4 yksinkertaista kylpyhuoneideaa kylpyhuoneen parempaan järjestämiseen

Tilastot osoittavat, että kylpyhuone on yksi kodin eniten käytetyistä huoneista. Suuremmissa perheissä on usein sotkua aamuisin ja iltaisin, mikä todellakin herättää kaikkien hermoja. Sotku kylpyhuoneessa voidaan jopa laskea perheen väistämättömien ongelmien joukkoon. Kosmetiikka, liinavaatteet ja kylpypyyhkeet näkyvät usein hajallaan kylpyhuoneen ympärillä, jolloin huone näyttää sotkuiselta. Toisaalta useimmissa tapauksissa se johtuu siitä, että jokaisella perheenjäsenellä on oma päivittäinen rutiini ja hän tarvitsee tarpeeksi aikaa ja tilaa siihen. Toisaalta on tärkeää, että kaikilla on mukava, puhdas kylpyhuone, jossa huolehdit henkilökohtaisen hygienian lisäksi myös sisäisestä rauhasta ja puhtaasta rentoutumisesta. Mutta miten voit suunnitella tällaisen huoneen? Toimituksemme on tutkinut päteviä vastauksia tähän kysymykseen. Tämänpäiväisessä viestissä esittelemme 4 yksinkertaista kylpyhuoneideaa kylpyhuoneen paremman organisoinnin aikaansaamiseksi.

Hyvin järjestetyn kylpyhuoneen ei pitäisi olla vain unelma

Kylpyhuone ideoita enemmän järjestystä

Jos olet hämmentynyt navigoimaan sotkuisessa kylpyhuoneessasi lattialla levittäytyneiden sotkuisten asioiden joukossa, voit tehdä muutaman yksinkertaisen vaiheen saadaksesi käsiksi kylpyhuoneen sotkuun ja jopa siivoamaan sen lopullisesti! Ja käyttämättä siihen paljon rahaa. Muista seuraavat yksinkertaiset organisaatio -kylpyhuoneideat ja käytä niitä optimaalisesti perheesi hyväksi.

 Seuraa näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotta kylpyhuoneesi pysyy siistinä.

yksityiskohta modernista kylpyhuoneesta, jossa on valkoinen pesuallas ja pyyhkeet

  • Yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä kylpyhuoneideoita: muuta kylpyhuoneesi tapoja

Olemme kaikki käyneet tämän läpi – kaikki kiirehtivät aamulla, eikä heillä ole aikaa järjestää käytettyjä vaatteita tai laittaa hammasharjoja, meikkejä ja muita astioita takaisin paikoilleen käytön jälkeen. Vaikka tämä vaikuttaa yleiseltä todellisuudelta, se on myös jotain olennaista, joka todella sotkee ​​kylpyhuoneesi nopeasti! Siksi kylpyhuoneemme idea on seuraava: Järjestä aikaasi siten, että sinulla on muutama minuutti aikaa tiettyinä kellonaikoina kylpyhuoneen siistimiseen ja puhdistamiseen. Näin kylpyhuone pysyy aina puhtaana ja siistinä. Esimerkiksi aina, kun harjaat hampaitasi, suunnittele muutama minuutti sen jälkeen huuhtele pesuallas huolellisesti ja puhdista se sitten liinalla ja sopivalla puhdistusaineella.

Käytännöllisiä kylpyhuoneideoita: Sotku kylpyhuoneessa voi olla menneisyyttä

Ideoita pieneen kylpyhuoneeseen

  • Taitavia kylpyhuoneideoita: määritä henkilökohtaiset tilat

Riippumatta siitä, onko sinulla suuri perhe vai jaatko kylpyhuoneen kumppanisi kanssa, voi olla turhauttavaa, että vain yksi kylpyhuone siivotaan (päivän päätteeksi). Voit muuttaa sen perusteellisesti muutamalla organisatorisella temppulla. Avain tähän on henkilökohtaisen tilan määrittäminen jokaiselle perheenjäsenelle. Yritä antaa jokaiselle henkilölle etiketti, hylly tai tarjotin, joka vähentää hajallaan olevia olennaisia ​​asioita ja auttaa kaikkia olemaan vastuussa ja pysymään vastuussa.

