samlinger af Kurtas med vest. Der er en bred vifte af sorter at vælge imellem og fås i alle mulige størrelser.