9 Stilfuld og elegant Slim Fit Kurta -pyjama til mænd

Unge i dag er bevidste om deres helbred og fysik. Mange af dem går regelmæssigt i gymnastiksalen for at få det bedste frem i deres fysik. En normal pasform er designet til at skjule uflatterende fysiske aspekter under et godt skræddersyet snit. En slank pasform på den anden side frembringer kroppens fysiske aspekter. Dem, der har en god fysik gym tonet eller på anden måde vælger slim fit tøj for at fremhæve deres krop. Selvom et skræddersyet jakkesæt får en mand til at se federe ud, får en kurta pyjama med slank pasform det bedste frem hos mænd.

Nyeste og attraktive Slim Fit Kurta pyjamas designs til herrer i mode:

Lad os se på den bedste slim fit kurta pyjama.

1. Sort Slim Fit Kurta Pyjama:

Sort slim fit Kurta pyjama

Sort er en farve af magt og passion. Intet passer til en mand som farven sort. En velbygget mand i en slim fit kurta er en cynosure af alle øjne. Pral en sort slim fit kurta til en mand, hvis du har det, der skal til for at bære den af.

2. Blue Slim Fit Kurta Pyjama:

Blå Slim Fit Kurta Pyjama

Blå er farven på alle årstider. Det symboliserer intelligens, fred, ro og medfølelse. Ikke underligt, at blå er yndlingsfarven hos de fleste mænd. En slim fit kurta pyjama i blåt og specifikt i denim er must have for alle mænd.

3. Maroon Slim Fit Kurta Pyjama:

Maroon Slim Fit Kurta Pyjama

Maroon er mørkerød farve med brune toner, og det ser godt ud på de fleste mænd end rødt. En slim fit kurta pyjama i rødbrun symboliserer tillid, mod og lidenskab. En rødbrun kurta i almindeligt, mønster eller udskrifter parret med churidar i lignende eller kontrastfarver fungerer til alle former for social sammenkomst.

4. Bronze Slim Fit Kurta Pyjama:

Bronze Slim Fit Kurta Pyjama

Bronze er en mandig farve. Det står for modenhed og jordlighed. En bronze slim fit kurta pyjama til mænd er et must have garderobe element. Brug denne kurta-pyjama til enhver formel, semi-formel lejlighed eller til fest med stil.

5. Grå Slim Fit Kurta Pyjama:

Grå slim fit kurta pyjama

Grå er en farve, der passer til enhver mand og får den kølige kvotient frem. En grå slim fit kurta er en ultimativ stilerklæring. Den står godt i kontrast til en sort pyjamas i enhver stil og kan bruges til enhver lejlighed uden megen eftertanke.

6. Violet eller lilla Kurta -pyjamas:

Violet eller lilla Kurta pyjamas

Violet eller lilla er royaltyens farve. Ikke underligt, at Kohinoor -diamanten er violet. Violet farve symboliserer storhed og show. Brug en violet kurta slank pasform til enhver lejlighed og skil dig ud blandt farvenes hav. Det fungerer godt med gyldne eller sorte dhoti bukser eller churidar.

7. Pink Kurta Pyjama:

Pink Kurta pyjama

Pink betragtes normalt som en feminin farve. Men en lyserød er den helt rigtige nuance til en mand. Pink symboliserer følsomhed og ro. Brug en lyserød kurta med en pyjama og Nehru -jakke i kontrastfarver, og lav en stilerklæring ved enhver lejlighed.

8. Gul eller guld Kurta pyjama:

Gul eller guld Kurta pyjama

Gul farve er en udendørs farve, der i sig selv symboliserer maskulinitet. En slim fit herre kurta i gult parret med en hvid churidar eller linnedbukse er lige noget at have på til en udendørs fest eller en picnic.

9. Grøn Pathani -dragt:

Grøn Pathani -dragt

En slim fit pathani -dragt i grønt, passer næsten til alle mænd. Grøn farve står for harmoni og modstandsdygtighed. Par en grøn pathani -dragt med en hvid mojaris til enhver traditionel eller social ceremoni.

Et slim fit -snit er sæsonens toast. Brug den for at vise, at du er disciplineret til at opretholde en fantastisk fysik. En kurta pyjama i slank pasform er en dødelig kombination for en moderne mand med et traditionelt hjerte.