9 lenyűgöző kurta vállat vonva nőknek Indiában

Mindannyian igyekszünk vonzónak és másnak látszani. Ki ne szeretne egy csaj megjelenést kortárs megjelenéssel, a hagyomány és a modern dizájn kombinációjával? A vállrándítással rendelkező kurta az az íz, amelyet akkor keresne ebben a szezonban. Kurtais nagyon etnikai, míg a vállrándítás kortárs megjelenést kölcsönöz és kiegészíti a Kurtát.

A legjobb kurták vállat vonva nőknek:

Hadd vitatjam meg a Top 9 kurtis terveit vállrándítással vagy vállrándítással a kurták számára,

1. Anarkali Kurta vállat vonva:

Anarkali Kurta vállat vonva

Az anarkali kurták napjainkban divatban vannak. Ezek etnikai megjelenésük miatt alkalmasak különféle alkalmakra, például fesztiválokra és rendezvényekre. Anarkali kurti vállrándító hirdetésekkel a varázsig, ahogy a vállrándítás díszíti a kurti varázsát.

2. Sima Kurti nyomtatott vállrándítással:

Sima Kurti nyomtatott vállrándítással

Ezek a sima kurták egyébként nagyon hanyagnak tűnnek. A kurti fölött nyomtatott vállrándítás fűszerezést kölcsönöz a sima ruhának. Lehet viselni egy nyomtatott vállrándító kurtát, amely hasonló vagy kontrasztos színkombinációval rendelkezik, alkalomtól és ízléstől függően. A keverési és egyezési csoportosítások változatos formatervezéshez vezethetnek.

3. Nyomott Kurti vállat vonva:

Nyomott Kurti vállrándítással

A nyomtatott kurta tökéletesen összeolvad nyomtatott vagy tiszta színű vállrándítással. A hosszú kurti és a vállrándítás ilyen kombinációja időnként alkalmatlannak tűnhet, vagy etnikai formájúvá is alakítható a nyomtatott kurtis és a sima vállrándítás különböző kombinációival. Az ilyen hölgyek vállat vonó stílusú kurtis minták nagyon aktuálisnak és frissnek tűnnek.

4. Hímzett ujjatlan Kurta vállat vonva:

Hímzett ujjatlan Kurta vállrándítással

A hímzés a kurti vállat valóban dekoratívvá teszi. A hímzett vállrándítás nagyon elegánsnak tűnik, és a tervek nagyon újszerűnek tűnnek. Hosszú vállrándítással erősen hímzett alkotást lehetett viselni olyan alkalmakra, mint a házasságok, fesztiválok és családi rendezvények.

5. Kurta hosszú vállrándítással:

Kurta hosszú vállrándítással

Egy másik dizájn, amelyet ajánlani lehet, és nagyon jól néz ki, egy nyomtatott kurta, hosszú vállrándítással. A vállrándítás, amely majdnem azonos vagy hosszabb, mint a kurta, nagyon más benyomást kelt a kurtában. A palazzo ezzel a kombinációval a ruhát úgy nézheti ki, mint egy tervezői darab.

6. Egyenes Kurti rövid vállrándítással:

Egyenes Kurti rövid vállrándítással

Egy kis vállrándítás jól illik az egyenes hosszú kurtisokhoz. Egy ilyen vállat vonó stílusú kurti látható a képen. A radzsasztáni hímzés a vállrándításon, az egyszerű kurti vagy a nyomtatott kupola, valamint a sima vállrándítás együtt mind -mind hozzáadják a hölgy varázsát.

7. Koti Jacket Style vállat von Kurti fölött:

Koti Jacket Style vállat vont Kurti fölött

Sokféle kombinációt lehet készíteni kurtisokkal és vállat vonva. Az egyik ilyen kombináció a koti stílusú vállrándítás a kūr felett. A koti kabát stílusú vállrándítás nyomtatható vagy hímezhető. Ez a kurtis vállrándítás stílusos kijelentést kölcsönöz a gyönyörű hölgyeknek.

8. Kurta aszimmetrikus vállrándítással:

Kurta aszimmetrikus vállrándítással

Azoknál a hölgyeknél, akik rajongnak a legújabb trendekért és divatért, valamint a kortárs megjelenésért, az aszimmetrikus kialakítású vállat vonzó kurtis jó választás lehet. Az aszimmetrikusan kialakított ruhák trendben vannak, és hagyományosnak és divatosnak is tűnhetnek. Az aszimmetrikus hölgyek vállat vonó stílusával másképp nézhet ki.

9. Poncsó vállrándítás Kurtival:

Poncsó vállrándítás Kurtival

Nézzünk most néhány terveket a következő télre. Poncsó vállat vont a kurti felett, jó választás lehet. Télen a gyapjú poncsót viselhette a kurtis mellett, míg nyáron ugyanazokat a poncsókat csipke anyagból lehetett készíteni.

Ha ügyes és hajlandó kísérletezni a kurtis és a vállrándítás különböző szín- és formatervezési kombinációival, akkor csodálkozna a különféle keverékek és csoportosítások bemutatásán.