Nykyaikaisen suihkun trendit

Nykyaikaisen suihkun trendit

Kaikki arvostavat miellyttävän kuumaa kylpyhuonetta erityisesti kylminä talvipäivinä. Kylpyamme on täydellinen rentoutumiseen raskaan ja raskaan työpäivän jälkeen. Siitä huolimatta kylpyammeita asennetaan yhä harvempiin koteihin. Erityisesti nuoremmat sukupolvet suosivat suihkutiloja ja avoimia suihkuja. Itse kylpyamme on täällä vain bonus, mutta se ei ole kauan sitten ollut “pakollinen”. Mutta mistä tämä suuntaus tulee ja miten on suunniteltu uusi moderni kylpyhuone suihkulla?

modernit suihkut kylpyhuoneen sisustusideat lattiaideoita

Lattiatason suihku

Suuntaus kohti lattiatasoista suihkukaappia löytää parhaillaan tien kaikkiin kotitalouksien kylpyhuoneisiin. Suihkuallas voidaan jättää kokonaan pois täältä. Suihkukaappia pidetään erityisen modernina ja siinä on ylellisyyttä, vaikka siihen ei välttämättä liity lisäkustannuksia.

Useimmiten erittäin antelias, lattiatason suihkukaapit on suojattu suurilla lasiseinäillä. Tämä tekee kylpyhuoneesta entistä isomman. Tällaisia ​​moderneja Suihkukaapit löytyvät Baddepotista löydetään. Baddepot tarjoaa erilaisia ​​vakio -suihkukaappeja. Mutta myös yksilöllisesti mukautettuja suihkukaappeja voidaan valmistaa. Jokainen, joka tarvitsee neuvoja, voi kääntyä suihkutilojen sisustusoppaan puoleen.

Muuten, jos sinua vaivaa veden tyhjennys, joka sijaitsee yleensä suihkukaapin keskellä, voit laittaa kuorrutteen kakun päälle uudella modernilla suihkulla, jossa on seinäviemäri. Seinäviemärillä vesi yksinkertaisesti “katoaa” seinään ja syötetään sieltä viemärijärjestelmään.

modernit suihkut kylpyhuoneideat pieni kylpyhuone

Suihkupään vaihto

Viime aikoihin asti suihkupää oli enemmän tai vähemmän hyödyke, keino päästä päähän. Mutta tämä muuttuu myös täysin moderneissa kylpyhuoneissa ja suihkukaapissa. Vaikka perinteistä suihkua ei voi helposti vaihtaa, on tarjolla monia erilaisia ​​houkuttelevia malleja ja vaihtoehtoja. Yhä useammat kylpyhuoneet kotona tehdään erittäin miellyttävällä ja ylelliset sadesuihkut asennettu. Tämä suihkutyyppi on suunniteltu jäljittelemään lämpimän sadesuihkun miellyttävää tunnetta ja siten takaamaan unohtumattoman suihkukokemuksen. Sadesuihkupää voidaan asentaa jälkikäteen perinteisen suihkupään lisäksi tai se voidaan kiinnittää suoraan suihkukaapin kattoon.

modernit suihkut sadesuihkun kylpyhuoneideat

Suihkun lattia

Koska suihkut normaalisti paljain jaloin, tunne, joka imeytyy jalkojesi kautta, on myös tärkeässä asemassa. Kylmät, sileät laatat ovat luultavasti kaikkien tiedossa. Mutta suihkukaapin lattian ei myöskään tarvitse olla tylsää. Myös täällä voit kokeilla monenlaisia ​​materiaaleja ja pintoja. Entä karkea luonnonkivi tai jopa sorasänky? Tämä voidaan myös istuttaa esimerkiksi bambuilla. Yhdessä sadesuihkulla tämä tarjoaa unohtumattoman suihkukokemuksen kuin sademetsässä.

moderni suihku kylpyhuone design suihkukaappi kylpyamme

moderni suihku kylpyhuone kasvi kylpymatto