9 Stilfulde og fashionable gule Kurti -designs

Hvis du vælger at bære gul, falder du bevidst i det grønne og orange spektrum. Farven gul betyder forskellige egenskaber i forskellige kulturer på én gang. Selvom det er forbundet med humor, forlystelse og spontanitet; det betegner også dobbelthed misundelse nidkært og grådig, så det har en aggressiv karakter i farven. På grund af udstrålingen i farven øger det forbedringen af ​​personbilledet. Det er snarere en farve for kvinder, at mænds slips er undtagelsen.

Bedste Kurti -designs i gul farve:

Her er top 9 gule kurtis,

1. Party Wear Mango Yellow Kurti:

Party Wear Mango Yellow Kurti

Planlægger du at tage til fest om aftenen? Mango gul silke kurti ville være et godt valg uanset sted og indretning. Denne mangogule kurtis suppleres bedst med hvide konjugater. Denne farvede Kurtis vil gøre dig virkelig munter. Den lyse karakter af gult får dig til at skille dig ud på et godt oplyst sted. På denne måde kan det også være en dag og en nat påklædning.

2. Asymmetrisk citrongul farve Kurta:

Asymmetrisk citrongul farve Kurta

Asymmetrisk gult kurti -design med hvide nederdele giver dig et helt andet look. Med let broderi på den almindelige citrongule farve kurtis kunne dette outfit bæres på funktioner og festivaler. Et halsstykke med topas studeret vedhæng og lignende øreringe fremhæver outfittet.

3. Almindelig gul Kurti:

Almindelig gul Kurti

Almindelig gul kurti med kontrastfarvede knapper foran giver din personlighed et ærligt og direkte talende syn. Dette er godt til hverdagsbrug og en størrelse hakket ovenover giver ekstra komfort til det daglige. På den anden side kan almindelig gul kurti -kombination med trykt benslid være en mulighed for damer, der ønsker at prøve forskellige designs.

4. Gul lang Kurti:

Gul lang Kurti

Crepe gul lange kurtis kan være en smuk tilføjelse til din garderobe. Disse lange kurtier kunne matches med legging, salwar samt paladser. Benet kan være en kontrastfarve, der kan dæmpe tøjets gulhed og få det til at se mere anstændigt ud.

5. Anarkali Style Yellow Fashion Kurti:

Anarkali stil gul mode Kurti

Anarkali -stylet gul mode -kurtis kunne være et af valgmulighederne til aftentøj, festtøj samt til lejligheder og festivaler. Trykt eller broderet Anarkalis kan være mulighederne at vælge imellem. Damer og piger ser smukke og elegante ud i Anarkalis. Disse anarkalier kunne være lavet af bomuld, silke, råsilke, georgette eller crepe stof

6. Gul mærke Kurtis:

Gul mærke Kurtis

Chanderi stof er en af ​​de mange muligheder i gule mærker kurtis. Kurtis i gul farve i chanderi -stof kan være trykt eller renfarvet båret med en kontrastfarvet legging. Chanderi stof gul kurta kombination er behagelig at have på og ser meget stilfuld ud.

7. Trykte gule Kurtis:

Trykt gul Kurtis

Indtil nu har vi set mange designs med almindelige gule kurtis. Trykt gult kurta -design for at se meget smukt og anderledes ud. Designene kan variere fra geometriske designs til blomster, prikker og så videre afhængigt af den enkeltes ønsker.

8. Sennepsgul Kurti:

Sennepsgul Kurti

Mustartd gulfarvet kurti er muligvis ikke et valg af kvinder på grund af farvens dristighed. Men sennepsgul farve kurti ser meget ny ud og skiller sig ud i mængden, netop på grund af fed farve. Let broderi på kurta kan reducere farvens dristighed og få det til at se meget moderigtigt ud.

9. Gule Kurtis til mænd:

Gule Kurtis til mænd

Kurtis med lysegul farve giver en fed stilerklæring. Mænd kan flaunt en lang gul kurta med en kontrast og en kyllingjakke. En anden mulighed er et valg af kontrastknap. Den gule kurtis kan vælges af lang eller kort længde, almindelig, broderet eller trykt.

Forskellige nuancer af gule kurtier giver den enkelte et varieret udseende. En varm farve af natur gule kurtier giver en fed stilerklæring og skiller sig ud fra den almindelige skare.