9 gyönyörű ezüst Kurta minták hölgyeknek és uraknak

Töltse fel ruhásszekrényét ezekkel a divatos ezüst kurta kollekciókkal, amelyek férfiak és nők számára egyaránt elérhetők. Ezt a fényes színt nagy valószínűséggel etnikai viseletre választják, és különböző árnyalatok, méretek és minták közül választhat.

A legjobb ezüst -kurta minták férfiaknak és nőknek:

Íme a 9 legjobb ezüst kurta minták, amelyeket biztosan kipróbálhat,

1. Ezüstszürke férfi Kurta:

Ezüstszürke férfi Kurta

Nézze meg ezt a jó megjelenésű és jóképű ezüst kurtát férfiaknak, amelyben kissé szürke árnyalat van. Ez a fényes brokát selyem szövet kurta teljes ujjú és galléros nyakú. Tökéletes választás esküvői fogadásra vagy bármilyen hasonló alkalomra, ahol egy hosszú kurta igény van.

2. Sima design férfi ezüst Kurta:

Sima design férfi ezüst Kurta

Fedezze fel ezt az imádnivaló ezüst árnyékolt kurtát, amely kínai gallérmintával rendelkezik. Az itt használt szövet tiszta Dupion selyem, és varrott sherwani mintával. Ennek a kurtának a fénypontja az egyedi vágások, amelyek tökéletes görbékkel rendelkeznek.

3. Jacquard Material Designer férfi Kurta:

Jacquard Material Designer férfi Kurta

Vessen egy pillantást erre a gyönyörűen varrott designer Férfi ruházat Kurtára, amely összességében jacquard anyagot használ. Jön a pizsama szett, amely könnyen illeszkedik a megjelenéséhez, és ezüst szál hímzéssel rendelkezik a nyakán és az ujja szegélyén.

4. Eid Wear férfi ezüst Kurta kollekció:

Eid Wear férfi ezüst Kurta kollekció

Most ragadja meg ezt a lenyűgöző ezüst kurta design kollekciót, amelyet különleges eseményeken, például Eid -en vagy más hasonló fesztiválokon használnak. Fekete művészeti hímzésből áll, és nyers selyem anyagból készül. A hímzési minta dombornyomott művészeti és kő alkotásokkal.

5. Nyers selyem férfi Kurti:

Nyers selyem férfi Kurti

Élvezze a viselését ennek a gyönyörűen megtervezett kurtának, amely nyers selyem anyagból készült. Ez az ezüst kurta design fehér pizsamával illik hozzá, ami a leginkább kedvelt etnikai megjelenést kölcsönzi. Ennek nincsenek díszes rátétei, és kontrasztos árnyalatú pizsama nadrághoz is illeszthető, például sötét szürke, sötétkék, fekete stb..

6. Ezüst Kurti tervező nőknek:

Ezüst Kurti tervező nőknek

Ez a salwar kurta minta ezüst árnyalatú, amely könnyen illeszkedik a női megjelenéshez, amelyet az etnikai típusú viselethez használnak. Kombinálható kontrasztos árnyékolt nadrággal vagy pamutnadrággal, ami ismét felfrissített öltözéket kölcsönöz neki. Ez a kurta nőknél nyitott réssel rendelkezik az elülső oldalon, és zárt nyakmintával rendelkezik.

7. Egyedi vágású ezüst és fekete női Kurti:

Egyedi vágású ezüst és fekete női kurt

Tegye a szemét erre az egyedülálló vágott fényes kurti nőknek, amelyek hosszú típusú kurti. Mini ujjú és kiemelőként fekete színű nyomtatott mintákat használ a mellkasán. És egyszerű kerek nyaka van.

8. Resham Work Silver Kurti nőknek:

Resham Work Silver Kurti nőknek

Fedezze fel ezt a hihetetlenül nőknek tervezett alkotást, amelyen Resham -mű dombornyomott. Fekete csipkéket használ a nyakában, az ujjaiban és a kurti szegélyében. Oldalt nyitott résekkel és három negyedik ujjal rendelkezik.

9. Casual Wears férfi ezüst Kurti:

Alkalmi viselet Férfi ezüst Kurta

Nézze meg ezt az egyszerű alkalmi viseletű kurtát férfiaknak, akiknek a nyakában és az ujjában jellegzetes gesztenyebarna csőmintázat van. Ezentúl nem illeszthető össze a tökéletesen illő, barna árnyékolt pizsamával. És tökéletes választás alkalmi viseletként minden összejövetelre.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy frissítse ruhatárát ezzel az új divatos és divatos választékkal, hogy kiválassza ezeket a káprázatos ruhákat. Az ezüst árnyalattal öltözött ruhák, mint a kurtas és a kurtis, a legtöbbünk kedvencei.