A legjobb 9 hagyományos Kurta pizsama mellénysel férfiaknak

A hagyományos ruházat minden indián ruhatár elengedhetetlen része. A Kurta pizsama különböző típusú mellényekkel/Nehru Jacket/Koti/Bundi az indiai viselet lelke. Ennek az etnikai kombinációnak a viselése frissítő megjelenést kölcsönöz. Kísérletezzen külsejével és stílusával különböző színű „n” szövetből készült kabátokkal, és büszkélkedjen stílusával olyan ünnepek alatt, mint a Diwali, a púja és más rendezvények.

A legújabb Kurta pizsama mellényes kialakítással az esküvői férfiak számára:

A top 9 Kurta pizsama mellénnyel segít szűkíteni a stílusos, mégis modern etnikai viselet keresését,

1. Szenzációs Orange Desi-Aandaaz:

Szenzációs Orange Desi-Aandaaz

Ez az elegáns kurta pizsama és mellény kombináció ideális ünnepi alkalmakra. Az önálló tervezésű selyem Nehru kabát teljesen bélelt, elöl két zsebbel és mandarin gallérral rendelkezik. A Churidar derékpántja zsinórral rögzíthető. A narancssárga, normál szabású kurta oldalsó hasítékokkal és teljes ujjal, oldalsó zsebekkel és kerek nyakkal rendelkezik.

2. Banarasi Babu Desi Libas:

Banarasi Babu Desi Libas

Exkluzív kombináció férfi kurta mellény és pizsama szett ünnepi alkalmakra. A hosszú ujjú kurta oldalsó résekkel, kerek nyakkal és churidarral 100% kézzel készített Banarasi sima szövésű ropogós selyemből varrott. Barnásbarna arany dizájner mellény, két elülső zsebbel elöl és Nehru gallérral, selyem kurta fölött, különlegesen gazdag megjelenést kölcsönöz minden hivatalos összejövetelen.

3. Nawabi Desi-andaaz:

Nawabi Desi-andaaz

Vonzó monokék művészeti selyem kurta brokát szélű hosszú ujjú és arany színű műselyem churidar pizsama húzózsinórral. Ezt az öltönyt arany és kék brokát színű Nehru kabát egészíti ki, oldalsó zsebekkel. Ez a kurta pizsama pakisztáni mellény a végső Eid, Diwali vagy sangeet/eljegyzési ceremónia számára.

4. Blue Desi Hues stílus:

Kék Desi árnyalatú stílus

Ez a férfi kurta pizsama mellényben saját nyomtatású, zúzott selyemszürke kék kurtát tartalmaz, teljes ujjal és mandarin gallérral. A Churidar kevert selyemből készült, zsinórral zárható. A kabát stílusosan elkülöníti egymást, 3 gombos záródás, övzsebek és mandarin gallér. Vigye magával lenyűgöző stílusát bármilyen különleges alkalomra, és látványosnak tűnik benne.

5. Fekete függőség Desi Pehnava:

Fekete függőség Desi Pehnava

A fekete kurta pizsama iránti szeretet derékkabáttal meghatározza az elektromos jelenlétedet minden összejövetelen. Fekete A-vonalú selyemkeverék kurta egyenes szegéllyel, oldalsó résekkel és hosszú ujjakkal, valamint fekete churidarral, zsinórral rögzítve. A fekete, saját tervezésű mellény mandarin gallérral tovább javítja a lenyűgöző megjelenést, és egy elit összejövetel élete lesz.

6. Ragyogás Gold Desi stílusban:

Ragyogjon arany Desi stílusban

Ez a férfi kurta mellény és pizsama készlet arany poliészter keverék A-vonalú kurtát tartalmaz, hosszú ujjú, kerek nyakú, szellőző szegéllyel és ugyanabból a szövetből. A texturált Nehru kabát jacquard szövésű kivitelével egyedi tervezésű, rövid gombos zsebekkel és mandarin gallérral. Ez az arany kapcsolat mindenképpen vonzza a vendégek figyelmét, bókjait.

7. Hercegi Angrakha stílus:

Hercegi Angrakha stílus

Ez a jelmez normál, térdig érő kurtát tartalmaz, teljes hosszúságú ujjal, oldalsó résekkel és kerek nyakkal. A Churidar szintén ugyanabból a szövetből készül. Ez a szett egyedülálló angrakha stílusú, sötétkék, brokkátos Bundi/mellényt tartalmaz, potli gombokkal. Ez a jellegzetes kabát stílus minden bizonnyal fokozza jelenlétét.

8. Regal Elegance Desi Poshak:

Regal Elegance Desi Poshak

A kifogástalan fehér kurta pizsama mellényben vetíti önbizalmát, törekvését a tökéletességre. Ez az ügyes, jól szabott megfordítható félkabát mandarin gallérral 100% lenvászon anyagból készült, fekete és szürke színben. A szett fehér kurta és churidar pamut anyagból varrva. Ez helyet takarít meg utazás közben.

9. Blush Pink Desi Libas:

Blush Pink Desi Libas

Ez a rózsaszín kombináció vékony, világos, nyomtatott kabátból áll, motívumokkal, mandarin gallérral és elülső gombzárral. Vékony illeszkedésű, kevert selyemrózsaszín hosszú ujjú kurta és fehér churidarral kombinálhatja. Ez a kurta pizsama derékkabáttal hűvös és kényelmes megjelenést kölcsönöz minden ünnepi eseménynek a szakadás körül.

A divat személyiségének kiterjesztése és tükröződése. Hagyományos indiai viseletünk, a kurta pizsama mellényekkel az ünnepi időszakok, valamint a baráti vagy családi körben megünneplett események határozott öltözködési kódjává válik. Még a nyugatiak vagy az Indiába látogató turisták is előszeretettel viszik magukkal őket.