Pieni kylpyhuone – fiksuja temppuja, jotka saavat kylpyhuoneen näyttämään isommalta

Panta rhei tai kaikki virtaa, kaikki muuttuu, kuten antiikin kreikkalainen filosofi Heraclitus kerran kirjoitti. Suuret ja pienet muutokset ovat jatkuvia sekä elämässä että kodin suunnittelussa. Sisustussuunnittelun vanhat trendit ovat haalistumassa, mutta uusia on tulossa. Esimerkiksi se, mikä oli vain pieni märkä huone 50- ja 60 -luvuilla, on vihdoin menneisyyttä. Sen sijaan kodikas kylpyhuone on vakiinnuttanut asemansa pysyväksi trendiksi. Nykyaikaiset ihmiset haluavat kodikkaan huoneen, joka palvelee päivittäistä hygieniaansa ja antaa myös rentoutumisen tunteen. Ainoa ongelma modernissa kylpyhuoneen suunnittelussa olisi rajoitettu asuintila, joka on tyypillistä suurkaupunkien huoneistoille. Useimmilla asunnonomistajilla on pieni kylpyhuone ja heidän on käsiteltävä sitä. On kuitenkin fiksuja temppuja, jotka pienentävät visuaalisesti pientä kylpyhuonetta.

Pieni kylpyhuone voidaan myös muuttaa hyvinvoinnin keidas.

Pieni valkoinen kylpyhuone

Jos kuulut myös ryhmään ja sinulla on vain pieni kylpyhuone kotona, sinun ei ehdottomasti pidä ripustaa päätäsi. Kaunis kylpyhuone voidaan myös suunnitella rajoitetussa tilassa, klassisesta tyylikkäästä ylelliseen. Seuraavassa näytämme sinulle sisustussuunnittelun temppuja, jotka saavat pienimmänkin kylpyhuoneen näyttämään hieman tilavammalta.

Näiden tuntemisesta on suurta hyötyä, koska ne auttavat sinua keksimään hyvin harkitun konseptin pienelle kylpyhuoneellesi ennen kuin aloitat tilan kunnostamisen tai uudelleensuunnittelun. Pysy kuulolla, sillä olemme valmistelleet sinulle mielenkiintoisia suunnitteluvinkkejä. Tämän ansiosta saat kaiken irti pienestä tilasi.

 Tyylikäs kylpyhuone vaaleissa väreissä on aina erittäin houkutteleva.

Pieni kylpyhuone tyylikäs kylpyhuone muotoilu vaaleat värit valkoinen harmaa erittäin houkutteleva

  • Temppu # 1: Valitse kevyin mahdollinen väripaletti pieneen kylpyhuoneeseen

Aloitamme pienen kylpyhuoneen värisuunnittelusta ja ensimmäinen neuvomme sinulle on: valitse vaaleimmat mahdolliset värit. On tunnettua ja käytännössä todistettu tuhat kertaa, että pastellisävyt ja pehmeät vivahteet saavat rajoitetun tilan optisesti näyttämään laajemmalta. Lisäksi vaaleat värit voidaan yhdistää upeasti puupintoihin ja valkoiseen. Tästä syystä voit valita kylpyhuoneen huonekalut ja tarvikkeet näissä väreissä. Vain jos haluat tuoda hieman dynamiikkaa pieneen kylpyhuoneeseesi, voit valita ylellisiä värejä tai luoda houkuttelevia värikontrasteja samanaikaisesti.

Mustavalkoinen väriduo, jos pidät voimakkaista kontrasteista ….

Pieni kylpyhuone sitä vastoin valkoinen musta, suuret lattialaatat

Moderni kylpyhuone ei ole mahdollista ilman kauniita laattoja. Siksi haluamme antaa ideoita pienen kylpyhuoneen laattoihin ja kuinka voit käyttää niitä leikkisästi. Neuvomme on: valitse suurikokoiset laatat, joissa on vähän saumoja. Pienillä laattoilla tarvitset paljon enemmän saumoja, ja ne varmasti häiritsevät näkymää ja vaikuttavat rajoittavasti. Siksi olisi parasta välttää tämä.

Kaikki optiset harhat ovat tervetulleita tänne.

Pieni kylpyhuone valkoiset laatat iso seinäpeili seinävalaisin optinen harha

  • Temppu # 2: Suuret seinäpeilit ja vastaava valaistus tekevät pienestä kylpyhuoneesta tilavamman

Jokaisen modernin kylpyhuoneen suunnittelun ja kunnostuksen tavoitteena on luoda rentouttava tunnelma kylpyhuoneeseen ja tehdä siitä mahdollisimman mukava. Tältä osin kaikki yritykset saada pieni kylpyhuone näyttämään suuremmalta ovat perusteltuja. Siksi haluamme antaa sinulle vinkkejä kylpyhuonepeilin ja huoneen valaistuksen leikkisästä käytöstä. Mitä tulee kylpyhuoneen peileihin, se on selvää – mitä suurempi peili, sitä vahvempi tilan tunne. Se voi olla pyöreä tai neliömäinen, mutta mahdollisimman suuri! Kyllä, iso peili voi todella tehdä ihmeitä pienessä kylpyhuoneessa. Se heijastaa tulevaa valoa ja voi siten optisesti kaksinkertaistaa pienen tilan. Jotta tämä strategia toimisi hyvin, sinun ei pitäisi mieluummin olla esteitä pienessä kylpyhuoneessa. Edes yksi suihkukaappi  olisi täällä oikeassa paikassa. Se sopii täydellisesti pieneen kylpyhuoneeseen eikä keskeytä huoneen virtaavaa ilmettä. Lisäksi tällainen suihku tuo vahvan yksinkertaisen tyylikkyyden pieniin kylpyhuoneisiin.

