A 15 legjobb Pandzsábi Kurti Designs for Ladies

A pandzsábi jelmezek és öltözékek a stílusról, a kényelemről és a színekről szólnak, sok minden. A Churidaar, a Kurtis és a Salwar kameez nagyon népszerűek, és bonyolult phulkari mintákkal és virágos motívumokkal rendelkeznek. Az ilyen élénk kultúrával és jelmezekkel nem hagyhatja ki gyönyörű kurtijukat.

A pandzsábi Kurti legújabb tervei hölgyeknek:

Gyönyörűen hímzett, nézzünk meg néhány 15 legjobb pandzsábi kurtist, amelyeknek megfeleltünk,

1. Pandzsábi Batik Print Kurti:

Pandzsábi Batik Print Kurti

A feltűnő batikolás ezen a pandzsábi Kurti öltönyön még szebbé teszi. A határokon végzett foltvarrás bonyolult, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Ez ideális bulikon való viseléshez. A szürke és a sötét rózsaszín színek megragadó megjelenést kölcsönöznek, ez a legjobb azoknak a lányoknak vagy nőknek, akik szeretnek hagyományos módon viselni valamit.

2. Pandzsábi pamut Kurti öltöny:

Pandzsábi pamut Kurti öltöny

Ez a fekete Kurti öltöny dizájn sifon dupatával pamut puha anyagból készült, amely kényelmesnek és stílusosnak érzi magát. Pár arany oxidált jhumkival és hozzáillő Kurtis -szal teljessé teheti a megjelenést. A fekete szín szép figyelmet szentel azoknak a lányoknak, akiknek bőre világos, ez a legjobb a magas lányok számára.

3. Pandzsábi Patiala:

Pandzsábi Patiala

A Patialas elengedhetetlen az etnikai viselet kollekciójában, mert olyan gyönyörűek és minden hagyományos alkalomra alkalmasak. Ez a nyomtatott pandzsábi kurta patiala hölgyeknek kiváló öltözék, és juttis vagy mojris mellé kell kombinálni. Ez teljesen ujjatlan, így friss megjelenést kölcsönöz, és kényelmet nyer a szertartás során.

4. pandzsábi butik Kurti öltöny:

Pandzsábi Boutique Kurti Öltöny

Sok butik nehéz munkát és egyedi öltönyt kínál, és ez a pandzsábi Kurti öltöny az egyik. Választhat butikot, ahol az alkalom megköveteli valami nehéz és hagyományos viseletét. Ez szép ajándékozás a menyasszonyi nőknek, ez jól mutat azoknak a nőknek, akiknek hosszú a hajuk.

5. Pandzsábi Party Salwar Kurta:

Pandzsábi Party Salwar Kurta

Ez a gyönyörű tengerzöld pandzsábi salwar kurta ideális parti viselethez. Párosíthatja nehéz ékszerekkel és juttikkal, hogy teljessé tegye az egész megjelenést, és ellopja a reflektorfényt. Ez remekül néz ki fiatal tizenéveseknél; ez a legjobb esküvői szertartás partira. Ragyog az anyag, így éjszaka ragadós megjelenést kölcsönöz a táncparkett közepén.

6. Pandzsábi Phulkari Kurti:

Pandzsábi Phulkari Kurti

A pandzsábi kurti mintát phulkari kivitelben, nehéz hímzett phulkari dupatta -val érdemes megfontolni a ruhásszekrényben, mert sokféleképpen stílusos és minden megjelenése egyformán lenyűgöző. Ez a legalkalmasabb, és őszintén nézi a kényelmet, ez a költségkeretbe kerül, így ne aggódjon, miközben úgy dönt, hogy megvásárolja ezt a mintát.

7. Pandzsábi Gota Patti Kurti:

Pandzsábi Gota Patti Kurti

A Gota patti munka nagyon népszerű a kurtis és a salwars területén, és a fenti pandzsábi Kurti öltöny ennek a terméke. A dupata és a nyak gota patti munkájával a megjelenés királyi hangulatot kölcsönöz viselőjének. Ez hasznos a rendszeres használathoz, és jó választás az alkalmi viselet napjára.

