Kylpyhuone ilman laattoja? Nämä ovat tärkeimmät edut ja vaihtoehdot kylpyhuoneen seinäsuunnittelulle

Kaakeloidut kylpyhuoneet ovat olleet trendikkäitä jo jonkin aikaa. Ilman klassisia laattoja löydät täysin uusia näköaloja kylpyhuoneen seinien suunnittelussa. Innovatiiviset, korkealaatuiset seinäpäällysteet ja tiivisteet takaavat suuremman mukavuuden ja erehtymättömän modernin esteettisyyden. Seuraavilla riveillä kerromme sinulle, miksi sinun pitäisi valita kylpyhuone ilman laattoja ja mitkä ovat suosituimpia vaihtoehtoja laattoille.

Minimalistinen estetiikka kylpyhuoneessa ilman laattoja

kylpyhuone ilman laattoja tummanharmaat seinät

Kylpyhuoneen tärkeimmät edut ilman laattoja

Jos aloitat ulkopuolelta, sinun pitäisi sanoa yksi asia ennen kaikkea: Hyvästi nivelverkko! Koska kun kylpyhuoneessa ei ole enää laattoja, liitoksia ei enää ole. Ja se tekee seinistä ja siten koko huoneesta paljon yhtenäisemmän. Optinen leveys tuo enemmän rauhaa ja auttaa tiettyä liikkumisvapautta.

Se muuttuu paremmaksi. Liitosten katoamisen myötä myös ärsyttävä liitosten puhdistus poistuu. Vettä hylkivät ja hengittävät materiaalit, kuten kipsi tai seinäverhous, muuttavat kylpyhuoneen seinät huomaamattomiksi, tyylikkäiksi pinnoiksi, jotka tuskin tarvitsevat huoltoa.

Lisää tasaisuutta ja visuaalista harmoniaa kylpyhuoneessa

tyylikäs kylpyhuone ilman laattoja maanväriset valkoiset seinät

Kylpyhuone ilman laattoja on myös paljon helpompi suunnitella uudelleen tai päivittää. Voit valita uuden monista seinän väreistä, ostaa uuden vedenpitävän tapetin tai maalata vanhan päälle. Kalkkikertymillä ja naarmuilla ei juuri ole mahdollisuutta täällä, ja seinät näyttävät siltä, ​​että ne on suunniteltu uudelleen paljon pidempään.

Kun suunnittelet kylpyhuonetta ilman laattoja, nautit myös joustavuusasteesta. Tämä tarkoittaa sitä, että eri tavalla stressaantuneet alueet voidaan myös suunnitella eri tavalla – eri materiaaleja, eri tekniikoita, eri värejä tai kuvioita. Tällä tavalla voit luoda todellisen hyvinvoinnin keitaan omasta kylpyhuoneestasi. Alla voit lukea tarkemmin, mitkä vaihtoehdot ovat käytettävissäsi.

Pehmeät värit ja tyylikkäät pinnat antavat kylpyhuoneelle kodikkaan tunnelman

kylpyhuone ilman laattoja hämärä vaaleanpunainen seinäväri valkoinen suihkulämmitteinen kylpyamme kylpyammeella

Ja tässä taas kylpyhuoneen edut ilman laattoja:

  • yhtenäinen ulkonäkö
  • minimalistinen, moderni estetiikka
  • ei nivelten puhdistusta
  • erittäin helppohoitoinen
  • optimaalinen pitkäikäisyys
  • suhteellisen helppo uudistaa
  • lisää joustavuutta ja uimamukavuutta

Mitkä ovat parhaat vaihtoehdot kylpyhuonelaatoille??

Laatat eivät ainoastaan ​​suojaa kylpyhuoneen seiniä kosteudelta. Myös muut materiaalit sopivat tähän ihanteellisesti ja, kuten edellä on nähty, varsin edullisia. Voit itse päättää, mitä niistä haluat käyttää kylpyhuoneesi seinän suunnitteluun.

Betoninen ulkoasu on yksi suosituimmista seinäsuunnitteluista

kylpyhuone ilman laattoja betoni näyttää panoraamapeililtä

Kipsi seinät kylpyhuoneessa

Sen sijaan, että olisit antanut kylpyhuoneellesi tyypillisen laattalaatan, voit tehdä siitä paljon nykyaikaisemman ja tyylikkäämmän. Voit yksinkertaisesti rapata seinät tätä varten. Toiminta-alueesta riippuen tähän sopivat joko ns. Synteettinen hartsikipsi tai mineraalikipsi. Ensimmäistä vaihtoehtoa suositellaan erityisesti suihkun ja kylpyammeen ympärille – siellä, missä seinien on kestettävä enemmän kosteutta. Hieman irrotetut tai pesualtaan seinät voidaan rapattaa mineraalikipsillä. Ero näiden kahden laastarin välillä on sideaine. Ensimmäisessä tapauksessa se on synteettistä hartsia ja toisessa yleensä kalkkia. Synteettinen hartsikipsi on todella vettä hylkivä eikä mineraalikipsi täysin. Mutta tämä on optimaalisesti hengittävä ja estää homeen tällä tavalla.

