Rajasthani Kurti Designs – Prøv disse 15 traditionelle modeller for et stilfuldt look

Rajasthan, Rajputs land, har en smuk, levende og livlig kultur. Og deres kostumer afspejler smukt deres kultur. Fra ghagras til Jaipuria pagris ser alt lige så fantastisk og levende ud. Du kan ikke gå glip af deres Rajasthani Kurti -designs, der for det meste består af bomuld eller silke. Deres Bandhani og Bandhej påklædning får deres kultur frem på en farverig måde.

Populære designs af Rajasthani Kurtis til damer med billeder:

Lad os se på nogle smukke Rajasthani Kurti -designs for at vide mere om dem.

1. Rajasthani Mirror Work Kurtis:

Rajasthani Mirror Work Kurtis

Denne smukke spejlværkskurti er et slående eksempel på spejlarbejde udført i Rajasthan -kostumer. Sport denne Kurtis med store smykker for at fuldføre udseendet. Dette er lidt tungt at bære, men du kan bruge denne til din traditionelle college -dag.

2. Udvidet Rajasthani Kurta:

Flared Rajasthani Kurta

Ovenstående kurta i Rajasthan -stil er en blanding af etniske og moderne stilarter. Den blussede stil giver en kant til bæreren og frembringer unikhed. Du kan parre dem med bukser, palazzoer eller leggings. Dette er den bedste type Kurti; Når du planlægger at besøge Rajasthan, kan du prøve dette outfit for at føle deres kultur i nærheden af ​​dig.

3. Rajasthani trykt Kurti:

Rajasthani trykt Kurti

Ved hjælp af forskellige teknikker og farver frembringer dette Rajasthani -tryk Kurti også elegancen i Rajasthani -kulturen. Det kan kombineres med jhumkis og sølvsmykker. Dette er et godt outfit til høje piger eller de piger, der elsker at prøve små unikke ideer til funktioner.

4. Rajasthani Leaf Motiv Kurti:

Rajasthani Leaf Motiv Kurti

Ved hjælp af enkle motiver giver denne Kurti brugeren et subtilt, men smukt udseende. Der er en række måder at klæde disse Kurtis på, f.eks. Med leggings eller denim. Denne Kurti er ideel til daglig brug og også til college. Lysegrøn farve giver et frisk look til denne Kurti; bladtrykket ser fantastisk ud på denne Kurti. College piger kan helt sikkert foretrække denne Kurti.

5. Rajasthani geometrisk blokprint Kurti:

Rajasthani geometrisk blokprint Kurti

Dette Kurti -design får brugeren til at se slank ud på grund af de undvigende mønstre ved hjælp af en karakteristisk bloktryksteknik. Kurtiserne er let kombineret med leggings og Rajasthani mojris og giver en smuk stemning. De piger, der elsker at studere nogle geometriske mønstre, kan prøve den unikke idé på deres outfits og få dette geometriske mønster på Kurti.

6. Rajasthani blomsterprint Kurti:

Rajasthani blomsterprint Kurti

Strålende lavet med indviklede designs ser dette Kurti-design oh-så-smukt ud. Ideel til hverdagsbrug, kombiner det med matchende smykker for at fuldende looket. Dette er behageligt for din daglige college-gang.

7. Rajasthani Georgette Kurti:

Rajasthani Georgette Kurti

Denne designer kurta bruger levende farver, der er behagelige at se på og får en masse komplimenter til brugeren. Der kræves minimale smykker for at fuldføre looket. Dette ser især godt ud på de piger, hvis højde er kort; det ser pænt ud på dem. Blandet farvet Kurti giver også et fremragende look i en mængde.

8. Rajasthani Bandhej trykt Kurti:

Rajasthani Bandhej Trykt Kurti

Denne Bandhej Kurti kan bruges til hverdag. Der er ingen broderi eller silketråde, men ren bomuld og minimaldesign til kvinder, der kan lide at holde det enkelt. Dette er det bedste for sommersæsonen; det hjælper med at vedligeholde almindelige ting let. Ingen tæthed i kroppen, så piger kan sagtens arbejde en hel dag.

9. Rajasthani Tunic Style Kurti:

Rajasthani tunika stil Kurti

Disse tunika -stilarter Rajasthani Kurta -designs giver en rig fornemmelse. Designene er smukke og indviklede og får bæreren til at skille sig ud. Du kan finde sådanne Kurtis online, så sørg for at have en til særlige formelle begivenheder. Dette er sort Kurti -komfort med hvide bukser eller jeans også, få dette mønster med stil til dine college dage.

10. Rajasthani Casual Trykt Kurti:

Rajasthani Casual trykt Kurti

Hvis du vil prøve noget traditionelt tøj, kan du få denne afslappede trykte Kurti til dine almindelige ting. Pink-farvet kurti med rødfarvede leggings giver også et trøstende look i sommersæsonen. Materialet er bomuld og halv ærme komfort til hænder. Collor giver et flot look til at lave et komplet indisk outfit.

11. Rajasthani Short Kurti:

Rajasthani Short Kurti

Short Kurtis er super trendy, så du må eje en kort Rajasthani Kurti i din garderobe. Den kan let bruges med et par sorte jeans og smykker. Prøv også nogle bukser.

12. Rajasthani Patchwork Kurti:

Rajasthani patchwork Kurti

Patchwork er så almindeligt i Rajasthani -kostumer, og dette Kurti -design er et smukt eksempel på det. Mens du er i Rajasthan, skal du have fat i denne Kurtis.

13. Rajasthani Anarkali Kurti:

Rajasthani Anarkali Kurti

Du kan føle rigdommen i Rajasthani -kulturen, mens du bærer en lang Anarkali Rajasthani Kurti som denne. Med et par mojris- og Rajasthani -sølvsmykker kan du fuldende udseendet som en professionel.

14. Rajasthani Tassled Kurti:

Rajasthani Tassled Kurti

Da kvaster i tøj er på mode, kan du vælge en Rajasthani -stil Kurti med kvaster. Sådanne designs ser så udsøgte ud og er en god mulighed til særlige lejligheder.

15. Rajasthani Kurti med høj hals:

Høj hals Rajasthani Kurti

Ideel til et kontorlook, disse Rajasthani bomuld Kurtis i høj hals ser stilfuld og elegant ud på samme tid. Den kan kombineres med leggings eller denim med minimum smykker og tilbehør.

En kultur så levende, du skal have Kurtis fra landet Rajputs i din garderobe. Fordi de ikke kun får dig til at se ubesværet smuk ud, men de giver dig også gode vibes. Her er den utrolige Rajasthan. Du får en bred samling og sorter i disse Kurtis; prøv også nogle online muligheder. I henhold til dit budget får du den gode Rajasthani Kurtis til daglig brug til kraftig festbrug.

Prøv nogle sæsonbetonede slidkollektioner i Rajasthani -mønster, få nogle personlige kunsthåndværksdesign i Rajasthani -samlingen. Dette er det indiske etniske slid, der giver en korrekt definition af indisk kultur; det giver ordentlig komfort og følelse af at du er en indianer.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80