9 stílusos és divatos sárga Kurti dizájn

Ha úgy dönt, hogy sárgát visel, akkor tudatosan a zöld és a narancssárga spektrumba esik. A sárga szín egyszerre jelzi a különböző kultúrák különböző jellemzőit. Bár humorral, szórakozással és spontaneitással társul; ez a féltékeny irigységet és a kapzsiságot is jelképezi féltékenyen és a kapzsiságot, így agresszív jellege van a színnek. A szín ragyogása miatt növeli a személy képét. A nők színe inkább az, hogy a férfi nyakkendő kivétel.

A legjobb sárga színű divat Kurti minták:

Itt a top 9 sárga kurtis,

1. Party Wear Mango Yellow Kurti:

Party Wear Mango Yellow Kurti

Este bulizni tervez? A mangó sárga selyem kurti jó választás lenne a helytől és a dekorációtól függetlenül. Ez a mangó sárga kurtis legjobban fehér konjugátumokkal egészíthető ki. Ez a színes Kurtis igazán vidám lesz. A sárga fényes karaktere jól megvilágított helyen kiemelkedik. Így lehet nappali és éjszakai öltözék is.

2. Aszimmetrikus citromsárga színű Kurta:

Aszimmetrikus citromsárga színű Kurta

Az aszimmetrikus sárga design fehér szoknyával teljesen más megjelenést kölcsönöz. Világos hímzéssel a sima citromsárga színű kurtison ez a ruha viselhető rendezvényeken és fesztiválokon. A nyakrész topáztól függő medállal és hasonló fülbevalóval emeli ki a ruhát.

3. Sima sárga Kurti:

Sima sárga Kurti

A sima sárga kupak kontrasztos elülső gombos zsinórral őszinte és egyenesen beszélő szemléletet ad személyiségének. Ez jó a mindennapi viselethez, és a fenti kivágott méret extra kényelmet biztosít a napi őrléshez. Másrészről a sima sárga kurti kombináció a nyomtatott lábak viselésével egy lehetőség lehet azoknak a hölgyeknek, akik különböző mintákat szeretnének kipróbálni.

4. Sárga hosszú Kurti:

Sárga hosszú Kurti

A krepp sárga hosszú kurtis gyönyörű kiegészítője lehet a ruhatárának. Ezekhez a hosszú kurtikhoz illhet legging, salwar és palazzo. A lábtartó kontrasztos színű lehet, amely tompíthatja az öltözet sárgaságát, és tisztességesebbé teheti.

5. Anarkali stílusú sárga divat Kurti:

Anarkali stílusú sárga divat Kurti

Az Anarkali stílusú sárga divat kurtis lehet az egyik választás az esti viselet, a parti viselet, valamint az alkalmak és fesztiválok számára. Nyomtatott vagy hímzett Anarkalis lehet a választható lehetőségek közül. A hölgyek és a lányok gyönyörűen és elegánsan néznek ki Anarkalisban. Ezek az anarkalisok lehetnek pamutból, selyemből, nyers selyemből, georgette vagy krepp szövetből

6. Kurtis sárga márka:

Sárga márka Kurtis

A Chanderi szövet egyike a sárga márkájú kurtis számos lehetőségének. A chanderi szövetből készült sárga színű kurtis nyomtatható vagy tiszta színű, kontrasztos lábszárral. A Chanderi szövet sárga kurta kombinációja kényelmes viselet és nagyon stílusos.

7. Nyomtatott sárga Kurtis:

Nyomtatott sárga Kurtis

Eddig sok mintát láttunk sima sárga kurtival. Nyomtatott sárga kurta design, hogy nagyon szép és más legyen. A tervek a geometriai mintáktól a virágokig, pöttyösekig és így tovább terjedhetnek, az egyén tetszésétől függően.

8. Mustársárga Kurti:

Mustársárga Kurti

A fekete merészség miatt a sárga színű kurti nem lehet a nők választása. A mustársárga színű kurti azonban nagyon újszerűnek tűnik, és kiemelkedik a tömegből, éppen a merész szín miatt. A kurta könnyű hímzése csökkentheti a szín merészségét, és nagyon divatossá teheti.

9. Sárga Kurtis férfiaknak:

Sárga Kurtis férfiaknak

Az élénk sárga színű kurtis merész stílusú kijelentést tesz. A férfiak hosszú sárga színű kurta -val büszkélkedhetnek kontrasztos és csajos kabáttal. Egy másik lehetőség a kontrasztos gomblap kiválasztása. A sárga kurtis lehet hosszú vagy rövid hosszúságú, sima, hímzett vagy nyomtatott.

A sárga kurtis különböző árnyalatai változatos megjelenést kölcsönöznek az egyénnek. A meleg színű sárga kurtis merész stílusú kijelentést tesz, és kiemelkedik a közönségből.