9 Fantastiske grå kurta -designs til kvinder og mænd

Kurtas er moderne udsigter, som får de fleste kvinder til at føle komforten. De måske college goers eller hjemmegående, kurtas og kurtis ville være det perfekte tøj til hver enkelt af dem. Det også for nogen, der er meget kræsne omkring nuancerne.

Bedste grå Kurta- og Kurti -designs til kvinder og mænd i Indien:

Her er de top 9 grå kurta- og kurti -designsamlinger til kvinder og mænd,

1. Art Silk Grey Color Herre Kurta:

Art Silk Grey Color Herre Kurta

Opdag, hvad der er nyt i denne gråfarvede Herre -Kurta. Det er den særlige lige snit, der gives lige fra skuldrene til enden af ​​kurta. Og den har fuld ærmer med et behageligt og charmerende broderi i halsen og kraven. Stoffet, der bruges til denne grå farve kurta, er ren kunstsilke.

2. Bryllupstøj Behagelig grå mænds Kurta:

Bryllupstøj Behagelig grå mænds Kurta

Tag et kig på denne fantastiske grå kurta til mænd, der er bredt valgt som den perfekte slid til en ægteskabsreception. Intet særligt arbejde bruges her helt i kurta, men det har stadig et fremragende og sensationelt udseende. Denne grå kurta formen er vævet ved hjælp af et brokademateriale, der består af gråt silkestof. Derudover har den sort farvepyjama og dupatta, der opgraderer sit udseende.

3. Dupion Silk Mænds Grå Mænds Kurta:

Dupion Silk Mænds grå mænds Kurta

Hold øje med dette nye grå kurta -design til mænd, der har et guddommeligt udseende. Det har ikke et særligt kreativitetsmønsterdesign, men det særlige ved denne kurta er sit eget stof. Materialet, der bruges til denne kurta, er en traditionel dupion art silke og en tyk silke bomuldssort blonder til halsen.

4. Party Wear Cotton Grey Kurta Pyjama:

Party Wear Cotton Grey Kurta Pyjama

Her er den nye trendy bomuldsgrå kurta til mænd, der let kan bruges til en aftenaften. Den har fulde ærmer og har sorte striber på den for at fremhæve dens blik. Der findes forskellige størrelser i dette grå kurta -design til mænd, hvilket gør det behageligt for alle slags individer at vælge dette outfit som deres ønskede.

5. Langærmet grå bomuld Kurti:

Langærmet grå bomuld Kurti

Disse fulde ærmer lukket hals bomuldsgrå lange kurtier til kvinder ville være det mest fremtrædende valg blandt unge damer. Ærmerne og bunden af ​​kurta har hvide og grå striber, hvilket gør den til den bedste del af den. Stoffet, der bruges til denne smukke og elegante kurta, er rå silke.

6. Poly Cotton light Grey Shade Ladies Kurti:

Poly Cotton light Grey Shade Ladies Kurti

Vil du vælge et enkelt og grundlæggende design af en bomuldskurti til kvinder? Så kan du tage et kig over dette outfit, hvorefter du kan komme til beslutningen om at eje det. Denne almindelige grå kurti er så simpel som den ser ud, samtidig er den også beskeden. Den er af poly bomuld og har en lysere grå nuance.

7. Kvinder i lige snit grå bomuld Kurta:

Kvinders straight cut grå bomuld Kurta

Få dig til at se moderne og stilfuld ud med dette nye design bomuldsgrå kurta til kvinder. Det er en ærmeløs type, og stoffet der er brugt er rå bomuld. Det har et trykt design over hele materialet, hvilket får det til at se mere unikt ud.

8. Front Slit Open Ladies Grå farve Kurtis:

Front Slit Open Ladies Grå farve Kurtis

Udforsk denne nutidige og kyllingegrå farve kurti til damer, der har tre fjerde ærmer. Det har striber mønster design i både ærmer og hele kroppen af ​​kurti er almindelig. Den har en åben åbning foran, som får den til at se elegant ud.

9. Kvindernes pyntede trendy grå Kurti:

Kvinder udsmykket Trendy grå Kurti

Her er det smukkeste mønster af damekurti, der let kan være uforlignelig med en blå jean eller enhver buksestil. Den har et simpelt broderi på det ene hjørne, og der er syet et hulmønster i halsen. Dette grå kurti -design ville være det mest populære blandt de unge piger.

For dem, der er vilde med grå nuancer, kan de let finde deres bedste valg fra billedlinkene i beskrivelsen ovenfor. De 9 bedste kollektioner givet her, som er i grå farve, ville være de mest bemærkelsesværdige og fremragende blandt de andre nye moderne kurti -designs.