A legjobb és legújabb hímzett Kurtis kollekció Indiában

Kurtis minden indiai nő ruhatárának része. A divatos Kurtis -t világszerte is viselik. Ez a legkényelmesebb ruha, és a legjobb napi viselet is. A mulatságos Kurtis művészi tervezéssel és hímzéssel általában előnyben részesítik a rendezvényeket, bulikat és összejöveteleket. Próbálja ki az új, tervezett hímzett kurtist, zari, gota és patti alkotásokkal, amelyekkel kiemelkedik a szokásos tömegből.

A hímzett Kurtis legújabb kollekciója:

Íme néhány divatos és színes hímző kurtis kollekció, amelyek divatosak, hogy elkülönüljenek a rendezvényeken, fesztiválokon vagy akár alkalmi összejöveteleken; és legyen a show stopperje az egyetemen. Könnyen elérhetők az interneten és a boltokban is

1. Georgette Blue hímzett hosszú Kurtis:

Georgette kék hímzett hosszú Kurtis

Egy gyönyörű hímzett hosszú kurta, amely kék georgette anyagból készült. Nehéz hímzés a mellény mentén teszi ezt a ruhát szét a tömegben. A nyak kerek és zárt. A hosszú ujjak finom hímzéssel rendelkeznek az ujjak végén. A folyós anyag hibátlannak és kecsesnek tűnik. Kék nadrággal vagy churidharral és magas sarkú szandállal viselve minden alkalomból a legnépszerűbb emberré válik. A minimális ékszerek finomságot és varázst kölcsönöznek a hímzett georgette kurtis -nak.

2. Navy Blue díszített kézimunka Kurti:

Navy Blue díszített kézimunka Kurti

Ez egy csodálatos rövid kurta, amely finom és törékeny műszemű georgette anyagból készült. A V-nyakú, hosszú szárú ujjak légies megjelenést kölcsönöznek. Az alsó szegély ívelt, és finom kettős vonalú hímzéssel rendelkezik. A nyak vonalát zardosi és kundan díszíti. Hátul mangó motívum és az ujjak is sárgaréz zardosi drótokkal vannak hímezve. Ez egy elegáns és finom viselet. Fekete vagy kék farmeron viselhető, és nincs szükség ékszerekre.

3. Hosszú pakisztáni hímzett Kurtis:

Hosszú pakisztáni hímzett Kurtis

Ez a finom, hosszú pakisztáni hímzett kurta kényelmes és elragadó is. Ennek kifinomult szálmunkája gyönyörű nyomatokkal keveredik. Hosszú ujjú és hosszú oldalsó hasítékokkal rendelkezik. Viselhető chudidhars vagy ceruza alja és stilletos, és már készen áll, hogy ringassa a világot. A bonyolult kivitelezés teszi a nőt elegánsnak, stílusosnak és előkelőnek. Ez is feltűnő megjelenést kölcsönöz, de ugyanakkor finomnak tűnik.

4. Fekete hímzett A-vonalú Kurta:

Fekete hímzett A-vonalú Kurta

Ez a pompás, hímzett fekete alkotás pamutból készült & poliészter anyag. Ez A-bélésű, és karimás szegéllyel rendelkezik. Hosszú ujjú, mandarin gallérral és arany virágokkal hímzett az elülső mellbimbóban. Ezenkívül arany szövetgombokkal díszített, hogy klassz megjelenést biztosítson. Vékony csipke van rögzítve a hüvely aljára. A fekete chudidhar és az arany chappals finomítja a megjelenésedet, és minden ünnepségen megkülönböztethető emberré tesz.

5. Rózsaszín & Majenta hosszú hímzett Kurti:

Rózsaszín & amp; Majenta hosszú hímzett Kurti

Ez egy nagyon jól kidolgozott Kurti, finom gépi hímzéssel. A viszkóz anyag rendkívül kifinomultá teszi az öltözetet. Mély V-nyakú, levágott gallérral és 3/4 ujjú. Arany szálmunkával varrja össze a finom flittereket. Három réssel rendelkezik – kettő az oldalán és egy az elején. Az alja és az ujja is hímzett. Az egész ruhát vékony arany csipke zárja, amely mindenhol szegélyez. Jól illik fűzött palazzo nadrághoz, magas dobozos sarkú cipőhöz és hosszú vaskos fülbevalóhoz.

6. Navy Blue hímzett Kurti:

Navy Blue Hímzett Kurti

Itt van egy divatos kék pamut kurta, fehér hosszú ujjú, amely egyedülálló. Egyszerű, mégis elegáns, kerek nyakú és 3/4 -es ujjú. A fehér és arany levelek hímzéssel kezdődnek a vállaktól befelé. Alkalmi viselet, és farmert vagy chudidhar -t szandállal vagy chappal kísérheti. Tipikus egyetemi viselet, amely egész nap kényelmesen tartja Önt.

7. Narancssárga hímzett Kurti:

Narancssárga hímzett Kurti

Ez egy elbűvölő fesztiválviselet, narancssárga, műselyemből készült. Ez egy igazán lenyűgöző narancssárga parti viselet Kurta, és nagyon vonzó hímzőmunkája tükörmunkával ötvözve hagyományos megjelenést kölcsönöz. Ez az elegáns hosszú kurta szép bonyolult hímzéssel rendelkezik. Viselje ezt a ruhát, és ragyogjon, mint a fények, és tegye fényesebbé ünnepségeit. Tehát viselje ezt, és lépjen ki stílusosan.

