Kylpyhuonevalaisimet – osto -opas kaikkeen kylpyhuoneen valaistukseen liittyvään

Kylpyhuone on epäilemättä yksi kotimme tärkeimmistä huoneista. Kukaan ei voi kieltää sitä! Makuuhuoneen lisäksi päivämme alkavat ja päättyvät täsmälleen kylpyhuoneessa. Lisäksi monet ihmiset kokevat olevansa luovimpia kylpyhuoneen meille tarjoamassa rauhassa ja yksinäisyydessä. Itse asiassa vietämme noin 1,5-2 vuotta elämästämme tässä huoneessa. Joten kun meikimme, teemme hiuksiamme, ajamme, toistamme puheen tai katsomme vain toisiamme suuren peilin edessä, valaistuksen pitäisi ehdottomasti olla oikea. Muuten pyrkimyksemme eivät yksinkertaisesti tuota toivottuja lopputuloksia. Kun on kyse meikistä, oikea valaistus on tietysti erityisen tärkeä. Seuraavilla riveillä haluamme tarkastella lähemmin kylpyhuonelamppujen aihetta ja antaa sinulle arvokkaita vinkkejä tällaisen valaistuksen ostamisesta..

Kylpyhuonevalaisimet - osto -opas kaikkeen modernin sisustuksen deo -peilien valaistukseen

Kylpyhuonevalaisimet osana modernia tilaa

Monet ammattimaisista sisustajista ja suunnittelijoista uskovat, että kylpyhuoneen sisustus voi sanella muun kodin sisustuksen. On myös melko helppo nähdä miksi. Loppujen lopuksi kunnostustyöt alkavat yleensä kylpyhuoneesta.

Verrattuna muihin huoneisiin sen kalusteet ovat epäilemättä kalleimpia. Vaikka esimerkiksi olohuoneessa voidaan tehdä pieniä kompromisseja hinnan ja laadun suhteen, sinun ei pitäisi edes ajatella niitä kylpyhuoneessa. Koska kukaan ei todellakaan halua kokemusta minkäänlaisista vesivahingoista.

Kylpyhuonevalaisimien valinta on siksi paljon tärkeämpää kuin monet asunnonomistajat kuvittelevat. Ne eivät ainoastaan ​​auta meitä näyttämään hyvin hoidetuilta ja tuntemaan olonsa itsevarmaksi tagin kautta. Ne myös määrittävät suurelta osin jokaisen kodin muun valaistuksen tyylin.

Kylpyhuonevalaisimet - osto -opas kaikkeen modernin peili -valaistuksen valaistukseen

Kylpyhuonevalaisimet – voimakkuus, muotoilu ja paljon muuta

Valaistus voi muuttaa kylpyhuoneesi ilmeen kokonaan. Huone voi olla sekä rentoutumispaikka että paikka herätä ja virkistää. Kaikki riippuu valon voimakkuudesta, väristä ja suunnasta. On tärkeää pystyä palkkaamaan kaikki kolme.

Jos esimerkiksi käytät meikkiä tai vaihdat vaatteitasi, on suositeltavaa tehdä se päivänvaloa simuloivassa valossa. Kun valmistaudut työhön tai yliopistoon aamulla, aseta valon voimakkuus noin 4000-5000 Kelviniin. Tämä viileä värilämpötila simuloi täydellisesti päivänvaloa. Kuitenkin, jos lähdet ulos illalla, pienempi valon voimakkuus ja lämpimämpi värilämpötila 2200-3000 Kelvin ovat sopivampia. Tämä valo sopii myös rentoutumiseen.

Muista aina, että liian vahvojen tai liian heikkojen kylpyhuonelamppujen käyttö voi aiheuttaa epämiellyttäviä varjoja. Siksi on parempi käyttää useampaa kuin yhtä lamppua ja sijoittaa ne siten, että valo ei heitä teräviä viivoja ja varjoja kasvoillesi.

Valitse myös aina LED -kylpyhuonevalaisimet. Tämä on sanomattakin selvää 21. vuosisadalla: ne ovat energiaa säästäviä, kestäviä, kosteudenkestäviä, eivät kuumene edes pitkän käytön jälkeen ja ovat ympäristöystävällisiä. Lisäksi vain LED -lamput ovat yhteensopivia älykkäiden kodin laitteiden kanssa. Vain ne tarjoavat myös vaihtoehtoja valon voimakkuuden ja värien muuttamiseksi.

Kylpyhuonevalaisimet - osto -opas modernien ja klassisten valaisimien sytyttämisestä

Muotoilu ja estetiikka

Suunnittelussa on erittäin tärkeää valita kylpyhuoneen valaisimet, joista pidät. Näiden pitäisi tietysti täydentää täydellisesti nykyistä tai suunniteltua sisustustasi. Kuten aiemmin mainittiin, kylpyhuoneessa on hyvä olla useampi kuin yksi lamppu. Siksi valot eivät saa olla liian suuria tai koristeellisia. Kylpyhuoneen lamput eivät saa häiritä muusta sisustuksesta eivätkä olla vaikeita puhdistaa.

Tässä suhteessa suosittelemme, että teet sen kylpyhuoneellesi Osta upotettavat LED -kohdevalaisimet. Vaikka sisäänrakennetut valot unohdettiin usein muutama vuosi sitten niiden monimutkaisen asennuksen vuoksi, tilanne on hieman erilainen tänään. Upotetut LED -kohdevalaisimet on jo paljon helpompi asentaa, eivätkä ne ylivoimaisesti sovellu vain uima -altaille tai kauppoihin. Ne ovat myös erittäin tilaa säästäviä, joten ne sopivat täydellisesti pienempään kylpyhuoneeseen. Lisäpisteenä upotetut kohdevalaisimet tarjoavat luonnollisesti myös kaikki muut LED -valojen edut.

Kylpyhuonevalaisimet - osto -opas kaikkeen valaistukseen, sisäänrakennetut valot, kylpyhuone wc

Kylpyhuoneen lamput ovat olennainen osa tämän huoneen sisustusta ja sisustusta. Mutta kaikki valot eivät ole yhtä hyviä. Nykyaikaiset mallit, kuten upotetut LED -kohdevalaisimet, edistävät estetiikkaa ja helpottavat aamu- ja iltarutiiniasi.

Kylpyhuonevalaisimet - osto -opas kaikkeen mustavalkoisen kylpyhuonevalon valaistukseen