Top 9 bengalsk Kurta -pyjamas til mænd i bryllup

Indien er et mangfoldigt land, og kultur og struktur i regionen ændrer sig hver hundrede kilometer. Kulturel mangfoldighed manifesterer sig på mange måder, men den mest synlige form er i tøj. Kurta pyjamas var den foretrukne påklædningsform for mænd i mange århundreder, før vi enstemmigt besluttede at lade os påvirke af den vestlige påklædningsstil. Kurta pyjama gør dog et comeback for sent. Hver region i Indien har sin egen version af traditionelt slid, og et sådant traditionelt slid er bengalsk kurta -pyjamas.

Stilfuld og traditionel bengalsk Kurta -pyjamas til herrer i mode:

Prøv denne 9 bedste bengalsk kurta pyjamas, som helt sikkert vil fange opmærksomheden.

1. Silke bomuldssennep Kurta med sideåbning:

Sennep Kurta i silke i bomuld med åbning i siden

Dette er gylden gul kurta med broderiarbejde på krop og hals er bare tingen til at sætte tonen til et bryllup, social funktion eller sammenkomst. Denne kurta er udstyret med sideåbning og snor, hvilket tilføjer charmen ved denne smukke påklædning. Par denne smukke kurta med en bengalsk stil dhoti for at gøre det til et komplet ensemble.

2. Shantiniketan Style Kantha Work Kurta:

Shantiniketan Style Kantha Work Kurta

Kantha quiltning er processen med at lægge tøj sammen og binde det i forskellige variationer med en simpel søm. Et bengalsk kurta -design i kantha -stil er det perfekte tøj til enhver form for social funktion. Par denne kurta med en bengalsk stil dhoti eller jodhpurs eller churidar for at fuldføre tøjet.

3. Tussar Silk Kurta:

Tussar Silk Kurta

En tussarsilke bengalsk kurta til mænd er perfekt som hverdagstøj eller til en særlig lejlighed. Tussar kurtas fås i forskellige farvemønstre. Kombiner det med en pyjama af samme eller kontrastfarve for at få den perfekte effekt.

4. Batik Print Kurta:

Batik Print Kurta:

Batikprint og bengal er synonymer til hinanden. En batikprint kurta er et must i enhver bengalsk mands garderobe. Par denne kurik med batiktryk med en afslappet churidar eller bukser for at fuldføre looket. En batik kurta er perfekt til enhver afslappet aften eller samvær.

5. Trykt Dupion Silk Dhoti Kurta:

Trykt Dupion Silk Dhoti Kurta

En trykt dupion Bengali dhoti kurta er perfekt til enhver afslappet fest. En trykt kurta er perfekt til enhver lejlighed, og en dhoti -buks er trendy, men giver stadig et traditionelt look. Trykte kurtas fås i forskellige tryk og farver.

6. Motivmønster Kurta:

Motivmønster Kurta

Et motivmønster er en idé eller et billede eller et mønster i et gentaget format. Et motivmønster kurta er den rigtige påklædning til en puja eller sammenkomst. En mand, der kan bære et motiv bengalsk kurta, er en selvsikker mand. Få tilbehør med trendy jeans, en churidar, en dhoti salwar eller en traditionel bengalsk dhoti til det rigtige look.

7. Khadi Silk Kurta med Dhoti:

Khadi Silk Kurta med Dhoti

En khadi silkekurta med dhoti er påklædningen til bengalsk dhoti kurta til bryllup. En khadi silkekurta i guld eller fersken med en gylden slette eller broderet dhoti er det, man skal lede efter de fleste bengalske gommere. Visse påklædninger er klassiske af en grund og går aldrig af mode.

8. Dogri Kurta:

Dogri Kurta

Dogri kurtas er et uovertruffen valg. Det kan kombineres med salwars, jodhpurs eller afslappede bukser. Disse kurtas er brede i hofterne og åbne ved brystet. De fås også i almindelige mønstre med broderi.

9. Linned Kurta:

Linned Kurta

Linnedkurta er sæsonens rampelys. Fås i forskellige farver, tekstur og mønstre, de kan parres med enhver form for salwar, dhoti -underdele, churidarbukser eller endda jeans. En linnekurta i kort eller fuld længde er aldrig et forkert valg.

Farver og mønstre er generelt begrænsede for mænd. Der er dog mange muligheder i dag inden for bengalsk stil kurta og bundtøj at vælge imellem. Vælg og flaunt en af ​​den bengalske kurta pyjama, som du let kan bære og skille sig ud med den.