 Oikea kylpyhuonevalaistus on tärkeä osa koko kylpyhuoneen suunnittelua.

Pieni kylpyhuone valkoisessa alaosaan harmaa peili seinävalaisimet kylpyamme Metro laatat hunajakennokuvioiset lattialaatat

Kun kyseessä on moderni kylpyhuonevalaistus, sinulla on useita suunnitteluvaihtoehtoja, joista yksi on parempi kuin toinen. Toisaalta sinun on ehdottomasti huolehdittava kattovalaisimesta, joka hajauttaa hajavalon pieneen huoneeseen. Voit myös asentaa muutaman kohdevalaisimen. Nämä voivat sitten korostaa visuaalisesti tiettyjä kylpyhuoneessa olevia esineitä ja saada ne siten huomionne keskipisteeseen. Esimerkiksi, jos sinulla on pieni, tumma kapealla kylpyhuoneella, tarvitset ehdottomasti kohdennettua valaistusta siellä. Riippumatta siitä, mitä olet laittanut sinne, esimerkiksi ruokailuvälineet tai mukava kattila, jossa on vastaava vihreä Kasvi kylpyhuoneeseen, suuntaava valaistus korostaa visuaalisesti kaikkia näitä asioita. Älykäs, eikö olekin?

 Hyvä esimerkki taitavasti valitusta kylpyhuoneen valaistuksesta.

Pieni kylpyhuone taitavasti suunniteltu valaistus Ruskean kylpyhuoneen muotoilu on erittäin tyylikästä

  • Temppu # 3: Käytä jokaista vapaata tilaa taitavasti

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tulemme kolmanteen temppuun modernin kylpyhuoneen suunnittelussa rajoitetussa tilassa. Ja tämä on: Käytä jokaista neliösenttimetriä oikein suunniteltu ja harkittu! Tämä temppu toimii missä tahansa pienessä huoneessa, mutta se on erityisen tärkeä pienelle kylpyhuoneelle. Koska jokainen senttimetri todella laskee täällä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi säilytystilaa alla ja silmien korkeudella kylpyhuoneesi tarvikkeille ja kosmetiikalle, jatka ylöspäin. Avoimiin, korkealle asennettuihin seinähyllyihin mahtuu asioita, joita et itse asiassa tarvitse joka päivä. Niitä on kuitenkin aina saatavilla halvalla. Pesualtaan alla oleva kaappi, vieressä oleva kapea konsoli tai muutama seinäkoukku voivat tarjota sinulle lisää säilytystilaa. Kun suunnittelet kylpyhuonetta, sinun ei kuitenkaan tarvitse koskaan unohtaa yhtä perusperiaatetta: pieni kylpyhuone ei saa näyttää liian täynnä tai sekavalta. Kaikki sotku on täällä tabu.

Varmista, että sinulla on tarpeeksi säilytystilaa pienessä kylpyhuoneessa.

Säilytystilaa tärkeä pieni kylpyhuone metrolaatat tumma kaappi kontrasti grafiitti lattialaatat

Seuraa vain näitä fiksuja temppuja saadaksesi pienen kylpyhuoneen ja sen modernin suunnittelun, ja olet pian tyytyväinen erittäin tyydyttävään lopputulokseen. Mikään ei estä viihtyisää pientä kylpyhuonetta!

Kauniisti kuvioidut lattialaatat tuovat dynamiikkaa tähän pieneen kylpyhuoneeseen, joka on kokonaan valkoinen.

 Pieni kylpyhuone, kaikki valkoiset, kauniisti kuvioidut lattialaatat, mustavalkoinen katseenvangitsija

Aksenttiseinä ei olisi huono idea.

Pieni kylpyhuone -aksentti -seinä värikäs kauniisti kuvioitu seinälaatta

 Jopa pieni kylpyhuone osoittaa tyyliä ja eleganssia.

Suihkukaappi tyylikäs wc erillinen kuvioitu lattialaatat pieni kylpyhuone tyyliä eleganssia

 Valkoinen voidaan yhdistää upeasti lämpimään puu- ja messinkisävyyn tässä retro -kylpyhuoneessa.

Pieni kylpyhuone retro -tyylinen valkoinen metrolaatta valkoiset seinät yhdistelmässä puun messinkiä

Pieni mutta kauniisti suunniteltu!

Pieni kylpyhuone tyylikkäästi suunniteltu hyvä konsepti kaksi väriä

 Ota kaikki irti pienestä kylpyhuoneestasi!

Kylpyhuoneet hyödyntävät sitä parhaiten, erilliset suihkut tekevät siitä erittäin tyylikkään

 Värien harmonia voidaan rikkoa kahdella tai kolmella kohokohdalla.

Pienet kylpyhuoneen värit sopivat vaaleanpunaiseen

 Valkoiset metrolaatat ovat jälleen muodissa! Mutta kapealla oleva avohylly on todellinen katseenvangitsija täällä.

Pieni kylpyhuone valkoinen metro laatat avoin hylly alkovissa erittäin käytännöllinen

Jos pidät visuaalisesta dynamiikasta ….

Silmiinpistävät laatat visuaalinen dynamiikka luoda pieni kylpyhuone

 Vältä, että pienessä kylpyhuoneessa on liikaa esineitä, jotka näkyvät. Se johtaa häiriöön!

Pieni kylpyhuone liian vähän tilaa, monet esineet aiheuttavat sotkua

 Pieni kylpyhuone rakastua!

Pieni kylpyhuone unelma vaaleat värit hyvä suunnittelukonsepti