9 Seneste samling af bollywood -stil Kurtis i trend

Bollywood Kurtis er den seneste trend i disse tider. Hver pige eller kvinder forsøger at se godt og smukt ud i kurtis. Der er forskellige typer Bollywood kurtis og er meget smukke og unikke i designet. De kan bæres med leggings eller palazzoer. Hver piges garderobe er nu fyldt med indisk Bollywood Kurtis.

Normalt er kurtis lavet af forskellige stoffer som bomuld, georgette, crepe og silke. Kurti er en blanding af forskellige stoffer og stilarter, hvilket gør dem til et perfekt valg til flere forskellige lejligheder. Bollywood -stil er i trend nu, og kvinder elsker disse stilarter.

Bedste modeller af Bollywood Kurtis til stilfuldt look:

Her er nogle Bollywood Kurtis -designs,

1. Bomuldsgrå Info-Western Kurti:

Bomuldsgrå Info-Western Kurti

Det er en bomuldsgrå almindelig info-western kurti. Den kan bæres ved forskellige lejligheder. Man kan købe det via online eller en detailbutik. Det er en meget smuk designer Bollywood kurti.

2. Style Amaze Blue Farve Stilfuld Designer Kurti:

Style Amaze Blue Farve Stilfuld designer Kurt

Enhver pige, der ønsker at se smuk og trendy ud, kan gøre dette ved at bære denne kurti. Dette er en fantastisk designer kurti. Den har trekvart ærmer og broderiarbejde. Man kan bære denne kurti, især til afslappede udflugter ved at matche den med en perfekt bund.

3. Span Kvinder A-Line Kurti:

Span Kvinder A-Line Kurti

Det er en orange farvet A-line kurti med en rund hals og dens korte knapstik. Den har trekvart ærmer med trykte paneler. Dette er nyttigt til festtid, eller du kan også give dette mønster til din kære ven.

4. Stofdesigner broderet blå Kurti:

Stoffdesigner broderet blå Kurti

Denne kurti er en stofdesigner broderet kurti til kvinder. Det er en gammeldags halværme og har en V-udskæring. Det kan bæres ved forskellige lejligheder som fester og festivaler. Denne smarte kurti er pyntet med broderiarbejde, der giver det et betagende look.

5. Georgette Self Design Halvsyet Kurti:

Georgette Self Design Halvsyet Kurti

Dette bollywood kurtis -design er en tung amerikansk crepe kurti og er lavet af georgette. Det er en almindelig rundhalset kurtiblå i farven. Denne kurti er festdragt og har fuld overlock. Du kan også lave et mønster efter dit valg; få få udvalgte iørefaldende kurti til din næste fest.

6. Halvsyet maxi Kurti i bomuld i almindeligt bomuld:

Linned Bomuld Ensfarvet Halvsyet Maxi Kurti

Denne type kurti er en halvsyet maxi-type kurti, mens den er i farve med lange ærmer. Den er lavet af hør bomuld og har en V-udskæring. Det er en kurti i fuld længde. Dette er traditionelt hvidfarvet kurti, der vil være egnet til de piger eller damer, der kan lide at bruge dem til tider.

7. Eksklusiv Designer Frock Style Kurti:

Eksklusiv designer Frock Style Kurti

Det er en halvsyet kurti marineblå i kjole i farven. Den har almindeligt arbejde og halve ærmer og er i fri størrelse. Hvis du leder til et ærmeløst mønster, så få din idé til at fungere, kan du fjerne ærmet efter eget valg og gøre det også uden ærmer.

8. Georgette Self Design Full Stitched Kurtis:

Georgette Self Design Fuldsyet Kurtis

Denne kurti er en meget smuk designer kurti pink i farven. Det er fuldsyet amerikansk crepe kurti med rund hals. Det er en ærmeløs kurti og kan bæres ved forskellige lejligheder. Denne lyserøde kurti er favorit blandt piger.

9. Crepe Self Design Fuldsyet Kurti:

Crepe Self Design Fuldsyet Kurti

Dette design er også en meget smuk og anstændig designer kurti lavet af tung amerikansk crepe. Det er rød sort farve med blomsterprint. Det er en ærmeløs kurti med arbejde trykt.

Du finder samlinger i forskellige typer Bollywood -stil kurtis. De ser godt ud og kan bruges til forskellige lejligheder. Denne Kurtis er en blanding af både indisk og vestlig slid. Så nu har vi set forskellige typer kurtis, nogle er kjole stil, A-line og lange kurtis. Man kan købe denne kurtis online, hvor der findes forskellige typer kurtis.