Suunnittele tyylikkäitä kylpyhuonekalusteita edullisilla kylpyhuonekalusteilla

Kylpyhuoneessa on yleensä hyvin vähän tilaa. Kylpyhuoneen kunnostaminen, kunnostaminen tai täydellinen kunnostus on siksi aina mestariteos. Hyvän kylpyhuoneen suunnitelman toteuttamiseksi tarvitset ammattitaitoisten käsityöläisten lisäksi myös tarvittavan muutoksen. Jotta kustannukset eivät kasvaisi, on tärkeää suunnitella etukäteen huolellisesti. Yksi kohta on aina välttämätön, jopa pienimmässä kylpyhuoneessa: säilytystilaa. Kylpyhuone ei ole enää vain toimiva. Moderni kylpyhuone on hyvinvoinnin keidas. Täydellinen kylpyhuoneilmapiiri ei edellytä pelkästään käytännöllisiä kalusteita, myös kylpyhuonekalusteilla ja -tarvikkeilla on tärkeä rooli, kuten kauniit materiaalit, mukavat pyyhkeet tai lämmin valo.

kylpyhuoneen sisustamiseen

Kuva 1: Kylpyhuoneen suunnittelussa on tärkeää suunnitella riittävästi säilytystilaa ja tiskivaihtoehtoja, jotta hoitotuotteet, tarvikkeet ja pyyhkeet eivät vain makaa kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneen kalusteet henkilökohtaiseen hyvinvointitemppeliin

Nykyään moderni kylpyhuone on enemmän kuin vain paikka henkilökohtaiseen kehonhoitoon. Se on myös paikka levätä ja rentoutua. Suihku, jossa on sadesuihku tai poreallas, tyylikkäät varusteet vapaasti seisovassa kylpyammeessa tai peilikaappi kutsuvat sinut kauneusohjelmaan. Tämä muuttaa päivittäisen kehonhoito -ohjelman wellness -rituaaliksi. Kylpyhuone voidaan muuttaa yksityiseksi kylpyläksi, jossa on kylpyhuonekalusteet ja vastaavat tarvikkeet. Tyylikkäät, vedenpitävästä materiaalista valmistetut pussit, kuten hyllyt, pienet jakkarat ja puiset lipastot luovat lämpimän tunnelman. Kylpyhuoneen kalusteet puusta valmistetut luonnolliset sävyt parantavat kodikasta vaikutelmaa. Pienet korit sopivat hyvin, jotta monien eri hoitotuotteiden kanssa ei ole kaaosta. Hiuslenkit, kermaputket, hiusnaamarit ja kammat voidaan helposti säilyttää.

kylpyhuoneen kalusteet

Kuva 2: “Kelluvat” kylpyhuonekalusteet, jotka ovat lattialla, antavat kylpyhuoneelle ilmavan tunnelman. Se myös helpottaa lattian pyyhkimistä märkäksi.

Kylpyhuoneen huonekalut lisäävät säilytystilaa ja tekevät kylpyhuoneesta käytännöllisemmän

Monista kylpyhuoneista puuttuu säilytystilaa. Seinäkaappien tai kylpyhuonetarvikkeiden asentaminen ei ole aina niin helppoa täysin kaakeloidussa kylpyhuoneessa, koska laattojen poraamisessa on sudenkuoppiaan. Lisäksi se voi aiheuttaa ongelmia vuokranantajan kanssa vuokra -asunnoissa, jos Laatat on reikiä lopussa. On säilytystilaa ideoita ja halpoja kylpyhuonekalusteita, joille kenenkään ei tarvitse porata reikiä. On olemassa liimausvaihtoehtoja, jotka voidaan myöhemmin poistaa ilman jälkiä ja jotka pitävät silti erittäin hyvin.

Pienet rulla -astiat ovat halpoja kylpyhuonekalusteita, joita voidaan käyttää paitsi säilytystilassa myös istuimena. Usein suihkussa ei ole säilytystilaa. Ratkaisuna on ripustuskorit, jotka voidaan ripustaa suihku -osioon tai jotka löytyvät sekoittimesta – myös ilman reikien poraamista laattoihin. Pesualueelle on myös tyylikkäitä liimavarusteita, kuten hiustenkuivaaja- ja pyyhetelineet, saippua -annostelijat ja hyllyt.

tyylikkäät kylpyhuonekalusteet

Lattianpäällyste – tärkeä aihe kylpyhuoneen suunnittelussa

Kylpyhuoneessa lattiapäällysteen, kuten kylpyhuonekalusteiden, on täytettävä erityisvaatimukset. Kosteus on siellä erityisen korkea, ilmassa on jatkuvasti vesihöyryä ja satunnaisten pienien onnettomuuksien sattuessa suihku tai kylpyamme tulee lattialle. Kylpyhuoneen klassikko on laatat. Mutta modernit lattiapäällysteet tarjoavat paljon enemmän vaihtoehtoja kylpyhuoneen yksilölliseen suunnitteluun, kuten korkki, vinyyli, laminaatti tai kivimatto.

kylpyhuoneen kalusteet lattia kylpyhuoneen matto

Värikäs, lämmin ja pörröinen kylpyhuoneen matto voi olla houkutteleva katseenvangitsija. Samalla se takaa enemmän vakautta osittain märällä kylpyhuoneen lattialla takaosan liukumattoman pinnoitteen ansiosta. Kaunis kylpymatto tekee kylpyhuoneesta täydellisen. Se levittää kodikasta ilmapiiriä ja takaa lämpimät jalat.

Kuva 1: Pixabay © varjotulipalot (CC0 Public Domain) Kuva 2: Pixabay © PIX1861 (CC0 Public Domain)

     ideoita pieneen kylpyhuoneeseen