8. Pandzsábi Jacquard Kurti:

Pandzsábi Jacquard Kurti

A Jacquard kurtisnak megvan a maga varázsa. A fenti jacquard pandzsábi Kurti stílusú fehér, kontrasztos dupatta ideális egyetemi viselethez vagy alkalmi alkalmakhoz. Azok a lányok, akiket nem vigasztal a farmer és a póló, ki kell próbálniuk ezt a ruhát a rendszeres használathoz. Könnyen stílusos is, és különböző színű mintákkal is rendelkezik.

9. Pandzsábi hímzett Kurti:

Pandzsábi hímzett Kurti

Ezek a pandzsábi Kurti nyakkivitelek, amelyek szemet gyönyörködtető hímzéssel készültek, mindenképpen figyelemfelkeltésre készültek, mert bárki számára vonzónak tűnik. A megfelelő churidar nadrággal és dupatával az egész megjelenés megérdemli a csodát. Ez költségesnek tűnik, de ez jó választás lesz bármilyen esküvői szertartáshoz, ez a legjobb ajándékhoz is.

10. Punjabi hivatalos Kurta:

Punjabi hivatalos Kurta

Nem csak a hagyományos rendezvényeken, hanem hivatalos pandzsábi kurta formatervezést is kaphat irodai viselethez. Ez a leegyszerűsített, de elegáns design biztosítja az irodai környezet igényeit. Ezek alacsony költségvetésűek, de kipróbálhatja őket a szokásos napra is, ebben a formátumban széles gyűjteményt és mintákat talál. Személyre szabhatja elképzelése szerint is.

Többet látni: A legjobb Pathani Kurta minták

11. Pandzsábi nyomtatott Kurti:

Pandzsábi nyomtatott Kurti

Ez a nyomtatott pandzsábi Kurti öltöny patiala stílusban tipikus pandzsábi hangulatot kölcsönöz a viselése során. Párosítsd Kurtis -szal és hozzá illő ékszerekkel, és készen állsz a mindennapi feladatokra. A kék szín mindig a legjobb a nők számára bármilyen öltözékhez, mindig gazdag és friss megjelenést kölcsönöz.

12. Pandzsábi dzseki Kurti:

Pandzsábi kabát Kurti

Mivel az etnikai dzsekik népszerűek a pandzsábi Kurti formatervezési minták között, egy ilyen Kurti lehet a ruhatáradban. Nagyon szépnek és hagyományosnak tűnik. Ez a legjobban hasznos az egyetemi nap feladataihoz. Szerezd meg ezt a mintát, hogy felhívd a barátod figyelmét.

13. Pandzsábi hagyományos Salwar Kurta:

Pandzsábi hagyományos Salwar Kurta

Ha hagyományos eseményre készül, és összezavarja, hogy mit viseljen, akkor egy tipikus pandzsábi Kurti salwar mellett dönthet anélkül, hogy gondolkodna. Ez minden bizonnyal sok bókot fog gyűjteni. Ez kicsit nehéznek tűnik, de jó kereslet van egy piacon.

14. Punjabi Brocade Kurti:

Punjabi Brocade Kurti

Alkalmi napi viseletre tökéletes, ez a pandzsábi Kurti dizájn könnyedén stílusossá és minimális tartozékká varázsol. Csak egy pár sarok vagy juttis és fülbevaló fog teljesíteni a megjelenést. Bármilyen funkció vagy rendszeres használat esetén próbálja ki ezt a kurta -t.

15. Pandzsábi virágos Salwar öltöny:

Pandzsábi virágos Salwar öltöny

A virágminták minden nő kedvencei. És nem lehet levenni a szemüket erről a pandzsábi Kurti öltönyről, amelyet nehéz virágmintákkal terveztek az egész Kurtiban. Az ilyen minták a teljes kinézetet tükrözik.

A pandzsábi Kurtisban az egyszerű stílus és az etnikai hovatartozás keveredik. Juttikkal, kadhákkal, orrtűkkel, hosszú fülbevalókkal elérheti az egész pandzsábi megjelenést kedvenc pandzsábi Kurtijával és öltönyével. Tehát tegyen egy próbát, és tegyen saját stílusnyilatkozatot.