30 esimerkkiä poikkeuksellisesta pesualtaan suunnittelusta

Kaunista kylpyhuoneesi modernilla pesualtaalla

Jos luulet, että pesualtaan suunnittelu on tylsä ​​ja triviaali aihe, sinun kannattaa käyttää aikaa ja tutustua kokoelmaan tänään. Olemme löytäneet kylpyhuoneeseesi 30 ylimääräistä pesuallasta, jotka yllättävät sinut tyylikkäästi ja älykkäästi. Täältä löydät erilaisia ​​muotoja ja materiaaleja pyöreästä neliöön pitkänomaiseen ja soikeaan pesualtaaseen. Ne valmistettiin keramiikasta, marmorista, lasista, puusta ja Corianista. Jokaiselle on jotakin. Pysy kanssamme ja selvitä, mitä jokaisen pesuallasmallin takana on.

Ripaus Catalano Designia

pesuallas suunnittelu catalano

Ensimmäinen löytömme on tämä Catalanon maaginen luomus. Minimalistinen muotoilu saniteettikeramiikasta, maagisesti koristeltu taivaansinisellä. Tämä pesuallas muistuttaa meitä loputtomasta merestä ja antaa kylpyhuoneelle Karibian maun.

Philip Wattsin kyynel

pesuallas suunnittelu philip wattia

Olimme erittäin ihastuneita tähän upeaan, orgaaniseen muotoon. Hienostunut muotoilu sopii täydellisesti lähes kaikkiin kylpyhuoneisiin ja on kiistaton katseenvangitsija.

Roca tarjoaa kestävää eleganssia

pesuallas suunnittelu roca

Tämä pesualtaan nerokas ratkaisu on onnistunut yhdistelmä estetiikkaa, toiminnallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Pesuallas ei vain näytä tyylikkäältä, vaan on myös liitetty wc: hen, joten vettä käytetään optimaalisesti ympäristön vuoksi.

 Antonio Lupin LED -draama

pesuallas suunnittelu antonio lupi

Tämä Antonio Lupin dramaattinen esitys lumoaa lähes epätodellisella ulkonäöllään. Kaarevat muodot, litteä profiili ja mystinen LED -valaistus luovat ihailtavan koostumuksen, joka oli tarkoitettu ensisijaisesti minimalistiseen kylpyhuoneeseen.

Monitoiminto Caromalta

pesuallas design caroma

Tässä näet Caroman toisen kestävän päätöksen. Älykäs pesualtaan ja wc -yhdistelmä säästää tilaa ja säästää myös arvokasta vettä. Se on myös täydellinen ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin.

Chin Chia Lim -lasi ja keramiikka 

pesuallas Chin Chia Lim

Chin Chia Limin täydellinen muotoilu ja ympäristöystävällinen resoluutio Tämän kylpyammeeseen yhdistetyn pesualtaan monitoimisuus on valitettavasti hieman rajallinen. Esimerkiksi ei ole kovin halpaa täyttää kylpyamme vedellä hampaiden pesun aikana.

Vankka ulkonäkö Cristalplantilta

pesuallas suunnittelu kristalli kasvi

Tämä tukeva marmorilaatta on todella valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista ja arvokkaista mineraaleista, joten se on ylpeä ja kestävä ratkaisu kylpyhuoneeseesi. Toiminnallisesti ja esteettisesti kapea ristikkoviemäri sopii täydellisesti pesualtaan minimalistiseen muotoiluun.

Desnahemisferan kylpyamme, jossa on integroitu pesuallas

pesuallas Desnahemisfera

Surrealistinen pesuallas Glassworksilta

pesuallas suunnittelu lasitehdas

Pidät erityisesti tästä suunnittelusta, jos pidät Salvador Dalin tyylistä. Hienostunut ja luonnollinen samanaikaisesti tämä pesuallasluomus loistaa mystisessä valossa ja antaa kylpyhuoneen tunnelmaan epätodellisen kosketuksen.

