Lasisuihkut – tee omasta kylpyhuoneestasi moderni wellness -keidas

Modernit kylpyhuoneet eivät ole enää vain suihkussa. Ne ovat melko pieniä yksityisiä wellness -keitaita, joissa voimme suihkuttaa ja rentoutua samanaikaisesti. Lisäksi vaatimukset suunnittelua ja tyyliä kohtaan ovat kasvaneet. Jalometalliset pinnat, optinen leveys ja selkeät linjat ovat tärkeimpiä kriteerejä modernille kylpyhuoneelle. Siksi ei ole ollenkaan yllättävää, että lasisuihkut ovat kylpyhuoneiden sisustuksen ehdoton perimmäinen osa ja ovat olleet muodissa jo jonkin aikaa. Voit hyötyä sen lukuisista eduista ja löytää yksilöllisen, optimaalisen ratkaisun omaan kylpyhuoneesi tilanteeseen.

lasisuihkut

Mitkä ovat lasisuihkun edut??

Riippumatta siitä, aiotko remontoida kylpyhuoneen vai haluatko perustaa sen tyhjästä, lasisuihkun ostaminen kannattaa aina. Koska tämä tekee vaikutuksen paitsi läpinäkyvyydellä ja hienostuneella estetiikalla, myös optimaalisella pitkäikäisyydellä ja kestävyydellä. Lasisuihkut ovat myös erittäin turvallisia. Seinät eivät ole normaalia, rikkoutuvaa lasia. Mutta päinvastoin. Se on murtumaton ja iskunkestävä materiaali. Se voi tehdä ns Karkaistu turvalasi (ESG) tai laminoitu turvalasi (VSG). Molemmissa tapauksissa loukkaantumisriski ei ole melkein särkyvä, koska vaarallista lasinsirua ei synny. Optista leveyttä ja huomattavaa anteliaisuutta, jonka lasisuihku antaa kylpyhuoneelle, täydentää hyvä vakaus ja kestävyys. Tällaisten suihkujen monien mallien ja rakennevaihtoehtojen ansiosta saat myös sopivan annoksen suunnittelun vapautta.

tiivisteetön läpinäkyvä suihku

Jotta voit hyötyä kaikista näistä eduista optimaalisesti, sinun tulee valita vain korkealaatuisia tuotteita, kuten Todelliset lasisuihkut Glasprofilta24. Löydät varmasti täydellisen ratkaisun jokaiseen kylpyhuoneeseen. Olipa suihkukaapit tai vain suihku -väliseinä – kaikki on valmistettu laadukkaasta lasista ja varustettu korkealaatuisilla ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla pylväillä ja varusteilla. Voit aina luottaa parhaaseen palveluun ja moitteettomaan laatuun "Valmistettu Saksassa" Jätä laatu.

Kävele suihkussa

Kuvan lähde: © Glasprofi24 GmbH

Mikä lasisuihku sopii kylpyhuoneeseeni??

Kaikki lasisuihkut eivät ole tasa -arvoisia. Kylpyhuoneessa olevan tilan ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan erilaiset lasirakenteet ovat sopivia. Esimerkiksi pienemmissä kylpyhuoneissa on kulmasuihku. Optimaalisesti tässä on edelleen taitettavat ovet. Vielä tilaa säästävä ratkaisu ovat viisikulmaiset suihkut, jotka samanaikaisesti mutta pysyvät optimaalisen mukavina.

Jos kylpyhuoneessa on markkinarako, voit varustaa sen hyvin käytännössä kapealla suihkulla. Vai onko sinulla tilava uintialue? Sitten U-muotoiset tai leveät suihkukaapit on tehty juuri sinua varten.

Lasisuihkujen suunnitteluvaihtoehdot ovat uskomattoman erilaisia. Erityisen online -konfiguraattorin ja asianmukaisen asiantuntijaneuvonnan avulla löydät varmasti optimaalisen ratkaisun toiveisiisi ja tarpeisiisi.

Asenna ja suunnittele suihku

Voit myös valita lasityypin erikseen. Sen ei aina tarvitse olla klassista kirkasta lasia. Ehkä pidät sävytetystä versiosta tai suihkusta kanssasi Huurrettu lasi. Siellä on myös satinoitu tai painettu lasi entistäkin vaativammille kylpyhuoneen faneille, jotka etsivät enemmän yksilöllisyyttä tai leikkisyyttä.

Avoimet ja suljetut suihkut: mitkä ovat edut ja haitat??

Vain sinä voit itse päättää, mikä on sinulle parempi päätös. Koska sekä suljetulla suihkukaapilla että avoimella suihkulla on omat etunsa ja haittansa. Vaikka ensimmäinen estää veden roiskumisen paremmin suihkussa ja säilyttää lämmön optimaalisesti, toinen tarjoaa ennen kaikkea parhaan saavutettavuuden. Tämä suuri plussa ei ole hyödyllinen vain eläkeläisille. Tämän seurauksena suihkuprosessi on yleensä suunniteltu erittäin mutkattomalla ja miellyttävällä tavalla. Ei ole turhaa, että tällaisia ​​suihkuja kutsutaan kulkusuihkuiksi. Ne tuovat kylpyhuoneeseesi myös ilmaa ja keveyttä. Lattiatasoinen suihkutila täydentää koko jutun ja takaa entistä paremman uimamukavuuden.

esteetön suihku osio kylpyhuone

Tässä tapauksessa puhdistus on myös helpompaa ja nopeampaa. Koska sinulla on runsas uintialue, mutta siinä on vähemmän seiniä. Jos kuitenkin valitset lasien innovatiivisen nanotiivisteen, lika ja kalkki eivät tartu niihin. Vesi valuu suoraan.

Nykyaikaiset lasisuihkut antavat sinulle valon tulvan ja hienostuneen uintiparatiisin omissa neljässä seinässäsi. Hemmottele itseäsi ainutlaatuisella SPA -tunteella joka kerta "käydä suihkussa" harppaus!

kasvit luovat miellyttävän tunnelman kylpyhuoneeseen