Esküvői Kurta minták – 15 stílusos és felkapott kollekció a vőlegény számára

Az esküvői szezon ismét visszatért a legújabb trendekkel, hogy a vőlegények és a barátok megkapják a kívánt lenyűgöző megjelenést. A hagyományos viselet azonban zavaró része volt a férfiaknak egy esküvőn vagy hasonló alkalmon. Ha Ön is hasonlóan gondolkodik, akkor elmúltak azok az idők, amikor hasonló esküvői kurta mintájú férfiakat figyeltek meg.

Férfi Kurta esküvői legújabb és legjobb formatervezése:

Itt van egy teljesen új esküvői kurta kollekció az imádnivaló etnikai érintéshez.

1. Sherwani Kurta Designs:

Sherwani Kurta Designs

Az egyenes vágással a sherwani kurta dizájn egyszerű és elegáns stílussal rendelkezik. A kurta félgallérral rendelkezik, ezüst cérna hímzéssel. Ezzel együtt az elülső és a hátsó is hasonló foltot kap. Ez egy sötétkék színű kurta, amely hasznos esküvői szertartáson.

2. Indo-nyugati Kurta Design:

Indo-nyugati Kurta Design

Az indo-nyugati designer kurta a férfiak esküvője nagyon népszerű a vőlegények számára más funkciókban a házasság előtt. Az egyszerű és sima Kurtát derékig érő mellény díszíti. Azok a férfiak, akik egy kicsit magasak, jól nézik meg ezt a ruhát.

3. Rajwadi Kurta Design:

Rajwadi Kurta Design

Népszerű, mint a Rajwadi dhoti stílusú kurta esküvői ruha, tökéletes tökéletesség a királyi megjelenésért. A kurta zárt nyakú kialakítást kap, alatta dhoti és szegélyhímzés. Ez drágább, mint a költségvetés; ha ajándékot tervez adni egy új vőlegénynek, ez mindig jó választás lesz.

4. Felöltő stílusú Kurta Design:

Felöltő stílusú Kurta Design

Ez manapság meglehetősen igényes kurtas stílus a férfiak körében. Pamut selyem anyagból készült, a felsőrész sima és középen gombos kivitelben kapott három vágást. Ez a legjobb stílusos kurta, amely kényelmes megjelenést kölcsönöz az esküvő napján.

5. Pathani Kurta Design:

Pathani Kurta Design

Egy másik kurta minta, amely kifinomult érintéssel jár, a pathani kurta férfiak esküvője. A dizájn pamut georgette anyagból készült, ahol a kurta sima, almavágott mintát kap, amelyet pizsamán viselnek. Azok a férfiak fitnesz szerelmesek és kis nehézsúlyúak; kipróbálhatják ezt az egy mintát az esküvőjük napján.

6. Tervező Kurta Design:

Tervező Kurta Design

Egyedi mintát keres a menyasszonyi kurta dizájnban a vőlegénynek! A réteges kurta kialakítás biztosan kielégíti Önt. A kurta alul három rétegből készül, különböző hosszúságúak, hogy réteges megjelenést biztosítsanak, teljes ujjal a nadrág felett. Kevés kurta gazdag megjelenésű, és ez is köztük van; szerezze be kedvenc kurta stílusát ebben a mintában.

7. Ívelt Kurta esküvőre:

Ívelt Kurta Esküvőre

A hagyományos kurta stílusok ihlette új dizájn az ívelt kurta design. A kurta görbe megjelenésű, selyemből készült, míg a felső része mellényes. Ha a barátod magas, és egyedülálló kurtát vár az esküvőjén, akkor ez jó választás lesz ajándékba adni neki.

8. Kurta Nehru kabát kialakítással:

Kurta Nehru kabát kialakítással

Egy egyszerű a Nehru kabát koncepciójának felhasználásával készül. Az egyszerű esküvői kurta dizájn combhosszúságot kap, amely fölött Nehru kabátot viselnek a dhoti -n. Néhány minta régi, de ez a fajta minta régi, de egyben stílusos is, azok a férfiak, akik szeretnek régi divatmintát mutatni az esküvőjük napján, akkor biztosan jó ötlet lesz kipróbálni ezt a stílusú kurtát.

9. Bársony Patiala Kurta Esküvői Kurta:

Bársony Patiala Kurta Esküvői Kurta

Ha bársonykabát stílusú kurtát kap, a Patiala stílusú alsó öltözék biztosan lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a vőlegénynek az esküvői funkciókhoz. A kurta bársony anyagból készült, virágos kivitelben, hasonlóan a kabáthoz. Ez magas költségvetéssel is jár, ezért próbáljon ki nyomtatott mintát Patiala -ban is.

10. Ázsiai stílusú kurta vőlegénynek:

Ázsiai stílusú kurta vőlegénynek

Ázsiai stílusú esküvői témájú ruhát keres! Itt van egy hasonló kurta pamut selyem anyagból. A kurta bokáig érhető el, három vágással, amelyek derékból készülnek. Ez jó lesz, ha divatos ápolási stílust mutat.

11. Rövid Kurta vőlegénynek:

Rövid Kurta vőlegénynek

A dél -indiai vőlegények számára itt egy divatos dhoti kurta az esküvői tervezéshez, amely növeli a megjelenését. A dupla selyemből készült kurta sima és ragyogó textúrát kap teljes ujjú és kettős nyakú kivitelben, alatta pedig sima fehér dhotival. Néha az egyszerűség jobban néz ki, ezért néhány férfi szereti bemutatni bemutatóját, akkor ez egy jó ötlet az esküvő napján.

12. Nyers selyemhímzés Kurta:

Nyers selyemhímzés Kurta

A nyers selyemhímzés -kurták jó lehetőséget jelentettek a férfiak számára Haldiban és Mehndirasamsben. A kurta testhez illeszkedő keresztmetszetű mintával és cérna- és tükörhímzéssel rendelkezik a teljes kurtában.

13. Anarkali stílusú kurta vőlegényeknek:

Anarkali stílusú kurta vőlegényeknek

Szeretné, hogy a király, mint a megjelenés! Az anarkali stílusú kurtis esküvőre biztosan megadja neked, hogy az ősi király szereti a kilátásokat. A kurti brocket pontozott anyagból készült.

14. Üvegmunka Kurti Designs:

Üvegmunka Kurti Designs

A gyöngyökkel készült üvegmunkákra nagy szükség van a tökéletes vőlegény stílusú design kialakításához. Pamut selyem anyagból készült, a kidolgozott kézimunka, amely oldalnyílást és hasonló galléros munkát biztosít.

15. Lucknowi kurti Design:

Lucknowi kurti Design

A lucknowi esküvői kurta a vőlegény számára sokat vitatott az egyszerű, mégis kiemelkedő megjelenés miatt. A georgette -i egyszerű kurti továbbá Lucknowi -félművet kapott, amely javítja viselője megjelenését.

Az esküvői tervező kurtis indiai és nyugati megjelenést kölcsönöz, amelyek kombinálva kényelmes, mégis nehéz megjelenést kölcsönöznek a vőlegényeknek. A hagyományos megjelenés jelenlegi stílusát a sherwani vagy dhoti stílusú mintákból nyerik.