9 legjobb kurta mellényben Indiában

A férfiaknak szóló kurták az etnikai viseletek gyűjteményei, amelyek túl közel állnak nemzetünk hagyományához. Bármilyen különleges alkalom vagy esemény alkalmával ez a ruha megfelelően kialakítható az igényeinek megfelelően.

A legjobb kurták mellényben nőknek és férfiaknak:

Íme néhány Top 9 kollekció Kurtas mellénnyel, férfiaknak és nőknek egyaránt.

1. Önálló szövésű Kurta mellénnyel:

Önálló szövésű Kurta mellényvel

Nézze meg ezt a kurta -t, amely szürke pamutból készült, saját tervezésű szövet, aranyszínű mellénysel. A mellény ujjatlan kiemelő, amely a kurta felett viselhető, teljes ujjú ujjal. Ezt a kurtát kabátjával bármilyen színű alsó nadrághoz illesztheti.

2. Etnikai viselet Kurta felöltővel:

Etnikai viselet Kurta felöltővel

Vessen egy pillantást erre az etnikai viseletű kurtára a Waistcoat férfiaknak, amely sima selyem kurtát tartalmaz gyönyörűen megtervezett jacquard anyagú kabátjával. Ez a mellény ujjatlan és kerek nyakú. Elöl kontrasztos színű gombos rátétekkel, vastag sötétkék színű szegéllyel rendelkezik. Amikor a sima kurta és pizsama fölött viselik, amint az a képen látható, a megjelenés teljesül.

3. Fekete drapált Kurta mellény stílusban:

Fekete drapériás Kurta mellény stílusban

Vásárolja meg ezt a kurtát indo -nyugati stílusú felső kabátban, fekete árnyalattal. A megjelenést a mellénye minősíti, amely többféle kék árnyalatot tartalmaz, világosabbtól sötétebbig. A mellény egyedi kialakítása miatt a sima kurta és pizsama nagyon divatosnak és szerénynek tűnik.

4. Fekete tömör kurták bézs motívumokkal ellátott mellényben:

Fekete szolid kurták bézs motívumokkal ellátott mellénnyel

Próbálja ki ezt az egyszerű és stílusos, egy árnyékolt mellényt, bézs motívumokkal és hímzéssel a felső sarkában. Ez a kurta kabát tökéletesen illeszkedik a sima fekete kurtához és pizsamához, amely a mellény megjelenését összpontosítja. Az elegáns és elegáns hímzés a mellény sarkában lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az egész fekete kurtának és a mellényruhának.

5. Kevésbé divatos Kurta Design mellényvel:

Kevésbé divatos Kurta Design mellényvel

Itt talál egy hivatalos viselet fehér kurta pizsama mellény mellé. Ez a sima félig fehér krém árnyékolt kurta és pizsama egyedülállóan illeszkedik a kontrasztos lila árnyalatú sima mellényhez. Mind a kurta, mind a mellény a legkevésbé divatos, ezért tökéletes viselet egy indiai ünnepélyes viselethez.

6. Krémes mellény Maroon Kurtával:

Krémes mellény Maroon Kurtával

Vessen egy pillantást erre az új, hagyományos, sima gesztenyebarna színű kurta és pizsama mintára, krémszínű árnyalattal. Ez a brokát dizájner kurta mellényes galléros nyakkal és ujjatlan, hímzett a mellkas tetején. A teljes megjelenés a hagyományos etnikai viseletmintát adja, selyemszál hímzéssel díszítve.

7. Arany bézs Kurta mellény szett:

Arany bézs Kurta mellény szett

Most nézze meg ezt az új és módosított kurta gyönyörű mellényt. Ez az arany árnyalatú bézs színű kurta díszített, kontrasztos kék árnyalatú mellénnyel. A kabát nyers selyem anyagból készült, amely egyedülálló fényességgel rendelkezik, és több kék árnyalattal rendelkezik, hogy fokozza gyönyörű öltözékét.

8. Kurti lányok derékkabáttal:

Lányok Kurti derékkabáttal

Fedezze fel a sima kurti kollekció új választékát kontrasztos és egyedi kialakítású mellényekkel. Itt talál egy piros kurti -t, amely alapvetően sima, és mellénye van, amely teljesen kinyomtatott a hagyományos indiai dizájnnal. A kurti mellényét választják kontraszt színnek a kupához képest, így látványosnak tűnik.

9. Hagyományos Wear Ladies Kurtas mellényben:

Hagyományos Wear Ladies Kurtas mellényvel

Fogd meg ezt az új kurta kategóriát hölgyeknek, akiknek Rajasthan nyomtatott mellényük van. Itt a kurta sima vörös árnyalatú, mellénye, ujja és szegélye radzsasztáni mintával. Ez a világos vörös árnyalatú kurta mellénysel a hölgyeknek tökéletes választás lenne az etnikai viselet számára.

Kiválaszthatja kedvenc árnyalatait és mintáit a fent megadott 9 legjobb Kurtas Waistcoat kollekcióból. A fajták széles választéka közül választhat, és minden lehetséges méretben elérhető.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80