10 tehokasta laastinpuhdistusainetta: nämä kotihoitoratkaisut ovat täydellisiä tähän!

Laastin puhdistaminen on aina asia itsessään. Likaiset liitokset eivät ainoastaan ​​näytä rumailta, vaan ovat myös tervetullut ompelulattia useille bakteereille ja sienille. Tietenkin täällä on myös paljon kemiallisia aineita, jotka auttavat. Voit myös hankkia sähköisen laastinpuhdistusaineen tai tilata ammattimaisia ​​puhdistusaineita päästäksesi eroon ärsyttävistä saostumista laattojen välillä. Mutta on paljon älykkäämpää ja halvempaa kokeilla yksinkertaisempia keinoja ensin. Sinulla on todennäköisesti suurin osa niistä jo kotona. Tutustu näihin 10 tehokkaaseen laastinpuhdistusaineeseen ja kokeile sopivinta.

Säteilevä puhtaus yksinkertaisten laastinpuhdistusaineiden ansiosta

kylpyhuoneen laastinpuhdistusaine

# 1 ruokasoodaa

Ihmehoitoaine auttaa myös tässä, samoin kuin puhdas sooda tai leivinjauhe. Sekoita jauhe haaleaan veteen suhteessa 3: 1 ja levitä seos likaiselle laastille. Huuhtele tai pyyhi laasti noin 10-15 minuutissa.

Ole varovainen silikoniliitosten kanssa!

Tässä tapauksessa on parempi ottaa Javel -vesi apteekista.

Sinun tulee myös olla varovainen marmorin kanssa ja Co: n kanssa ruokasoodaa ja soodaa, koska aine poistaa laattojen kiillon.

Lisävinkki: Etikka ja sitruuna eivät sovellu laastinpuhdistusaineiksi, koska nämä aineet sisältävät happoa, joka ei ole hyvä laastin sementille, mutta voi tehdä siitä huokoisen.

Jos sinulla on herkkä iho, on parasta käyttää kumikäsineitä

kotihoitoja laastinpuhdistusaineena, sooda

# 2 hankausmaito

Vaikuttava aine on hiova kalsiumkarbonaatti. Tämä tarkoittaa mekaanisen puhdistuksen lisäksi myös kemiallista puhdistusta. Emulsio on itse asiassa klassikko, kun on kyse liasta kylpyhuoneessa tai keittiössä. Noudata vain pakkauksen ohjeita.

# 3 Perinteinen hammastahna

Kalsiumkarbonaatilla on myös tärkeä rooli laastinpuhdistajana tavanomaisen hammastahnan tapauksessa. Levitä hammastahna laastille ja anna vaikuttaa noin 1 tunti. Hiero sitten jäljelle jäänyt lika yksinkertaisesti ruokasoodassa kostutetulla liinalla.

Myös käytetty hammasharja auttaa sinua tässä

Soodan kotihoito laastinpuhdistusaineena

# 4 vatkaava liitu

Tämän jauhemaisen tuotteen saat rautakaupasta. Se on erittäin halpaa ja suhteellisen ympäristöystävällistä. Valkoturska voidaan levittää myös laattojen liitoksiin hammasharjalla ja hieroa pois hetken kuluttua kostealla liinalla. saattaa loppuun!

Tietenkin myös erityiset saumaharjat ovat erittäin suositeltavia

Fung puhdas soodaharja

# 5 kynsilakanpoistoaine

Paras tapa on käyttää asetonia sisältävää ainetta, koska tämä aine yhdessä etyyliasetaatin, butyyliasetaatin, isopropanolin, glykolin jne. Kanssa ei ainoastaan ​​hyökkää likaa nivelissä, vaan myös tuhoaa homeen. Levitä vanupuikolla ja pyyhi sitten kostealla liinalla.

# 6 huuhtelukirkastetta

Käytät yleensä astianpesukoneen huuhtelukirkastetta. Mutta tämä aine on myös erinomainen laastinpuhdistusaine, etenkin kylpyhuoneessa. Koska huuhtelukirkaste poistaa myös kalkkijäämät täydellisesti.

Voit käyttää tähän tavallista sientä

Ideoita siivoojaan

# 7 ammoniakki

Tämä tuote tunnetaan myös nimellä ammoniakkivesi, ja sitä voi ostaa apteekista ilman reseptiä. Kaada osa nesteestä pieneen kulhoon ja hankaa laasti hammasharjalla kastamalla se säännöllisesti ammoniakkiliuokseen.

# 8 vetyperoksidi

Tämä kangas on voimakas desinfiointiaine ja valkaisuaine, jota voidaan käyttää hyvin itsepäiseen likaan ja homeeseen. Sitä voidaan käyttää jopa onnistuneesti seinillä ja muissa osissa taloa. On parasta käyttää ainetta 3 prosentin pitoisuutena. Tämä on saatavana jokaisesta apteekista pienellä rahalla.

Vetyperoksidi poistaa myös itsepäiset tahrat

vetyperoksidia laastinpuhdistusaineena

# 9 höyrypuhdistin

Tällaisella laitteella voit saavuttaa optimaalisen tuloksen jopa kaikkein sitkeimmällä lialla. Näin puhdistat laattojen laastin ilman kemikaaleja perusteellisesti ja erittäin tehokkaasti.

Laite on täydellinen sisä- ja ulkokäyttöön

painepesuri laastinpuhdistusaineena

# 10 lian pyyhekumi

Tätä tuotetta kutsutaan joskus ihmissieneksi, ja sitä käytetään yleispuhdistusaineena mekaaniseen puhdistukseen kotona. Saat sen pienellä rahalla supermarketista tai apteekista.

Likapyyhkimet näyttävät paljon perinteisiltä sieniltä

Sienenpuhdistaja luonnolliset keinot

Ylimääräinen temppu kynttilän kanssa

Se ei ole juuri kotihoito, joka toimii laastinpuhdistusaineena, vaan pikemminkin pieni temppu, joka estää lian ja homeen pääsemästä laastiin. Maalaa kaakelilaasti kevyesti perinteisellä valkoisella kynttilällä. Ja se siitä! Tällä tavalla niveliin muodostuu näkymätön suojakalvo. Lika ja vesi valuvat pois. Tämä tarkoittaa, että laattojen liitokset pysyvät likaisina pidempään.

Johtopäätös:

Jos laattojen liitokset ovat likaisia, kannattaa usein ensin toimia ilman kemiallista kerrosta. Monet tehokkaat tuotteet sopivat erittäin hyvin laastinpuhdistusaineiksi, ja suurin osa niistä on todennäköisesti jo lääkekaapissa tai keittiökaapissa. Mutta joskus käy niin, että laasti on todella vaihdettava. Sitten tietyillä saumapyyhkeillä ja erikoistyökaluilla vaihdetaan laasti kokonaan. Arvioi laattojen saastumisaste oikein ja valitse oikea saumanpuhdistusaine!

Freshideenin toimittaja toivottaa hyvää työtä!

laastinpuhdistusaine kotiin korjaava sooda

Laastinpuhdistusaine