Poreamme kotona? Jotkut asennusohjeet sinulle

poreamme kotona taiteellinen ja erittäin romanttinen

Poreamme kotona

Kylpytynnyri kylpyhuoneessa saa sinut tuntemaan olosi kalliissa hotellihuoneessa. Näiden asennustarvikkeiden osalta sinun on kuitenkin oltava erittäin kärsivällinen huollon suhteen. Otetaan siitä vähän enemmän oppia.

Poreallas on mikä tahansa amme, jossa on ilmalukko, kuumavesijärjestelmä tai suihkusuuttimet, ja jossa on erityisen syvä muotoilu kylpyammeelle.

Jotkut kylpyhuoneet ovat pyöreitä, toiset neliömäisiä, soikeita tai suorakulmaisia. Kylpyamme voidaan asentaa nurkkaan tai vapaasti seisovaksi.

Täydellinen eleganssi valkoisessa keramiikassa, Amelie de Gaulle Interiors

poreamme kotona valkoinen soikea keraaminen

Huomaa: Älä koskaan osta kylpyhuonetta, jossa et ole istunut. Jos haluat käyttää sitä kumppanisi kanssa, istukaa molemmat.

Kuvassa on sisäänrakennettu malli. Molemmilla malleilla – sisäänrakennetuilla tai vapaasti seisovilla – on kuitenkin erilaisia ​​kokoonpanovaikeuksia.

Green Apple Designin klassinen soikea terrakottalaatoilla

poreamme kotona valkoiset soikeat keraamiset terrakottalaatat

Yleensä kylpyammeet ovat saatavana vesipumpulla, lämmityksellä tai ilmajärjestelmällä. Sinun on kokeiltava niitä ennen kokoonpanoa. Olisi erittäin epämiellyttävää huomata, että järjestelmä on loppumassa tai ei toimi.

Huomaa: sisäänrakennettu asennus on joskus edullisempaa, koska alla on tilaa pumpulle ja lämmittimelle, joita on muuten vaikea piilottaa. Tässä kylpyammeessa on myös parempi kiinnitys ympäröivien laattojen ansiosta. Vapaasti seisovat kylpyhuoneet tarvitsevat turvakiinnikkeet, jotta ne eivät liuku. On pidettävä huolta siitä, että puristimet eivät häiritse järjestelmien putkia ja putkia.

Syvä kylpyamme – minimalistinen ja tyylikäs, Cynthia Murphy

poreamme kotona minimalistinen muotoilu

Kylpyammeen koko on subjektiivinen; jotkut tuntevat olonsa paremmiksi pidemmissä kylpyissä, toiset haluavat jalkojensa koskettavan kylpyammeen reunaa.

Mieti kylpyhuoneesi ja sisustuksesi kokoa. Olisi parempi, jos sinulla olisi näkymä ikkunasta kylpyammeesta, ei vain seinältä. Älä mene massiiviseen kylpyammeeseen, jos kattila on pienikapasiteettinen eikä pysty palvelemaan sitä.

Uiminen näköalalla Mark English Architects, AIA

poreamme kotona tilavat suuret panoraamaikkunat

Kylpyammeessa on myös tarvikkeita, kuten pumppu, puhallin, LED -generaattori ja muita oikean kotelon tarpeita. Jotkut rakentavat ne ulos kaappiin, toiset haluavat niiden ulottuville. Kannattaa harkita myös pointtia. Sinun tulisi myös tiedustella mallin sähköjärjestelmävaatimuksia, koska jotkin vaihtoehdot voivat aiheuttaa lisäkustannuksia talollesi.

Täysi kylpy nauttia

poreamme kotona rentouttavaan kylpyyn

Tässä syvässä porealtaassa on suihkut, valot, paljon ilmakuplia, lämmitin, huuhteluliitin ja suuntatyyny. Ne on testattava erikseen ennen kokoonpanoa.

Huomautus: Nämä valot on suunniteltu asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Jos sinulla on myös sisäinen valaistus, voit kokeilla 4 osaa.

Unohda arki – kylpy kuin avaruudessa

poreamme kotona uiminen maailmankaikkeudessa

Suihkujen lisätoiminnot asettavat lisävaatimuksia – kuten huoneen ilmanvaihdon tai seinien maalin. Monet suihkukoneet ovat täysin toiminnassa vain ensimmäisten kuukausien aikana. Joissakin on itsepuhdistuva toiminto, joka on valitettavasti erittäin meluisa.

Tyylikäs muotoilu – kolmiomainen ja läpinäkyvä

poreamme kotona kolmionmuotoinen, mukava ja läpinäkyvä

Ennen ruiskutusjärjestelmän asentamista sinun on myös harkittava mihin suuntaan haluat istua ja oletko oikeakätinen vai vasenkätinen.

Ergonominen kylpyamme ikkunan vieressä Sienna Building, LLC: ltä

poreamme kotona valkoiset pitkät tummat laatat

Hyvinvointi sisäpihalla

poreamme kotona pieni uima -allas, jossa on harmaat laatat

Verannalla – kuten jumalat Ranskassa

poreamme kotona uiminen kuistilla