9 divatos hosszú Kurtis nadrággal Indiában

A hosszú kurtis a legújabb divatirányzat. Párosítsa ezeket a hosszú kurtikat gyönyörű leggingsekkel. Válassza ki a kurtisának megfelelő leggingset. Kurták és nadrágok széles választéka érhető el az interneten. Vegye fel ezeket gyűjteményébe, és fokozza divatérzékét. Íme néhány kurtis nadrággal,

Különböző hosszú Kurtis nadrággal nőknek:

Válasszon az alábbiak közül a 9 legjobb kurtis nadrággal,

1. Fekete Kurti állatnyomással:

Fekete Kurti állatnyomással

Ez a gyönyörű fekete hosszú Kurti nadrággal alkalmi viseletre alkalmas. A fekete, hosszú, nadrágtartó nadrág, állatmintával az ujjakhoz és a szegélyekhez, szép etnikai megjelenést kölcsönöz. Három negyedik ujja van, és viszkóz anyagból készült. V -nyakú, és a fekete leggings növeli divatértékét.

2. Alkalmi nyomtatott női Kurti (kék):

Alkalmi nyomtatott női Kurti (kék)

Szép kék kurti fehér nadrággal. Három negyedik ujja és csónak nyaka van. A világoskék részletekkel rendelkező kék kurti nagyon divatosnak tűnik. Tökéletes alkalmi viselet. Pamutból készült, és nagyon kényelmesnek és puhanak tűnik.

3. Virágmintás női A-vonalú Kurta:

Virágmintás Női A-vonalú Kurta

Többszínű kurta márkás gallérral. Három negyedik ujja van, és vastag virágnyomatok vannak rajta. Ez nagyon alkalmi és divatosnak tűnik. Ez egy A vonalú kurta, kitágult aljú. Kösd össze egy pár szép nadrággal, és ez növeli a kegyelmedet. A legjobban alkalmas bulikra.

4. Magenta nyomtatott Kurta:

Magenta nyomtatott Kurta

Gyönyörű bíbor kurta, amely nagyon hagyományosnak tűnik. Három negyedik ujjú és édes szívű nyak formájú. A szép etnikai nyomatok szépséget kölcsönöznek a kurti -nak. A mustáros nadrág jól áll. Alkalmi viseletként és irodákban is viselhető.

5. Kék nyomtatott Kurti:

Kék Nyomtatott Kurti

A kék nyomtatott kurti tökéletesen néz ki minden alkalmi alkalomra. Ez műselyemből készült, és három negyedik ujja van. Mandarin gallérral rendelkezik. Szép gombbal rendelkezik. A kurti nyomtatott részlete szép megjelenést kölcsönöz. Az anyaga puha és könnyen karbantartható. Párosítsd kék nadrággal

6. Zöld nyomtatott Kurta:

Zöld nyomtatott Kurta

Világoszöld kurta fehér nadrággal. Alkalmi viseletre ideális. A zöld színű, hosszú kurta és leggings zöldre váltja az irigységet. Add hozzá ezt a gyűjteményedhez. Pamutból készült, és három negyedik ujja van. A nyakon lévő kötés részletei nagyon stílusosak.

7. Bézs színű nyomtatott Kurta:

Bézs színű nyomtatott Kurta

Gyönyörű kurta viszkóz anyagból. Három negyedik ujja van, és a nyomtatott kurti annyira elegánsnak tűnik. A bézs szín etnikai érzést kölcsönöz a kurtának. A kurta gyönyörű pávanyomata etnikai csavart kölcsönöz. Párosítsd fekete nadrággal. Készüljön fel a partira.

8. Zöld szilárd Kurta:

Zöld Szilárd Kurta

Kiváló zöld alkotás három negyedik ujjal. Feltekerhető ujja van. A piros kombináció a zöld kūrivel növeli a szépséget. Csónak nyaka van. Kreppből készült, anyaga nagyon puha és könnyű. Ez a hosszú kurta nadrággal megfelelő az alkalmi viselethez. Párosítsd piros nadrággal.

9. Rózsaszín hímzett Kurta:

Rózsaszín hímzett Kurta

Ez a bájos, rózsaszín, hímzett hosszú kupa és nadrág alkalmas minden alkalmi eseményre. Az ujjatlan kurti nagyon elegánsnak tűnik. A kūrzésen a hímzés gyönyörű. Párosítsd fehér nadrággal. Műselyemből készült, és könnyen karbantartható.

Ezek a hosszú kurtik nadrággal alkalmi viseletre, irodai viseletre, partikra és társasági összejövetelekre alkalmasak. Szép gyűjteménye van ezekből a divatos kurtikból, és stílusosan pompázhat rajtuk.