Feng Shui -kylpyhuoneen asettaminen makuuhuoneen yläpuolelle – vinkkejä ja ideoita

feng shui kylpyhuone makuuhuone energia positiivinen puu

Feng Shui -kylpyhuone makuuhuoneeseen – vinkkejä ja ideoita

Kylpyhuone makuuhuoneen yläpuolelle ei ole paras Feng Shui -asenne. Tärkeä tekijä Feng Shui -hoitojen etsimisessä on, kuinka usein kylpyhuone on käytössä ja kuinka usein – kuinka usein aiot käyttää sitä? Feng Shuin mukaan tässä tapauksessa on suositeltavaa käyttää tätä kylpyhuonetta vieraskylpyhuoneena.

Toinen Feng Shui -kysymys on seuraava: Onko kylpyhuone suoraan sängyn sijoituspaikan yläpuolella? Jos näin on, makuuhuoneessa on useita hyviä vaihtoehtoja sängyn asettamiseen.

Eläminen onnellisesti Feng Shui -sääntöjen mukaisesti – sisustus

feng shui kylpyhuone makuuhuone perhe energia positiivinen

Feng Shui -huone- ja kylpyhuonehoidot riippuvat tässä tapauksessa talon Feng Shui Bagua -alueesta, johon suuret makuuhuoneet ja kylpyhuoneet sijoitetaan (katso lisätietoja Baguasta tai Feng Shui -energiakartasta.)

Ota selvää alueellasi tarvittavasta tärkeästä Feng Shui -elementistä ja etsi luovia Feng Shui -tapoja vahvistaa vaadittu elementti visuaalisesti houkuttelevalla ja sisustukseen sopivalla tavalla. Jos esimerkiksi tiedät, että tarvitset kylpyhuoneeseesi vahvan tulen feng shui -elementin, sinun ei tarvitse etsiä perinteistä aasialaista taidetta punaisilla väreillä. Voit valita kirkkaan punaiset pyyhkeet tai herkullisen punaisen seinävärin, violetin tai punaisen kynttilän jne. Näytön, joka tuo siihen voimakasta paloenergiaa. Ole luova ja älykäs – tämä on aina hyvä Feng Shui!

Keltainen, lämmin ja kirkas makuuhuone

feng shui kylpyhuone makuuhuone mukava keltainen valo

Yleensä haluat pitää kylpyhuoneen erittäin kevyenä ja puhtaana (värien, kalusteiden, sisustuksen jne. Suhteen) – tämä luo kirjaimellisesti erittäin kevyen tunteen, vältä värejä, jotka perustuvat sen energiaan ja tekevät siitä raskaan.

Joskus makuuhuoneen suunnittelusta riippuen katon rakenteelliset toimenpiteet (kuten kattolamppu ja / tai mitali kattolamppujen ympärillä) – kaikki tämä toimii esteenä kahden eri energiavyöhykkeen välillä.

Mukava kylpyhuone – miellyttävä, rentouttava ilmapiiri

feng shui kylpyhuone makuuhuone perhe energia vieras

Vielä tärkeämpää on tietää, että melkein mikä tahansa niin sanottu huono feng shui -ongelma on lääke, kunhan lähestyt tilannetta voimaantumisen ja luovuuden tunteella.

Makuuhuoneet ja kylpyhuoneet – Feng Shui -kalusteet

feng shui kylpyhuone makuuhuone viihtyisä energia  Luonnonpuuta – laitteet ja huonekalut kylpyhuoneessafeng shui kylpyhuoneen makuuhuone sisäänrakennettu kylpyamme

Onnellinen perhe – positiivista energiaa Feng Shui -sääntöjen mukaisesti feng shui kylpyhuone makuuhuone perhe lapset

Minimalistinen kylpyhuone – hylly sisäänrakennetun kylpyammeen yläpuolella

feng shui kylpyhuone makuuhuone perhe kylpyamme   Positiivista energiaa kotona – koko perhe feng shui kylpyhuone makuuhuone perhe onnellinen

Vaaleanpunaiset värit hallitsevat makuuhuoneessa – tyypillisiä Feng Shui -kalusteita

feng schui makuuhuoneen sisustus vaaleanpunaisia ​​värejä