9 bedste samling af lange lige Kurti -designs i Indien

Slip fri med disse kvindetøjsbeklædning kaldet Kurtis, der er den mest traditionelle påklædning, der bæres i Indien. De er så behagelige og enkle at have på, at de fleste damer i disse dage ville elske at vælge en af ​​slagsen.

Bedste lange lige Kurti -designs:

Her er nogle top 9 lige snit Kurtis, som er blandt varianterne af designeroutfits,

1. Georgette Straight Cut Kurta:

Georgette Straight Cut Kurta

Find denne autentiske samling af Georgette kurta, der har fuld ærmer med slående røde og orange farver. Det almindelige røde skraverede materiale er fastgjort til et trykt orange farvemateriale. Dette lige kurta -design er af lang model og har en bådhals.

2. Rød Chikan Straight Cut Kurta:

Rød Chikan Straight Cut Kurta

Denne strålende kurta består af karakteristisk silkemateriale kaldet chikan med lyse røde og hvide nuancer. Dette kurta -mønster er designet ved hjælp af et lige snit og har smukke Kalamkari -udskrifter over sig. Dette lige kurta -design er elegant udsmykket ved hjælp af sort og hvid kombination af nakkemønster.

3. Marineblå Chiffon Straight Cut Kurti:

Marineblå Chiffon Straight Cut Kurti

Opdag denne marineblå lige snit Kurti udelukkende designet med chiffonmateriale. Dette har fuld ærmer og striber mønster på kanten og ærmerne. Det føjes også til smukt designet broderi ved hjælp af hvid sølvtråd.

4. Blød syntetisk Straight Cut Kurta:

Blød syntetisk Straight Cut Kurta

Tilføj skønhed til din garderobe ved at få denne trefarvede lange lige kurta. Denne orange, sorte og hvide nuancer af kurta ville blive din yndlingsdragt til din mest populære begivenhed. Det er med fuld ærmer med et unikt trykt mønster på den ene side.

5. Fuld ærmer Straight Cut Long Kurtis:

Fuld ærmer Lige snittede lange Kurtis

Bliv sur med et enkelt blik over denne sort og hvide lige snit lange Kurti. Her er det sortprintede mønster med en udpeget model dens funklende højdepunkt. Den er med sine fulde ærmer og har en krydshals. Det anvendte stof er ren Georgette.

6. Kurti i bomuldstryk med lige snit:

Bomuldstryk Kurti med lige snit

Tag et kig på denne creme farve lige Kurti med blomsterfarver i flere nuancer. Denne påklædning er den perfekte til at blive brugt til afslappede lejligheder, som har slående blå og lyserøde nuancer i halsområdet. Det kan være uoverensstemmende med en passende farve af leggings, der er afgrænset på Kurti.

7. Digital trykt lige snit Kurti:

Digitaltrykt Straight Cut Kurti

Tjek dette iøjnefaldende mønster af nyt trendy lige Kurti-design. Denne Kurti har en digitalt trykt applikation over hele materialet. Det anvendte stof er satinmateriale og har tre fjerde ærmer. Halsen er et krave mønster, og Kurti er ikke for lang.

8. Fancy Silk Fabric Straight Cut Kurti:

Fancy silke stof lige snit Kurti

Opgrader dine gamle garderober med disse nye seneste kollektioner af Bollywood designer lige lange Kurti -designs. Opgrader din etniske charme med denne orange broderede festdragt Kurti. Det ville virkelig være en særlig dag med dette unikke valg af Kurti -kollektion.

9. Gul og hvid Straight Cut Kurta:

Gul og hvid Straight Cut Kurt

Gør din dag ekstra speciel med denne moderne og karakteristiske smag af straight cut kurta. Den er lavet af Georgette-materiale og har hvide striber, da det er selvmønster. Dette får det til at se unikt og ualmindeligt ud at have på til enhver etnisk lejlighed.

Måske er det en formel eller afslappet eller etnisk type speciel begivenhed, disse Straight cut kurtis og kurtas får en til at føle sig mere selvsikker og behagelig også. De fås i alle mønstervarianter og også med variable størrelser. Dette får de fleste kvinder til at gå med denne nye seneste kollektion. Få denne type Kurti til at fange opmærksomheden fra din kære.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80