Minimalismi puusta, Julia Kononenko

pesuallas design puu Julia Kononenko

Tämä hieno pesuallas näyttää enemmän kuin puinen kartta. Uroilla on kuitenkin järkevä tehtävä ohjata vesi nopeasti viemäriin. Yksinoikeus ja toimivuus kulkevat tässä käsi kädessä.

Vesi, vesi, kirjoittanut Joel Roberts

pesuallas suunnittelu Joel Roberts

Valkoisesta keraamisesta runoutta – Joel Robertsin aallonmuotoiset pesualtaat ovat poikkeuksellinen täydellisyys. Hana on täysin integroitu profiiliin ja vesi virtaa ulos kuin vesiputous muodostaen miniatyyrin.

Itämainen muotoilu Kohlerilta

pesuallas suunnittelu Kohler

Kohlerin satumainen pesuallas on tarkoitettu niille, jotka rakastavat upeaa itämaista tunnelmaa. Keraaminen pesuallas oli koristeltu syvällä ja pyöreällä filigraanisilla kukkakuvioilla.

Lago läpinäkyvä pesuallas

pesuallas design lago

Lagon jalo muotoilu on onnistunut yhdistelmä kestävää luonnonpuuta ja lasia. Se ei vain näytä hyvältä, vaan miellyttää varmasti myös pieniäsi.

LDVC: n siipi

pesuallas suunnittelu ldvc

Hienostunut siivemuotoilu ulottuu kylpyhuoneen seinää pitkin ja tarjoaa samalla tilaa kylpyhuoneesi astioille. Yläpää on varustettu hienolla LED -valolla ja pyöristää pesualtaan koko linjan.

  Herkät käyrät LG Hausys Hi-Macilta

pesuallas suunnittelu lg hausys hi mac

Mastellan calla -muotoilu

pesuallas muotoilu mastella

Tämä calla -kukan täydellinen jäljitelmä, tämä pesuallas on erittäin ihailtava. Orgaaninen muoto ja optimaalinen toimivuus on yhdistetty hienostuneesti.

Thomas Cowardin kelluva design -pesuallas

pyöreä pesuallas suunnittelu omvivo

Michael Harbounin futuristinen konsepti

pesuallas design michael harboun

Pesuallas ilman hanaa

pesuallas suunnittelu moab80

Zen -tunnelma Omer Sagivilta

pesuallas suunnittelu omer sagiv

Anna kylpyhuoneellesi erehtymätön zen -tunnelma Omer Sagivin soikealla pesualtaalla. Hana on piilotettu outoon sarakkeeseen, joka on tehty ylisuurista, pyöreistä kivistä ja vesi valuu ulos kuin pieni vesiputous. Tämä malli on saatavana kromina tai kiinalaisena valkoisena.

Philipsin leikkuulauta

pesuallas suunnittelu Philips

Puinen kuori PlavisDesignilta

pesuallas suunnittelu plavisdesign

Rapselin minimalismi puusta

pesuallas suunnittelu rapsel puu

Lehtipuun lämmin rakenne lisää mukavuutta kylpyhuoneessa. Tämä muotoilu on hyvin harkittu ratkaisu niille, jotka rakastavat minimalismia ja mukavuutta.

Pyöreä pesuallas Vitran Jewels -kokoelmasta

pesuallas muotoilu pyöreä puu vitra

Sesshu Designin vesiputous -pesuallas

pesuallas suunnittelu sesshu design

Tuo pala Kaukoitää kotiisi!

Studioartin tilava ja hienostunut lasista

pesuallas design studioart

Puhtaat linjat meiltä

pesuallas suunnittelu meille

Tämän muotoilun avulla voit yhdistää pesualtaasi tyylikkäästi vapaasti seisovaan kylpyammeeseen ja suihkuun.

Victor Vasilevin kuutio

pesuallas suunnittelu victor vasilev

Epävarman näköinen tämä läpinäkyvä kuutiorakenne yllättää meidät, joka samalla sijoitettiin optimaalisesti marmorikuutioon.

Toimiva duo Vitralta

pesuallas design vitra

Poikkeuksellinen Yanlulta

pesuallas suunnittelu yanlu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80