8. Fenséges kék és piros Chanderi hímzett Kurti:

Fenséges kék és piros Chanderi hímzett Kurti

Ez a kurta szövetekből készül – chanderi & műselyem kombinálva. Ez egy dupla rétegű pompás ruha, és tökéletes viselet esküvőkre, fesztiválokra és partikra. A kék külső réteg gyenge műselyem anyagból készült, és rövid, míg a belső réteg csanderi és hosszú. Lenyűgöző mintákat tartalmaz a zari munkáról és a hímzésről. Lángolt vörös palazzóval és hosszú vaskos fülgyűrűvel viselve-a megjelenés varázslatos és megigéző. Ehhez a ruhához jól illik egy hosszú fogantyús arany erszény és arany magas sarkú cipő vagy mojaris.

9. Piros pamut nehéz hímzett Kurtis:

Piros pamut nehéz hímzett Kurtis

Ez a piros pamut kurta rövid ujjú. Csaknem fehér színű hímzőmunkát végeznek a ruha elején. A hímzés bonyolult és finom. Három sor vágott csipke van varrva az ujjakon, így vékony megjelenésű. Két rövid hasíték van az oldalán. A kerek nyak és a fehér gyöngyház gombok bájos megjelenést kölcsönöznek neki. Fehér churidharral vagy Patiala salwarral viselheti az egyetemen.

10. Khadi pamut hímzett Kurti:

Khadi pamut hímzett Kurti

Ez egy nagyon érzéki krémszínű khadi pamut kurti. Pamut anyagának köszönhetően tökéletes viselet minden évszakban. Lila hímzőmunka van elöl és az ujjakon rátéve. Oldalra billent, félig fellángoló megjelenést kölcsönöz, és kissé szűkült a végéig. A hosszú fülbevalók, a lila nadrágok és a csillogó sarok biztosan a fénybe kerülnek. Azt is kombinálhatja tökéletes aljával, és alkalmi viseletként használhatja.

11. Pista Zöld Zari Hímzett Kurti:

Pista Zöld Zari Hímzett Kurti

Slab selyem anyagból készült, ez a pista zöld kurta zari munkát végez egészen a vállától a nyakáig. Három réssel rendelkezik – kettő az oldalán és egy kicsi a közepén. A nyakkivágás vékony arany csőmunkával készült, amely kiemelkedő megjelenést kölcsönöz. A kedves nyak nagyon vonzóvá teszi a ruhát. Kombinálható sárga selyem churidharral és arany vaskos magas sarkú platformokkal. Az élénk zöld ruha elkápráztat, és bizonyára te vagy a show kiemelkedő személyisége.

12. Sötétzöld hímzett Kurta:

Sötétzöld hímzett Kurta

Ez egy nagyon ideális ruha ünnepi és parti alkalmakra. A kurta taft selyem anyagból, a dupata pedig hálóból készült. Ez az anarkali stílusú kurta erősen hímzett arany cérnával az alsó fáklyán és félig az ujjakon. A duppata szintén erősen hímzett aranyszállal. Csak minimális ékszerekre van szüksége, mint a vaskos jhumkák, és a káprázatos megjelenése minden, ami szükséges a műsor ellopásához. Lábbelikhez használhat blokk vagy ceruza sarkú cipőt.

13. Vászon hímzett Kurti:

Vászon hímzett Kurti

Ez egy nagyon finom megjelenésű, nyári hűvös árnyalatú púderkék vászon. A nyakon elöl és hátul a lángoló nyarat ábrázoló Scarlet virágok láthatók. Ez egy kabát stílusú kurti, amely alkalmassá teszi a viseletre. A szövet minden időjárásra is tökéletes. Nézzen ki gyönyörűen ebben a kurtában, ha palazzókkal vagy akár chudidhars -szal társítja. A cipőhöz és a gota fülbevalóhoz tartozó lapos chappals vagy kolhapuris kiválóan párosul ezzel a ruhával. Ideális választás alkalmi kirándulásokhoz barátokkal.

14. Fekete pamut hímzett pakolás Kurta:

Fekete pamut hímzett pakolás Kurta

Nagyon sokoldalú Kurta pakolás pamut anyagból. Az egész kurta sima, kivéve a zsebet, amelyre méhsejt és méhmintás hímzett. Ez a sima ruha a kiemelt zsebbel nagyon karizmatikus, ha pamut bokáig érő palazzóval és lapos szandállal hordják. Varázslatosabbá és elbűvölőbbé válik, mivel ez a fekete pakolás elbűvölő megjelenéssel rendelkezik.

15. Lila hímzés Kurti:

Lila hímzés Kurti

Ez a lila kurti gyenge georgette anyagból készült. Etnikus, okos és saját színű, azaz lila színű, szemet gyönyörködtető gari-munka az igán. Nagyon egyszerű és mégis varázslatos ruha. A lila színű szál a nyaknál és az ujjaknál nagyon vonzóvá teszi. Lenyűgözőnek tűnik, ha bőrhöz illő farmerrel és sifon lopással viseli.

A Kurtis mindenhol jelen van, és sokoldalú ruha lesz. Szükséges, hogy a hímzett Kurti legyen a ruhatárad része, különösen ünnepi alkalmakkor. A Kurtis népszerűnek bizonyult külföldön és külföldiek körében, valamint minden testalkatnak nagyon dicsér. Manapság a tökéletes globális divat egy fehér hímzett kurti farmerrel. Tehát készen áll arra, hogy stílusosan nézzen ki bármilyen hímzett kurtában. A hímzésben számos lehetőség közül választhat, mint a zari munka, aari munka, zardosi, tükörhímzés; a lista végtelen.