Radzsasztáni Kurti minták – Próbálja ki ezt a 15 hagyományos modellt a stílusos megjelenés érdekében

Rajasthan, Rajputok országa gyönyörű, élénk és élénk kultúrával rendelkezik. Jelmezeik pedig gyönyörűen tükrözik kultúrájukat. A ghagráktól a Jaipuria pagrisig minden egyformán lenyűgöző és élénk. Nem hagyhatja ki a Rajasthani Kurti mintáit, amelyek többnyire pamutból vagy selyemből készülnek. Bandhani és bandheji öltözékük színes módon hozza ki kultúrájukat.

Rajasthani Kurtis felkapott mintái hölgyeknek képekkel:

Nézzünk meg néhány gyönyörű Rajasthani Kurti mintát, hogy többet tudjunk róluk.

1. Rajasthani Mirror Work Kurtis:

Rajasthani Mirror Work Kurtis

Ez a gyönyörű tükörmunka a radzsasztáni jelmezekben végzett tükörmunka feltűnő példája. Sportolja ezt a Kurtist vaskos ékszerekkel, hogy teljessé tegye a megjelenést. Ezt egy kicsit nehéz cipelni, de ezt használhatja hagyományos egyetemi napjára.

2. Lángoló Radzsasztáni Kurta:

Lángoló Radzsasztáni Kurta

A fenti radzsasztáni stílusú kurta az etnikai és a modern stílus keveréke. A fellángolt stílus élütést ad viselőjének, és kiemeli az egyediséget. Párnával, palazzóval vagy nadrággal párosíthatod őket. Ez a legjobb típusú Kurti; amikor azt tervezi, hogy ellátogat Rajasthanba, próbálja ki ezt a ruhát, hogy érezze kultúráját a közelében.

3. Radzsasztáni nyomtatott Kurti:

Radzsasztáni nyomtatott Kurti

Különféle technikákat és színeket használva ez a radzsasztáni nyomtatott Kurti a radzsasztáni kultúra eleganciáját is kiemeli. Jhumkival és ezüst ékszerekkel párosítható. Ez egy jó öltözék magas lányoknak vagy azoknak a lányoknak, akik szeretnek kipróbálni egyedi egyedi ötleteket a funkciókhoz.

4. Radzsasztáni levélmotívum Kurti:

Radzsasztáni levélmotívum Kurti

Egyszerű motívumokat használva ez a Kurti finom, mégis csinos megjelenést kölcsönöz viselőjének. Számos módja van a Kurtis öltöztetésének, például nadrággal vagy farmerral. Ez a Kurti ideális mindennapi viseletre és főiskolára is. A világos zöld szín friss megjelenést kölcsönöz ennek a Kurti -nak; a levélnyomat mesésen néz ki ezen a Kurtin. Az egyetemi lányok biztosan ezt a Kurtit preferálják.

5. Radzsasztáni geometriai tömbnyomtatás Kurti:

Radzsasztáni geometriai blokknyomtatás Kurti

Ez a Kurti design karcsú megjelenést kölcsönöz viselőjének a megfoghatatlan minták miatt, jellegzetes blokknyomtatási technikával. Könnyen párosítható nadrággal és Rajasthani mojris -szal, a Kurtis gyönyörű hangulatot kölcsönöz. Azok a lányok, akik szeretnek néhány geometriai mintát tanulmányozni, kipróbálhatják az egyedi ötletet a ruhájukon, és megkaphatják ezt a geometriai mintát Kurti -n.

6. Radzsasztáni virágmintás Kurti:

Radzsasztáni virágmintás Kurti

Ez a Kurti dizájn ragyogóan bonyolult tervekkel készült, és nagyon szépnek tűnik. Ideális mindennapi viselethez, párosítsa hozzá illő ékszerekkel, hogy teljessé tegye a megjelenést. Ez kényelmes a mindennapi főiskolai látogatáshoz.

7. Radzsasztáni Georgette Kurti:

Radzsasztáni Georgette Kurti

Ez a tervező kurta élénk színeket használ, amelyeket kellemes nézni, és sok bókot kap a viselője számára. A megjelenés befejezéséhez minimális ékszerekre van szükség. Ez különösen azoknak a lányoknak néz ki jól, akik alacsonyak; ez szépnek tűnik rajtuk. A Mix Kurti a tömegben is kiemelkedő megjelenést kölcsönöz.

