Hogyan készítsünk stílusos kurtát lépésről lépésre

A Kurta a kurtis rövid változata. Amikor a kurti hossza rövidre csökken a csípőig vagy a térd fölé, azt kurtának nevezik. A Kurtas manapság meglehetősen divatossá vált a rutinruhától a parti viseletig. A személyre szabott nyakmintákkal, anyaggal, hímzéssel, ujjmintákkal stb. Új öltözködési érzést kölcsönöztek a divat szerelmeseinek. Ezen a cikken keresztül mindenki tudja, hogyan lehet egyszerűen és stílusosan elkészíteni a kurtát.

Hogyan készítsünk Kurtát egyszerű módon, lépésről lépésre:

Íme néhány technika a kurta elkészítéséhez, amelyek biztosan segítenek a legjobb megjelenésben.

1. Válassza ki a megfelelő szövetet:

Válassza ki a megfelelő szövetet

A kurta készítésének első lépése az anyag kiválasztása, amely az alkalomtól és az éghajlattól függ. Választhat hosszú, laza és hagyományos ruhát, vagy szűk, elegáns és rövid ruhát, amelyik megfelel Önnek. Az egészséges nők számára könnyű és vékony anyagok, például sifon, georgette, csillárcsipke stb. A szövetgyűjtés az első lépés annak érdekében, hogy kurtáját jobban viselje vagy eladja.

2. Mérje meg a testét:

Mérje meg a testét

Vegyünk egy darab papírt, és jegyezzük fel a méréseket. A mérések tartalmazzák a nyakkivágás szélességét és átlóját, a váll szélességét, a karlyuk kerületét, a felső és alsó kar kerületét, az ujjak hosszát, a csuklóját, a mellszobrát, a derekát, a csípő kerületét, a vállától a mellig érő hosszúságot a vállától a csípőig, a kurta hosszát stb. kényelmesek az Ön számára. Ha nehéz testalkatú ember vagy, akkor biztos lehetsz abban, hogy minden mérésed megfelelően megtörténik, a kurta szöveted szerint kapj néhány kis magas mérést, amelyeket később a kényelemnek megfelelően állíthatsz be.

3. Válassza ki az elülső és hátsó mintát:

Válassza ki az elülső és hátsó mintát

Vegyünk egy papírlapot, és jelöljük meg rajta az összes mérést. Készítsen megfelelő köröket és egyéb egyenes vonalakat, stb. Amíg végül tervezőt készít, majd végezze el a végső méréseket a nyakminta létrehozásához elölről és hátulról. Hajtsa félbe az anyagot, és készítse el rajta a mintákat. Ez megfelelő vágást biztosít mindkét oldalon, egyenlő mértékkel. Segítségét kérheti partnerétől, vagy ha egy másik varrását tervezi, akkor könnyen megy.

4. A szövet vágása:

A szövet vágása

A tervezői kurtis készítésének következő lépése a szövet vágása a papírlapra tervezett minta szerint. Ügyeljen arra, hogy vágás közben megfelelően helyezze a lapot a közepébe, hogy tökéletes formát kapjon mind az első, mind a hátsó nyakkivágás. Bármilyen anyag vágásához megfelelő vágógépre van szüksége, hogy időt takarítson meg.

5. Az ujjak tervezése és vágása:

Az ujjak tervezése és vágása

A kurti elkészítésének következő lépése az ujjak vágása. Ahogy a ruha méretét is elvégezte, ehhez hasonlóan meg kell mérnie az ujjait is, és először a papírlapra kell terveznie. Az ujjak vágása közben azonban a legfontosabb dolog a karfura. Vágás közben hajtsa félbe az anyagot, mint elöl és hátul, és vágja össze az S ábécét.

A tervezői alkotás folyamatának utolsó lépése az összes levágott rész összeszerelése, azaz az ujjak, a nyakkivágás, a ruha stb. Győződjön meg arról, hogy összehajtva összecsukja őket, miközben a nyakkivágáson és az ujjakon dolgozik, hogy elkerülje a kettős kötést. Vágja le a felesleges csíkokat, és fejezze be megfelelően a széleket, és alakítsa ki a valaha volt legjobb dizájnt. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a tényleges méretnél kisebb rést hagyjon a kurta megfelelő illesztése érdekében.