Kylpyhuoneideoita – japanilaisen ulkokylpyhuoneen perustaminen

 kylpyhuone ideoita japanilainen kylpyhuone vihreät lehdet

Kylpyhuoneideoita – suunnittele ulkokylpyhuone

Etsitkö mahtavaa Ideoita kylpyhuoneeseen? Tämä, josta puhumme tänään, tulee kasvitieteelliseltä suunnittelija Amkoto Azumalta. Arkkitehdit Naruse-Inokuma tilasi hänet luomaan kauniin kylpyhuoneen, joka oli peitetty vihreillä lehdillä ylhäältä alas.

Väliaikainen tila esiteltiin sitten Naruse-Inokuma Architects -messuilla. Se koostuu läpinäkyvistä lasilattioista, vihreistä seinistä, jotka on peitetty lehdillä. Lisäksi kirkkaat valkoiset kalusteet luovat suuren kontrastin.

Ideoita ulkoiluun

kylpyhuone ideoita ulkona japanilainen kylpyhuone vihreät lehdet

Projektin nimi on gokujo no heya. Kirjaimellisesti tämä tarkoittaa “ulkoisuuden tilaa”. Makozo Azuma ja Naruse-Inokuma Architektur tekivät yhteistyötä valmistajan YPP AP: n kanssa. WC -valmistaja TOTO palkattiin myös kylpyhuoneisiin.

Näytät todella osoittaneen potentiaalinsa tämän pienen kylpyhuoneen kautta. He osoittivat, kuinka paljon menetät, jos et kiinnitä siihen tarpeeksi huomiota. Varmasti viimeinen työ oli vaivan arvoista, löydämme Freshideenistä.

Ideoita kylpyhuoneeseen – pesuallas

kylpyhuone ideoita japanilainen kylpyhuone vihreät lehdet

Japanilaistyylinen ulkokylpyhuone

kylpyhuone ideoita japanilainen kylpyhuone vihreät lehdet

Pystyit piirtämään hyviä esimerkkejä kylpyhuoneesta tästä esimerkistä?

Oletko kiinnostunut suunnittelijasta itse? Sitten selvitetään yhdessä hänestä hieman enemmän. Voimme tehdä sen hänen verkkosivustollaan http://azumamakoto.com/.

Jo kotisivulla voimme nähdä, kuinka alkuperäisiä tämän kasvitieteellisen suunnittelijan yksittäiset teokset ovat. Ne kaikki näyttävät luonteeltaan ainutlaatuisilta ja voivat toimia inspiraation lähteinä.

Talojen suunnittelun vakiintuneita hierarkioita ei näytä kyseenalaistavan. Melko alisteinen ja ei kovin edustava huone, jolla on varaa hukuttaa se kasvistoon. Hän voi vain hyötyä siitä. Sitä vastoin klassisemmissa sisustussuunnitelmissa kasvit näyttävät taustakuvalta taustalla.

Supermodernistiset mallit, joissa jalometallin kylmyys yhdistyy kasvien vilkkaaseen luonteeseen, ovat myös vaikuttavia. Tämä yhdistelmä löytyy hyvin erilaisista muunnelmista. Joskus tämä on kaunis niitty nykyaikaisen metallista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakennuksen edessä, tai sinun on tehtävä akvaarion muistuttava esittely. Kolmannessa tapauksessa mehikasvit roikkuvat häkissä kuten linnut.

Nauti ulkosuihkusta

kylpyhuone ideoita japanilainen kylpyhuone vihreät lehdet

Mikä suunnittelijan työ on mielestäsi vaikuttavin?