9 smukke sølv Kurta designs til damer og herrer

Gør din garderobe fyldt med disse trendy sølvkurta -kollektioner, der er tilgængelige for både mænd og kvinder. Denne skinnende farve er sandsynligvis valgt til etniske lejligheder og har variantvalg i nuancer, størrelser og mønstre.

Bedste designs af Silver Kurta til mænd og kvinder:

Her er top 9 sølv kurta designs, som du sikkert kan prøve,

1. Sølvgrå mænds Kurta:

Sølvgrå Kurta til mænd

Tjek denne flotte og smukke sølvkurta til mænd, der har en smule grå nuance blandet i sig. Denne skinnende brokade silkestof kurta har fuld ærmer og kravehals. Det er det perfekte valg til en bryllupsreception eller enhver anden lejlighed, hvor en lang kurta er efterspurgt.

2. Almindeligt design mænds sølv Kurta:

Almindeligt design Herre sølv Kurta

Oplev denne yndige sølvskraverede kurta, der har et kinesisk krave -mønster påtegnet i den. Stoffet, der bruges her, er ren Dupion -silke, og det er syet i et sherwani -mønsterdesign. Højdepunktet i denne kurta er dens unikke snit, der har perfekte kurver.

3. Jacquard Material Designer Herre Kurta:

Jacquard Material Designer Herre Kurta

Tag et kig på denne smukt syede designer Herretøj Kurta, der generelt bruger jacquardmateriale. Det leveres med pyjamasættet, der let passer til dets udseende, og det har broderet sølvtråd på halsen og ærmerne.

4. Eid Wear Men’s Silver Kurta Collection:

Eid Wear Herre sølv Kurta Collection

Grib nu denne fantastiske samling af sølvkurta -design, der bruges til at bære i en særlig begivenhed som Eid eller andre lignende festivaler. Det består af sort kunstbroderi, og det består af et råt silkemateriale. Broderimønsteret er præget med både kunst og stenværker.

5. Raw Silk Men’s Kurti:

Raw Silk mænds Kurti

Nyd at bære denne smukt designede kurta, der består af råt silkemateriale. Dette sølv kurta -design har en hvid pyjama, der matcher det, hvilket giver det mest populære etniske look. Dette har ingen smarte applikationer over sig, og det kan også matches med kontrastfarvede pyjamasbukser, såsom en nuance af mørkegrå, marineblå, sort osv..

6. Designer sølv Kurti til kvinder:

Designer sølv Kurti til kvinder

Dette er salwar kurta -mønster, der er i sølvskygge, der let passer til kvinders udseende, der bruges til den etniske type slid. Det kan kombineres med kontrastfarvede leggings eller bomuldsbukser, der giver det igen en opgraderet påklædning. Dette er kurta til kvinder, der har en åben slids i forsiden og har et lukket halsmønster.

7. Unikt skåret sølv og sort kvinders Kurti:

Unikt skåret sølv og sort kvinders Kurt

Sæt øjnene på denne unikke snit skinnende kurti til kvinder, som er en lang type kurti. Den har miniærmer og som highlighter bruger den trykte mønstre i sort farve på brystet. Og den har en enkel rund hals.

8. Resham Work Silver Kurti til kvinder:

Resham Work Silver Kurti til kvinder

Udforsk denne utroligt designede kurti til kvinder, der har et Resham -arbejde præget på den. Det gør brug af sorte snørebånd i nakken, ærmerne og kanten af ​​kurtien. Den har åbne åbninger i siden og med de tre fjerde ærmer.

9. Casual Wears Mænds sølv Kurti:

Casual Wears Herre sølv Kurta

Tag et kig på denne simple casual wear kurta til mænd, der har et karakteristisk rødbrun rørmønster i nakken og ærmerne. Fremover kan det være uforeneligt med den perfekt passende maroon skraverede pyjama. Og det er et perfekt valg som fritidstøj til enhver sammenkomst.

Gå ikke glip af denne mulighed for at opgradere din garderobe med dette nye trendy og moderigtige valg af muligheder for at vælge disse blændende outfits. De sølvfarvede påklædninger som kurtas og kurtis er alle tiders favoritter for de fleste af os.