Entä esimerkiksi trendikäs turkoosi seinillä?

pieni kylpyhuone ilman laattoja turkoosi seinän väri

Riippumatta siitä, mitä kipsiä käytät, voit maalata sen millä tahansa värillä. Lisäksi kipsi voidaan asentaa vain tasaisesti seinille, mutta myös hieman karhentaa. Tämä tuo mukanaan vielä enemmän suunnitteluvaihtoehtoja ja voidaan yhdistää erilaisiin elämäntapoihin.

Paperiseinät kylpyhuoneessa

Monet valitsevat myös vettähylkivän tai paremmin sanotun vedenpitävän taustakuvan. Nämä ovat erittäin kestäviä ja erittäin helppohoitoisia. Löydät ne monenlaisista väreistä ja kuvioista. Sisustustyylistä ja mausta riippuen ne voidaan yhdistää muihin seinäpäällysteisiin ja ne voidaan helposti vaihtaa tai maalata. Jos haluat saada kylpyhuoneen taustakuvan pesualtaalle, sinun on silti levitettävä läpinäkyvä, vettä hylkivä pinnoite turvallisuuden vuoksi. Tällä tavalla taustakuvat ovat entistä paremmin suojattuja saippualta ja hammastahnalta.

Kukkakuviot ovat ajattomia ja luovat kodikkaan hyvänolontunteen

kylpyhuone ilman laattoja tapetti kukkakuvioilla

Seinäpaneelit kylpyhuoneeseen

Seinäpaneelit ovat myös melko helppohoitoinen ja kestävä seinäpäällyste kylpyhuoneeseen ilman laattoja. Nämä on sovitettu tarkasti seinään eivätkä toisin kuin laattojen verhous, muodosta liitoksia. Paneelit on usein valmistettu akryylilasista tai muista komposiittimateriaaleista, ja siksi ne ovat myös erittäin joustavia, naarmuuntumattomia ja huokosettomia. Voit puhdistaa ne helposti ja nopeasti, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että niitä käytetään paljon. Lisäksi kalkki ja lika tuskin tarttuvat niiden pintaan. Tämän seurauksena voit nauttia optimaalisesta hygieniasta pitkällä aikavälillä pienellä vaivalla. Onneksi seinäpaneeleja löytyy monista tekstuureista, väreistä ja malleista. Suurin osa paneeleista on melko helppo koota ja osa niistä on jopa itseliimautuvia. Sinun kannattaa ehdottomasti valita saumaton kylpyhuone, jossa on seinäpaneelit.

Erityisen suosittu ja ajaton – marmorinen ilme kylpyhuoneessa

kylpyhuone ilman laattoja marmorinen seinäkoriste

Lue lisää kaikista vaihtoehdoista modernille kylpyhuoneelle ilman laattoja. Luota kokeneisiin konsultteihin ja suunnittele kylpyhuoneesi keidas omien mieltymystesi mukaan. Loppujen lopuksi vain sillä on väliä. Anna itsellesi inspiraatiota jäljellä olevista esimerkkeistä tyylikkäästä kylpyhuoneen suunnittelusta alla.

Pidä hauskaa ja onnistunut kokoonpano!

kylpyhuone ilman laattoja harmaat seinät

Retrokuvioinen tapetti kylpyhuoneessa

art deco -kylpyhuone ilman laattoja kylpyhuoneen taustakuva

Puristista ylellisyyttä valkoisena ja kultaisena

kylpyhuone ilman laattoja ylellinen tyyli messinki aksentti tummansininen pesuallas

valkoiset seinät kylpyhuone ilman laattoja messinki aksentti seinäpeili varusteet

Hienot tapettimallit luovat leikkisän tunnelman kylpyhuoneeseen

kylpyhuone ilman laattoja kuvioidulla tapetilla

Klassinen seinäpaneeli tuo mukanaan enemmän maalaismaista charmia

seinäverhous puinen kylpyhuone ilman laattoja

maalaismainen kylpyhuone ilman laattoja vaaleanharmaat seinät

Voit tehdä sen myös klassisella tavalla – mustavalkoisena

kylpyhuone ilman laattoja mustavalkoinen

Älykkäitä ratkaisuja pieniin kylpyhuoneisiin

pieni kylpyhuone ilman laattoja valkoiset seinät neliö pesuallas

vapaasti seisova kylpyamme pieni kylpyhuone ilman laattoja

zen -kylpyhuone ilman laattoja seinäverhous seinäpaneelit

Yhdistä seinäpaneelit taitavasti seinäkipsiin

Kylpyhuone ilman laattoja, valkoiset seinät, puinen ilme

Ja joskus on myös muutamia laattojen aksentteja

kylpyhuone ilman laattoja seinän suunnittelu moderni

kylpyhuone ilman laattoja seinän väri valkoinen kylpyamme suihkukaappi

kylpyhuone ilman laattoja valkoinen vaaleanharmaa suihkukaappi    valoisa kylpyhuone ilman laattoja   ylellinen kylpyhuone ilman laattoja, joissa on uintirako

marmorikylpyhuone ilman virtausta ja vapaasti seisova kylpyamme