Avain tähän on määritellä henkilökohtaiset tilat jokaiselle perheenjäsenelle kylpyhuoneessa

Ideoita kylpyhuoneeseen

  • Nykyaikaisia ​​kylpyhuoneideoita: aseta riittävästi säilytystilaa kylpyhuoneeseen

Yksi kylpyhuoneen suurimmista ongelmista on varastointi – se ei todellakaan ole talon suurin huone! Paras tapa hallita kylpyhuonetta on luoda oma ja riittävän suuri säilytystilaa kaikille tavaroillesi. Tämä idea auttaa myös kaikkia perheenjäseniä ja antaa jokaiselle perheenjäsenelle tietää, mihin kylpyhuoneeseen tarvittavat asiat kuuluvat. Voit laittaa joitain astioita etiketissä oleviin astioihin eteisen kaapissa tai muussa kätevässä säilytystilassa talossasi. Tai ehkä haluat lisätä kylpyhuoneeseen vielä muutamia hyllyjä tai tornikuvia. Voit myös käyttää edullisia säilytyspurkkeja, kuten purkkeja, pieniä laatikoita ja lasi- tai muovisäiliöitä järkevän säilytysjärjestelmän järjestämiseksi.

Jos kylpyhuoneessa on paljon säilytystilaa, voit luoda parhaan mahdollisen järjestyksen siellä

Ideoita kylpyhuoneeseen, paljon säilytystilaa, paras järjestys kylpyhuoneessa

  • Pakollinen modernissa kylpyhuoneessa: pyykkikori

 

Päivittäinen henkilökohtainen hygienia, uiminen, suihku jne. Voidaan yleistää kylpyhuoneen päätehtäväksi. Mutta se voi myös tarkoittaa sitä, että erilaisia ​​vaatteita voi kasaantua sinne tunnin tai kahden kuluessa. Varsinkin kun koko perhe valmistautuu päivään aamulla ja haluaa aloittaa hyvin hoidettuna. Sen sijaan, että taistelisit huonoja tapoja vastaan, avaisit oven vuorelle vaatteita tai poimisit tunkkaiset pyyhkeet lattialta, tee se! Hanki itsellesi tarpeeksi suuri pyykkikori kylpyhuoneeseesi! Jos todella haluat järjestää itsesi ja kylpyhuoneesi tarjoaa tarpeeksi tilaa, voit laittaa sinne pari pyykkikoria – toisen vaatteille, toisen käsi- ja kylpypyyhkeille ja ehkä kolmannen muille asioille. Tämä erottaminen johtaa ilmeisesti parempaan järjestykseen kylpyhuoneessa!

Käytännölliset pyykkikorit ovat yksi modernin kylpyhuoneen välttämättömyyksistä

 Käytännöllisiä kylpyhuoneideoita pyykkikorille

Johtopäätös: Kun olet valmis käsittelemään kylpyhuoneen järjestämistä, se voi olla välttämätön tehtäväluettelossasi. Pienellä luovuudella yksinkertaiset ratkaisut voivat kuitenkin osoittautua erittäin onnistuneiksi! Jaa kylpyhuone hallittaviin osiin hallitaksesi sotkua. Aloita itsestäänselvyydestä, kuten pyykin kasaamisesta ja turhamaisuuden puhdistamisesta, ja laajenna sitten luovaa prosessia älykkäillä säilytysvaihtoehdoilla ja merkityillä alueilla, joita koko perhe voi käyttää.

 Luo kylpyhuoneessa enemmän järjestystä kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin!

Tilaa kylpyhuoneessa

Rehellisesti sanottuna mikään talo ei ole täydellinen, mutta ei-sotkuinen kylpyhuone voi viedä paljon pidemmälle auttaakseen sinua saamaan enemmän irti päivittäisestä kylpyhuoneesi rutiinista. Puhdas ja siisti kylpyhuone antaa sinulle rentouttavan tunteen ja takaa paljon mukavuutta ja puhdasta rentoutumista tässä tärkeässä tilassa. Tiedämme, että ansaitset sen!

Minimalismisia kylpyhuoneideoita: vähemmän on enemmän, jopa kylpyhuoneessa!

Minimalistisia kylpyhuone -ideoita

 Maalaistyylinen kylpyhuone voi myös olla hyvin järjestetty ja erittäin houkutteleva

Kylpyhuone maalaistyylinen hyvin järjestetty erittäin houkutteleva