9 Modern zöld színű Kurta -dizájn

Manapság nehéz olyan divattudatos nőket találni, akiknek nem lenne a kedvenc ruhája a kurti a ruhatárában. Azok, akik érdeklődnek az egyszerű és a legkönnyebb kollekció viselése iránt, ilyen ruhákat választanak.

A legjobb zöld színű Kurta minták:

Íme néhány Top 9 zöld árnyalatú Kurti és kurta design,

1. Pamut Flex hímzés Zöld Kurti:

Pamut Flex hímzés Zöld Kurti

Itt látható, hogy a kurti teste bézs színű, de az ujja és egy kiemelő része a feltűnő zöld árnyalatban van. Ez a zöld kurti design nagyon jól illik a zöld leggingshez, és minden korosztály számára alkalmas.

2. Pamutnyomtatott zöld Kurti:

Pamutnyomtatott zöld Kurti

Ha divatos akarsz lenni, akkor menj ehhez a zöld színű designhoz, amely tele van ujjal. A kurti nyaka gallér típusú, és világos és sötét zöld árnyalatokkal van kiemelve. Ennek a kidolgozásnak a vágásai megfelelően segítenek megmutatni és javítani a görbéket.

3. Arany csipke dombornyomott zöld Kurti:

Arany csipke dombornyomott zöld Kurti

Lenyűgözőnek és pompásnak tűnhetsz ebben a szezonban, ha ezt a sötétzöld kurti -t viseled. Az arany csipkével dombornyomott, és az arany virág miniatúrákkal van ellátva. Alkalmi viseletre tökéletes.

4. Nyomtatott és hímzett alkalmi rövid Kurti:

Nyomtatott és hímzett alkalmi rövid Kurti

Üdvözöljük ezt a világoszöld alkotást az arany szál hímzéssel, amely kiemeli szépségét. Ezenkívül többféle virágmintával rendelkezik, sötétzöld szál hímzéssel az egész anyagon. Ez a Parrot Green Kurti tisztán selyem pamut, és a rövid kurtis kategóriába tartozik.

5. Nyakörv nyakú sima zöld Kurti:

Nyakörv nyakú sima zöld Kurti

Fogja meg ezt az új divatos palackzöld Kurti kollekciót, amely teljesen sima és csak gombos rátéttel rendelkezik az előlapján. Három negyedik ujjú és galléros nyakú. Ezenkívül különféle résekkel és vágásokkal rendelkezik az egyszerűség leírására.

6. Zárt nyakú pamut zöld Kurti:

Zárt nyakú pamutzöld Kurti

Fedezze fel ennek a túl zöld és modern stílusú szépségét. Nincs rajta nyomtatott minta, és teljesen sima, így stílusosnak és elegánsnak tűnik. Ennek a hosszú ruhadarabnak a feltűnő szépségének elismerése könnyen megilletődik ennek a különleges kupának a jellegzetes görbéihez és vágásaihoz.

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georgette Mehandi Green Kurti

Most vessen egy pillantást erre a gyönyörű mehndi zöld színű kūrre, amely teljesen fedett nyakú. Teljes ujjú, és ez a tervező kurti két rátétes hímzett virágmintával rendelkezik. Nincs szükség további kiegészítőkre szépségének fokozásához, ha ezt az egyedülálló, stílusos dizájnt választja.

8. Sötétzöld Brocade Kurta férfiaknak:

Sötétzöld Brocade Kurta férfiaknak

Itt jön a sötétkék kurta design legújabb kollekciója férfiaknak, nyers selyemből. Ennek a kurtának van hozzá illő pizsama, és a szépsége az, hogy teljesen sima kialakítású. Nyakkialakításként kevés szál hímzéssel rendelkezik. Tökéletesen alkalmas bármilyen hagyományos és ünnepi alkalomra.

9. Cotton Formal Wear Kurta férfiaknak:

Cotton Formal Wear Kurta férfiaknak

Fogja meg ezt a hivatalos viselet férfi zöld kurta pizsamát, amely modern zöld árnyalatú. Az anyag teljesen pamutból készült, és hosszú típusú kurta. Ez a papagájzöld kurta tökéletesen alkalmas minden alkalomra, amikor barátok és családtagok között találkozhat.

Csodálatos pillantásokat vethet mindenfelé minden alkalommal, amikor sétálhat a zöld árnyalattal rendelkező kurták és kurtisok gyűjteményében. Ezeket a kész ruhadarabokat megfelelően díszítették különböző mintákkal, hogy megkapó legyen.