8. Rajasthani Bandhej Nyomtatott Kurti:

Radzsasztáni Bandhej Nyomtatott Kurti

Ez a Bandhej Kurti mindennapi alkalmakra használható. Nincsenek hímzés vagy selyemszálak, hanem tiszta pamut és minimális minták azoknak a nőknek, akik szeretik az egyszerűséget. Ez a legjobb a nyári szezonban; segít a rendszeres dolgok könnyű karbantartásában. Nincs feszesség a testben, így a lányok könnyen dolgozhatnak egész nap.

9. Radzsasztáni tunika stílusú Kurti:

Radzsasztáni tunika stílusú Kurti

Ezek a tunika Rajasthani Kurta minták gazdag érzést kölcsönöznek. A tervek gyönyörűek és bonyolultan készülnek, és kiemelik a viselőjét. Az ilyen Kurtist megtalálhatja az interneten, ezért győződjön meg róla, hogy rendelkezik különleges formális eseményekhez. Ez a fekete Kurti kényelem fehér színű nadrággal vagy farmerral is, ezt a mintát stílusosan kapja meg az egyetemi évekre.

10. Radzsasztáni alkalmi nyomtatott Kurti:

Radzsasztáni alkalmi nyomtatott Kurti

Ha hagyományos ruhákat szeretne kipróbálni, akkor vegye meg ezt az alkalmi nyomtatott Kurtit a szokásos dolgaihoz. A rózsaszín színű, piros színű nadrággal ellátott kupak megnyugtató megjelenést kölcsönöz a nyári szezonban is. Anyaga pamut és fél ujjú kényelem a kezek számára. A Collor szép megjelenést kölcsönöz, hogy teljes indiai ruhát készítsen.

11. Rajasthani Short Kurti:

Rajasthani Short Kurti

A rövid kurtik szuper divatosak, ezért a ruhatáradban kell lennie egy rövid Radzsasztáni Kurtinak. Könnyen viselhető egy fekete farmerral és egy ékszerekkel. Próbáljon ki egy nadrágot is.

12. Rajasthani Patchwork Kurti:

Radzsasztáni foltvarrás Kurti

A foltvarrás annyira gyakori a radzsasztáni jelmezekben, és ez a Kurti -dizájn gyönyörű példa erre. Míg Rajasthanban van, kézbe kell vennie ezt a Kurtist.

13. Rajasthani Anarkali Kurti:

Radzsasztáni Anarkali Kurti

Érezheti a radzsasztáni kultúra gazdagságát, miközben egy hosszú Anarkali Rajasthani Kurtit visel, mint ez. Egy pár mojris és Rajasthani ezüst ékszer segítségével teljessé teheti a megjelenést, mint egy profi.

14. Rajasthani Tassled Kurti:

Radzsasztáni Tassled Kurti

Mivel a ruha bojtja divatos, választhat egy radzsasztáni stílusú Kurti -t bojtokkal. Az ilyen formatervezések olyan finomnak tűnnek, és kiváló lehetőség különleges alkalmakra.

15. Magasnyakú Radzsasztáni Kurti:

Magasnyakú Radzsasztáni Kurti

Ideális irodai megjelenéshez, ezek a magas nyakú radzsasztáni pamut Kurtisok egyszerre elegánsak és elegánsak. Minimális ékszerekkel és kiegészítőkkel párosítható nadrággal vagy farmerral.

Annyira élénk kultúra, hogy Kurtis a Rajputok országából kell a ruhásszekrényben. Mert nem csak erőfeszítés nélkül szépnek tűnnek, hanem jó hangulatot is adnak. Itt a hihetetlen Rajasthan. Széles kollekciót és fajtákat kap ezekben a Kurtis -ban; próbáljon ki néhány online lehetőséget is. Költségvetése szerint a jó Rajasthani Kurtis -t mindennapi használatra és a buli bőséges használatára is megkapja.

Próbáljon ki néhány szezonális viselet kollekciót Rajasthani mintával, szerezzen be személyre szabott kézműves mintákat a Rajasthani kollekcióban. Ez az indiai etnikai viselet, amely megfelelően meghatározza az indiai kultúrát; megfelelő kényelmet és érzést ad, mintha indián lennél.