Kylpytakki hupulla tai ilman? Mukavuutta ja ylellisyyttä kylpyhuoneessa

Kylpytakki on unisex -päällysvaatteet, joissa on mukava ja väljä istuvuus. Tätä vaatetta käytetään heti uimisen, suihkun tai höyrysaunasta poistumisen jälkeen. Pehmeä kylpytakki voi toimia samanlaisena tarkoituksena kuin aamutakki tai aamutakki, ja sitä voidaan käyttää kotona tai hotellissa koko päivän. Kylpytakin tarkoituksena on peittää vartalo huomaamattomasti ympäröimällä sitä mukavasti, ylellisesti ja lämmöllä.

Jotkut ensimmäisistä maininnoista kylpytakit tulevat antiikin Kreikasta noin 9. vuosisadalla eKr. Ei ole yhtä syytä tämän päällysvaatteen menestykseen ja suosioon vuosien varrella. Kylpytakit ovat käytännöllisiä, tyylikkäitä, yllättävän monipuolisia ja tarjoavat miellyttävän tunteen, joka auttaa meitä välittömästi rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen. Nykyään ostajilla on lukemattomia malleja, värejä ja kankaita, joista valita jokaiseen makuun. Tämän päivän artikkelissa annamme sinulle vinkkejä täydellisen kylpytakin valitsemiseen.

Kylpytakki hupulla tai ilman Miten valita täydellinen kylpytakkiopas ja kylpyhuoneen tyyli

Pitäisikö kylpytakki olla hupulla tai ilman?

Käynnissä on keskustelu siitä, pitäisikö kylpytakkeissa olla huppu vai ei. Toisaalta hupullinen kylpytakki voi epäilemättä viedä enemmän tilaa pienyrityskotelossa. Jotkut ihmiset eivät vain pidä ylimääräisestä painosta.

Toisaalta pörröinen huppu lisää lämpöä. Se on muuten valmistettu samasta materiaalista kuin itse kylpytakki, joka peittää kylmäherkän pään ja korvat ja estää siten usein vilustumisen, etenkin kylminä talvikuukausina. A Kylpytakki hupulla voi jopa korvata pyyhkeen, jota tavallisesti käytät hiusten kuivaamiseen. Ihmiset, joilla on lyhyet tai keskipitkät kampaukset, voivat hyötyä siitä eniten.

Ei myöskään ole sattumaa, miksi useimmissa lasten kylpytakkeissa on huput. Uimisen jälkeen lapset voidaan kuivata paljon nopeammin ja tehokkaammin tällä tavalla, mutta ne voidaan myös pitää lämpiminä. Loppujen lopuksi kaikki vanhemmat tietävät, kuinka nopeasti lapset voivat saada ärsyttävän kylmän.

Kylpytakki hupulla tai ilman Miten valita täydelliset kylpytakit kylpyhuonetarvikkeisiin

Suositut kankaat kylpytakkeihin

Kylpytakin kangas on epäilemättä yksi tärkeimmistä tekijöistä sen valinnassa. Sen täytyy tarjota sinulle mukavuutta ja lämpöä samanaikaisesti, imeä vettä hyvin, tuntea olonsa mukavaksi, mutta myös helppohoitoinen ja ympäristöystävällinen. Tässä on kaksi yleisimmin käytettyä kylpytakkien kangasta:

puuvilla

Puuvillakuidut ovat luonnostaan ​​vettä hylkiviä. Tehtaissa tehdyn kemiallisen käsittelyn jälkeen puuvillasta tulee vettä rakastava. Tästä yleisestä materiaalista valmistetut pyyhkeet ja kylpytakit ovat ihanteellisia kosteuden nopeaan imeytymiseen. Puuvilla on myös pehmeää, helppohoitoista ja kestävää.

Jos haluat ylellisemmän tunteen, voit myös valita turkkilaisen ja egyptiläisen puuvillan. Egyptiläisestä puuvillasta valmistetut kylpytakit ovat huomattavasti pehmeämpiä ja imukykyisempiä. Siksi ne ovat yleensä ensimmäinen valinta lukuisista luksushotelleista ja kylpylöistä. Turkkilainen puuvilla kuivuu yleensä nopeammin ja on myös halvempaa. Ne, jotka pitävät siitä vielä jaloammin, luottavat terryyn. Puuvillakangas on erittäin pörröistä tyypillisten pienten kangaslenkkien ansiosta, erittäin imukykyinen ja jättää ihon tuntumaan kodikkaalta ja miellyttävältä.

silkki

Aidosta silkistä valmistetut kylpytakit antavat välittömästi jokaiselle käyttäjälle tyylikkään, tyylikkään ja houkuttelevan ilmeen. Koska tämä materiaali ei kuitenkaan ime lainkaan vettä eikä ole erityisen lämmin, nämä kylpytakit sopivat paremmin talon kylpytakkeihin. Ne ovat erityisen suosittuja lämpiminä kesäkuukausina.

Kylpytakki hupulla tai ilman Miten valita täydellinen kylpytakki kylpyhuoneeseen Kylpytakki hupulla tai ilman Miten valita täydellinen kylpytakki hiustenkuivaaja nainen kylpytakki

Kuinka valita oikea koko ja pituus?

Kylpytakin koko määritetään suunnilleen samalla tavalla kuin kaikkien muiden vaatteiden. Jos kuitenkin haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi kylpytakissasi, suosittelemme valitsemaan hieman isomman. Jos käytät esimerkiksi kokoa M., hanki kylpytakki koko L. Tämä nyrkkisääntö pätee erityisesti ostaessasi kylpytakkia lapsellesi. Näin lapsesi voi käyttää vaatetta useita vuosia, ennen kuin se tulee liian kireäksi.

Pituuden suhteen kaikki riippuu yleensä vuodenajasta. Nilkkapituiset kylpytakit sopivat parhaiten kylmiin syksy- ja talvikuukausiin, kun taas polvipituiset kylpytakit sopivat parhaiten kevääseen ja kesään. Pidempi kylpytakki sopii myös kylpylään, uima -altaalle tai saunaan, koska se antaa sinulle mukavuutta ja yksityisyyttä.

Täydellisen kylpytakin valitseminen ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Se on vaatekappale, jota käytät parhaimmillaan monta vuotta oston jälkeen.

Kylpytakki hupulla tai ilman Näin valitset täydelliset kylpytakit rentoutumiseen Kylpytakki hupulla tai ilman Miten valita täydellinen kylpytakki naisille peilistä