9 Stílusos és elegáns karcsú Kurta pizsama férfiaknak

A mai fiatalok tudatában vannak egészségüknek és testüknek. Sokan közülük rendszeresen járnak edzőterembe, hogy kihozzák a fizikumuk legjobbjait. A rendszeres illeszkedést úgy tervezték, hogy elrejtse a hízelgő fizikai szempontokat egy jól szabott vágás alatt. A karcsú szabás viszont kiemeli a test fizikai vonatkozásait. Azok, akik jó testalkatú edzőteremmel rendelkeznek, vagy más módon karcsú ruházatot választanak, hogy kiemeljék testüket. Bár a személyre szabott öltönytől az ember nyálasabbnak tűnik, a karcsú szabású kurta pizsama a férfiak legjobbjait hozza ki.

A legújabb és vonzó Slim Fit Kurta pizsama minták a divatos férfiak számára:

Nézzük meg a legjobb karcsú szabású kurta pizsamát.

1. Fekete Slim Fit Kurta Pizsama:

Fekete Slim Fit Kurta Pizsama

A fekete az erő és a szenvedély színe. Semmi sem illik az emberhez, mint a fekete szín. Egy jól felépített ember karcsú szabású kurtában minden szem cynosure-ja. Fekete karcsú szabású kurta az ember számára, ha megvan a szükséges eszköz a cipeléshez.

2. Kék vékony fit Kurta pizsama:

Kék vékony fit Kurta pizsama

A kék minden évszak színe. Az intelligenciát, a békét, a nyugalmat és az együttérzést szimbolizálja. Nem csoda, hogy a kék a legtöbb férfi kedvenc színe. A karcsú szabású kurta pizsama kék és kifejezetten farmer kell, hogy legyen minden ember számára.

3. Maroon Slim Fit Kurta pizsama:

Maroon Slim Fit Kurta Pizsama

A barnásbarna sötétvörös színű, barna árnyalatokkal, és a legtöbb férfi számára jól néz ki, mint a vörös. A karcsú szabású kurta pizsama barna színben a bizalmat, a bátorságot és a szenvedélyt szimbolizálja. Sárgabarna kurta sima, mintás vagy nyomatokkal párosítva churidarral, hasonló vagy kontrasztos színben, mindenféle társadalmi összejövetelhez.

4. Bronz Slim Fit Kurta Pizsama:

Bronz Slim Fit Kurta Pizsama

A bronz férfias szín. Az érettséget és a földiességet jelképezi. A bronz karcsú szabású kurta pizsama férfiaknak kötelező ruhatár. Viselje ezt a kurta pizsamát bármilyen hivatalos, félig hivatalos alkalomra vagy stílusos partira.

5. Grey Slim Fit Kurta Pizsama:

Szürke Slim Fit Kurta Pizsama

A szürke olyan szín, amely minden embernek megfelel, és kihozza a hűvös hányadost. A szürke karcsú szabású kurta egy végső stílusmegnyilatkozás. Jól kontrasztos bármilyen stílusú fekete pizsamával, és minden alkalomra viselhető gondolkodás nélkül.

6. Ibolya vagy lila Kurta pizsama:

Ibolya vagy lila Kurta pizsama

Az ibolya vagy a lila a királyi szín. Nem csoda, hogy a Kohinoor gyémánt lila színű. Az ibolya szín a pompát és a látványt szimbolizálja. Viseljen ibolyaszínű kurta karcsú viseletet minden alkalomra, és álljon ki a színek tengerében. Jól működik arany vagy fekete dhoti nadrággal vagy churidarral.

7. Rózsaszín Kurta pizsama:

Rózsaszín Kurta pizsama

A rózsaszínt általában női színnek tekintik. De a világos rózsaszín a megfelelő árnyalat az ember számára. A rózsaszín az érzékenységet és a nyugalmat jelképezi. Viseljen rózsaszín kurtát pizsamával és Nehru dzsekivel kontrasztos színekben, és stílusosan nyilatkozzon bármilyen alkalomból.

8. Sárga vagy arany Kurta pizsama:

Sárga vagy arany Kurta pizsama

A sárga szín egy szabadtéri szín, amely önmagában a férfiasságot szimbolizálja. A karcsú szabású, sárga színű férfi kurta fehér churidarral vagy vászon nadrággal párosítva csak a szabadtéri partin vagy a pikniken viselhető..

9. Zöld Pathani öltöny:

Zöld Pathani öltöny

Karcsú, zöld színű pathani öltöny, szinte minden férfinak megfelel. A zöld szín harmóniát és rugalmasságot jelent. Párosítson egy zöld pathani öltönyt egy fehér mojarisszal minden hagyományos vagy társadalmi szertartáshoz.

A karcsú szabás a szezon pirítósa. Viselje, hogy megmutassa, hogy fegyelmezett a csodálatos testalkat fenntartása érdekében. A vékonyan illeszkedő kurta pizsama halálos kombináció egy modern, hagyományos szívű férfi számára.