9 Seneste og stilfulde festbeklædning Kurta Pyjama til mænd

Kurta pyjama er ikke en ny mode stil, men designer kurta pyjama til mænd er den seneste trend for indiske mænd at klæde sig ud i etnisk slid og nyde et forlovelses-/bryllupsfest eller enhver anden festlig lejlighed. Både uformelle og formelle designs af kurta, afhængigt af stoffet eller broderi eller design, er populære til funktioner, uanset om det er en festival eller bryllup eller cocktailparty.

Moderne og smuk fest -slid Kurta -pyjama til herrer i trend:

Lad os se på den bedste kurta -pyjama til festtøj til mænd.

1. Festligt festoutfit:

Festligt festoutfit

Denne attraktive kombination indeholder rig mørk lilla farve slim fit dupion silke kurta med mandarin krave og lange ærmer. Hvid churidar er skræddersyet af det samme stof i hvid farve og kurta har det hvide rør på ærmerne og kravekanterne. Se dit bedste ud i denne trendy kurta pyjamas festdragt og få hovederne til at dreje.

2. Etnisk Jamboree Wear:

Etnisk Jamboree Wear

Se dit glamourøse bedst ud i kurta pyjamasæt i gylden silkeblanding. Normal pasform, langærmet kurta og pyjama med snørelukning. Denne festdragt kurta pyjama ser smuk ud, når den bæres med selvmønstrede flerfarvede Nehru jakke med Mao krave, potlieknapper og besom lommer. Det er bedst egnet til alle formelle såvel som festlige lejligheder.

3. Almindelig festkjole:

Almindelig festkjole

Dette konventionelle kurta pyjamas festtøjssæt er det bedste valg, hvis du vil have et afslappet etnisk look. Den slanke pasform, langærmet kurta med mandarinhalsbånd og matchende churidar -pyjamas er fremstillet af silke i bomuldsblanding og er velegnet til at blive brugt til afslappede og festlige lejligheder. Se bedst ud uanset hvilken lejlighed du deltager i, og få hovederne til at dreje.

4. Designer Celebration Costume:

Designer Celebration Costume

Bomulds- og satin -festdragt kurta -pyjama med jakke har kongeblå bomulds satinkappe draperet kurta med hvid churidar af bomuldssilkeblanding suppleres med en cremet vest. Denne rå silkejakke har fantastisk Dori broderi med knaplukning foran og kinesisk krave. Dette designsæt er egnet til at blive brugt til bryllupper og high-end fester.

5. Royal Wedding Party Outfit:

Royal Wedding Party Outfit

Jacquardvævning på marineblå Benarasi silkebrokade kurta er designet med silketrådsarbejde på knaplukning foran og Mao -krave og er komplet med lommer i siden. Churidar i matchende kunst silke matchende med brokade arbejde har en snor lukning. Denne fantastiske kurta -pyjama til bryllupsfest er også ideel til Diwali, Eid -festivaler.

6. Cocktailfest påklædning:

Cocktailfest påklædning

En håndbroderet tussar georgette kurta med guld dubka, aari og zardozi broderi i vinstokke, blomster- og hjortemotiver på knappens lukning foran, manchetter og omkring mandarinhalsbåndet. Matchende pyjamas med snørebånd er lavet af bomuldsblandet stof. Denne festdragt kurta pyjama til herrer er perfekt til aftenfester, engagement/sangeet -funktioner.

7. Fødselsdagsslid:

Fødselsdagsfest

Denne khaki- og guldtonede knælængde, der er skræddersyet af silkestof, er lige med kurta i normal pasform med sideslidser, lange ærmer og Mao-krave med kanter. Denne kombination er komplet med khaki guldfarvede churidar -pyjamas. Denne pyjama til festdragt er perfekt til familiefester, sangeet/forlovelsesfester.

8. Manjha Festbeklædning:

Manjha Festbeklædning

Enkel A-linje, fintstrippet trykt herre kurta i rig gylden gul er syet af Dupion art silke. Denne attraktive kurta leveres med kinesisk krave, frontpanel med knapper foran og to sidelommer. Pyjamassen er også skræddersyet i hvid kunstsilke. Denne kurta pyjama til ægteskabsfest er perfekt til festlige begivenheder, sangeet/ forlovelsesfester.

9. Walima Party Outfit:

Walima Party Outfit

Dette sæt udgør slim fit; knælang kurta i pink farve og hvid churidar er lavet af Dupion silke. Denne fantastiske kurta er stærkt broderet rundt om halsen, omkring mandarin krave samt frontpanel og kanter på ærmer. Denne kurta pyjama til bryllupsfest er ideel til at skabe et indtryk i bryllupsfester.

Dette populære etniske slidstøj stammer fra det indiske subkontinent. Varianter af kurta er skræddersyet fra forskellige slags stoffer, og designere har givet et twist i mode ved at være opmærksom på mænds traditionelle outfits.