9 Kurta -designs i moderne grøn farve

I dag er det svært at finde modebevidste kvinder, der ikke har kurti som sit yndlingsoutfit i sin samling af garderobe. Dem, der er interesseret i at bære den enkle og den letteste kollektion, går efter sådanne outfits.

Bedste Kurta -designs i grøn farve:

Her er nogle Top 9 Green Shaded Kurti og kurta designs,

1. Cotton Flex broderi grøn Kurti:

Cotton Flex Broderi Grøn Kurti

Her kan du se kurtis krop er beige i farven, men ærmerne og en fremhævende del af den er i den slående grønne nuance. Dette grønne kurti -design passer meget godt til grønne leggings og er velegnet til kvinder i alle aldre.

2. Bomuldsprintet grøn Kurti:

Bomuldstryk grøn Kurti

Hvis du vil være trendy, så gå med dette grønne kurti -design, der er fuld af ærmer. Kurtis hals er af krave -type, og den er fremhævet med både de lyse og mørke grønne nuancer. Snittene på denne kurti vil passende hjælpe dig med at vise sig frem og forbedre dine kurver.

3. Golden Lace præget trykt grøn Kurti:

Golden Lace præget trykt grøn Kurti

Du kan se fantastisk og smuk ud i denne sæson ved at bære denne mørkegrønne kurti. Det er præget med den gyldne blonder og er trykt med de gyldne blomster miniaturer over det. Det er perfekt til fritidstøj.

4. Trykt og broderet Casual Short Kurti:

Trykt og broderet Casual kort Kurti

Velkommen til denne lysegrønne kurti med det gyldne trådbroderi, der fremhæver dens skønhed. Det har også flere blomsterdesign i mørkegrøn trådbroderi over hele materialet. Denne Parrot Green Kurti er rent silkebomuld og hører under kategorien korte kurtis.

5. Krave Hals Ensfarvet Grøn Kurti:

Krave Hals Ensfarvet Grøn Kurti

Grib fat i denne nye trendy kollektion af flaskegrøn Kurti, som er helt almindelig og kun består af knappeapplikationer på forsiden. Den har tre fjerde ærmer og har en kravehals. Og den har også forskellige slidser og udskæringer for at beskrive dens enkelhed.

6. Lukket hals bomuldsgrøn Kurti:

Lukket hals bomuldsgrøn Kurti

Udforsk skønheden i denne havgrønne kurti, som er for moderne og stilfuld. Det har ingen trykte designs på det, og det er helt almindeligt, hvilket får det til at se elegant og elegant ud. Æren for den slående skønhed i dette lange outfit går let til de særlige kurver og snit på denne særlige kurti.

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georgette Mehandi Green Kurti

Tag nu et blik på denne smukke mehndi -grønne kurti, der er fuldt dækket med halsdesign. Den har fuld ærmer, og denne designer kurti har to applikationer af broderi blomstermotiver. Intet ekstra tilbehør er nødvendigt for at forbedre din skønhed, hvis du vælger dette unikke stilfulde design kurti.

8. Mørkegrøn Brocade Kurta til mænd:

Mørkegrøn Brocade Kurta til mænd

Her kommer den nyeste samling af mørkegrønt kurta -design til mænd, der består af råsilke. Denne kurta har sin matchende pyjama, og skønheden er, at den er helt almindeligt design. Den har få broderitråde som halsdesign. Det passer perfekt til enhver traditionel og ceremoniel lejlighed.

9. Cotton Formal Wear Kurta til mænd:

Bomulds formelt slid Kurta til mænd

Tag fat i denne formelle slid herre grøn kurta pyjama, som har en moderne grøn nuance. Materialet består af fuldt bomuld, og det er af en lang type kurta. Denne papegøje grønne kurta passer perfekt til enhver lejlighed til at mødes blandt venner og familiemedlemmer.

Få beundringsværdige blikke overalt hver gang du kan gå iført denne samling af grønne skraverede kurtas og kurtier. Disse færdige tøj af kurti er passende dekoreret med forskellige mønstre for at få det iørefaldende udseende.