Kiinnitä kylpyhuonetarvikkeet helposti ja helposti

Jos kylpyhuoneeseen kiinnitetään käsien ja kylpypyyhkeiden pidikkeet, saippua -annostelijat ja kylpyalustat, on yleensä vaikea välttää monimutkaisia ​​porauksia ja vastaavasti rumia porausreikiä. Valtava melu ja paljon pölyä tarvitaan joka kerta halutun mukavuustason saavuttamiseksi omassa kylpyhuoneessa. Jos haluat kuitenkin tehdä ilman monimutkaista porausta kustannuksista, ajasta tai esteettisistä syistä, nyt on olemassa yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja tyylikkäät kylpyhuonetarvikkeet kiinnittää turvallisesti.

Uudet ja patentoidut järjestelmät mahdollistavat turvallisen kiinnityksen myös erittäin herkille tai sileille pinnoille ilman porausta. Sillä ei ole enää väliä, onko kyseessä korkealaatuiset seinälaatat, lasi vai puu. Mutta seinätarvikkeita voidaan nyt myös kiinnittää luonnonkivestä, erityyppisestä muovista tai metallista valmistettuihin pintoihin ilman ongelmia.

kylpyhuonetarvikkeet kylpyhuonekalusteiden ideat pyyhetelineet

Oikea kiinnitys

Asennus uudella kiinnitysjärjestelmällä ilman porausta on hyvin yksinkertainen, erittäin hiljainen eikä juurikaan aiheuta likaa. Toisaalta porauksen tapauksessa kaikki nämä häiritsevät tekijät näkyvät voimakkaammin. Lisävarusteiden vaiheittainen kiinnitys alkaa pinnan perusteellisella puhdistuksella.

Pinnalla, johon esine kiinnitetään, ei saa olla enää rasvaa tai erottavia aineita. Perusteelliseen puhdistukseen suosittelemme vain puhdasta, kuivaa liinaa tai alkoholipyyhettä apteekista.

Kylpyhuoneen puhdistusaineiden tai muiden puhdistusaineiden käyttöä tulee välttää, koska ne voivat vaikuttaa liiman tarttumiseen. Ihanteellinen lämpötila liiman käsittelyyn on suunnilleen välillä + 5 ° C ja + 40 ° C. Myöhempi tarttuvuus liiman kovettumisen jälkeen on taattu lämpötila -alueella -40 ° C -100 ° C. Kiinnitysjärjestelmä soveltuu myös kosteisiin tiloihin kylpyhuoneessa ja keittiössä. Pysyvää altistumista nesteille on kuitenkin vältettävä, vaikka toimitettu liima olisi vaaratonta terveydelle. Lisäksi kiinnitysjärjestelmä on suunniteltu siten, että liiman kosketus levityksen aikana voidaan välttää. Jos neste kuitenkin joutuu kosketuksiin lisälaitteen kanssa, se voidaan helposti pestä pois saippualla ja haalealla vedellä.

pyyhepidike kromi ilman poraamista kylpyhuonetarvikkeita

saippuapidike ilman poraamista kromiset kylpyhuonetarvikkeet

Kiinnitysjärjestelmä kannattaa ostaa?

Tällaisen järjestelmän sisältävien tuotteiden edut ovat ilmeisiä. Yleensä ne ovat korkealaatuisia ja suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Lisäksi saatavilla oleva tuotevalikoima on yksilöllinen ja monipuolinen riippumatta siitä, ovatko ne pyyhkeiden pidikkeitä, saippua- tai keittiökaiteita. Tällä tavalla koko talo voidaan varustaa hyödyllisillä hyllyillä ja lisävarusteilla ilman aikaa vievää porausta.

kylpyhuonekalusteet kylpyhuonetarvikkeet vapaasti seisovat kylpypyyhkeet