Kylpyhuoneen kalusteet: kaksinkertainen turhamaisuus tyylikkäänä ja käytännöllisenä kylpyhuoneideana

kylpyhuone huonekalut kaksinkertainen turhamaisuus kylpyhuone laatat kollaasi

Kaksinkertainen pesuallas – tyylikäs ja käytännöllinen kylpyhuoneidea

Kaksinkertainen pesuallas. Tämä käytännöllinen kylpyhuone -elementti tuo järjestystä ja tilaa kylpyhuoneeseen. Naisten ei enää tarvitse laittaa sivuun kumppaninsa parranajoa, miesten ei enää koskaan tarvitse kamppailla voiteiden ja kosmetiikan viidakon läpi. Jokaisella on oma alue ja hän voi käyttää sitä samaan aikaan muiden kanssa.

Se näyttää myös hyvältä, koska kaksoispesualtailla on paljon tarjottavaa suunnittelun ja monipuolisuuden suhteen.

Aamurituaalit ovat kaikille erilaisia. Mutta jokainen tarvitsee virkistystä pesualtaalla, mukaan lukien hampaiden pesu, jotta päivä alkaa hyvin. Todellisuus on usein erilainen: seisot lukitun kylpyhuoneen oven edessä ja kuuntelet kärsimättömästi juoksevan veden ääntä. Yksinkertainen uudelleensuunnittelu kylpyhuoneessa lyhentää miellyttävästi jonoa oven edessä. Sitä kutsutaan kaksinkertaiseksi pesualtaana. Nykyään kylpyhuonekeramiikan valmistajat tarjoavat laajan valikoiman muotoja ja tyylejä, mikä tekee inspiraatiotilasta entistä suuremman, mutta tekee päätöksenteosta vielä vaikeampaa. Voit selata esimerkiksi osoitteessa Käy kylvyssä.

Pidätkö jaetuista kylpyhuoneen nautinnoista ja pienemmästä minimalistisesta ulkoasusta? Silloin päätös kaksoispesualtaasta, jossa on jatkuva pesuallas, on oikea. Pitkät, kapeat, karkeat posliini- tai lasialtaat kahdella erillisellä hanalla ovat erittäin tyylikkäitä ja klassisia. Suuressa, täyspitkässä kaksoispesualtaassa on ehdottomasti riittävästi kyynärpäätä aamupäiville kahden pakkauksessa.

Kaksoispesualtaassa, jossa on yksi pesuallas, on jaettu keskiviemäri, kaksi hanaa ja riittävästi säilytystilaa oikealla ja vasemmalla. Pitkä, heijastava pesuallas sopii täydellisesti moderniin kylpyhuoneeseen.

Modernit kaksoispesualtaat kylpyhuoneen kohokohtana

kylpyhuonekalusteet kaksinkertainen pesuallas Rainer Sturm pixelio

Luo katseenvangitsija kylpyhuoneeseesi: yhdistä moderni kaksoispesuallas ja design-varusteet. Tämä kaksoispesualtaan variantti näyttää erityisen arvokkaalta, jos asetat altaan pesualtaan tai turhamaisuuden päälle.

kylpyhuonekalusteet kaksinkertainen pesuallas kassandrabay flickr

Erittäin moderni ja käytännöllinen: tämän vaikutelman tekee suorakaiteen muotoinen kaksoispesuallas, jossa on kaksi syvää pesuallasta. Tämä vaihtoehto on katseenvangitsija modernissa kylpyhuoneessa.

Täytyy olla järjestys! Kaksoispesuallas, jossa on kaksi erillistä pesuallasta, on selkeä ratkaisu, koska jokaisella pesualtaalla on oma hana, oma viemäri ja tarkasti määritellyt säilytystilat. Tämän kaksoisratkaisun erilaiset muodot yhdistävät erillisen kaksoispesualtaan täydellisesti kylpyhuoneen tunnelmaan.

kylpyhuoneen huonekalut kaksinkertainen pesuallas kulma pora flickr

Kaksinkertainen pesuallas, jossa on erilliset syvät altaat, näyttää klassiselta tai kuuluu retro -tyyliin. Kun yhdistät sen ajattoman kauneuden korkeisiin, kaareviin varusteisiin, sinusta tuntuu kuin olisit aikamoisessa pariisilaisessa hotellissa.

kylpyhuonekalusteet kaksinkertainen pesuallas leosel flickr

Periaatteessa myös kylpyhuoneessa luovuudelle ei ole rajoja. Anna itsellesi inspiraatiota ja suunnittele unelmiesi kylpyhuone!

kylpyhuonekalusteet kaksinkertainen pesuallas valokuvaus ja design flickr

Kuvan lähde:

Kuva 1: pixelio.de, Rainer Sturm

Kuva 2: Flickr -käyttäjä kassandrabay

Kuva 3: Flickr -käyttäjäkulmapora

Kuva 4: Flickr -käyttäjän leosel

Kuva 5: Flickr -käyttäjän valokuvaus_ja_suunnittelu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80