Tämä tulisi pitää mielessä, kun ostetaan suihkukaappi

Riippumatta siitä, onko kyseessä remontti vai uudisrakennus, hyvin suunniteltu kylpyhuone on aina listan kärjessä. Koska mikään ei ole virkistävämpää kuin aamu -suihku pian nousun jälkeen. Keho ja mieli etenevät miellyttävästi ja valmistautuvat kaikkiin muihin päivätoimintoihin. Oikealla suihkukopin tai suihkukopin valinnalla on erittäin tärkeä rooli, koska ne takaavat kylpy mukavuuden ja kylpyhuoneen yleisen ulkonäön. Ja vaikka oma maku ei ole tärkeä suihkukopin valinnassa, monet muut seikat ovat vielä ratkaisevampia ja ne on ehdottomasti otettava huomioon suunnittelussa. Seuraavassa löydät tärkeimmät niistä ja opit lisää aiheesta.

Mitä suihkutyyppejä on saatavana?

Kaikki suihkukaapit eivät ole samanlaisia. Asennustilanteen ja kylpyhuoneessa olevan tilan mukaan voit valita oikean tyyppisen suihkukaapin. Pienemmät kylpyhuoneet sopivat parhaiten esimerkiksi kulma- ja pyöreisiin suihkuihin, koska nämä vaihtoehdot ovat tilaa säästäviä ja käyttävät kahta huoneen seinää. Myös kulma -aukkoa ja viisikulmaista suihkua suositellaan tässä tapauksessa, ja ne tarjoavat vielä enemmän mukavuutta ja hieman erilaista muotoilua. Aukkosuihku on myös eräänlainen suihkukaappi, mutta se tulee kyseenalaiseksi vain, jos kylpyhuoneessa on olemassa kapealla alueella ja tarvitsee vain suihkukaapin oven. Trendikkäät suihkukaapit ja U-suihkukaapit ovat ihanteellisia tilaviin kylpyhuoneisiin. Molemmat takaavat enemmän liikkumisvapautta. Ensimmäinen versio on jopa täysin esteetön, koska ovea ei ole. Suuri valikoima kaikkia näitä suihkukaappeja löytyy www.badwelten24.de.

valitse suihkukaapin suihkukaappi

Lisävinkki: Jos asut tällä hetkellä vuokra -asunnossa ja sinulla on vain kylpyamme, hyvä kokoontaitettava kylpyammeen seinä olisi ihanteellinen ratkaisu.

Valitse sopiva suihkuallas ja ovet

Suihkuallasta kutsutaan edelleen suihkutilaksi tai suihkualustaksi. Tämä on jokaisen suihkukaapin perusta, ja siksi se on valittava asianmukaisesti. Asemalla ja kunnolla on keskeinen rooli. Voit valita emaloidusta teräksestä, saniteettiakryylistä, kivestä, laatasta, Silestonesta tai erilaisista komposiittimateriaaleista valmistetun suihkualustan ja valita myös eri väreistä. Vakiokoko on 90 x 90 cm, mutta jos sinulla on enemmän tilaa kylpyhuoneessa, voit silti käyttää suurempia suihkualustoja. Suihkukaapit ovat olleet trendi jo jonkin aikaa, eivätkä ne enää vaadi suihkuallasta ollenkaan.

suihkukaappi schulte akryyli viisikulmainen suihkualusta

Ovia valittaessa pääpaino on jälleen huoneolosuhteissa – pohjapiirros, neliö, pesuallas ja kylpyhuonekalusteet. Henkilökohtaiset tarpeesi ja fyysinen kunto voivat myös olla lisäpäätöskriteeri. Suihkukaapin päätyypit ovat kääntö-, taitto-, liuku- ja liukuovet. Mieti myös etukäteen, kumpaa oven saranaa haluat, oikeaa tai vasenta.

Lisävinkki: Joissakin suihkukaapissa suihkun ovet, joissa on ns. Nosto-laskumekanismi, ovat järkeviä, koska ne suojaavat tiivistysliuskoja ja muita vedenohjaimia.

koulutettu suihkukaapin mestarikurssi

Entä saranat, profiilit ja pidikkeet??

Valmistaja yleensä tarjoaa nämä tyylikkäästi ja vastaavat vastaavaa suihkukotelomallia. Voit tietysti valita tarjolla olevista vaihtoehdoista. Periaatteessa suositellaan saranoita, jotka on valmistettu kiinteästä messingistä tai painevaletusta alumiinista ja jotka sitten on kromattu korkealaatuisiksi. Mitä tulee profiileihin, alumiini on paras valinta useimmissa tapauksissa. Nämä ovat eloksoituja, värillisiä jauhemaalattuja tai kromattuja, jotta ne kestäisivät paremmin. Tämä näkökohta on erityisen tärkeä täysin kehystetyissä suihkukaapissa. Voit tietysti tilata myös ne, jotka ovat vain puolikehyksiä tai täysin kehyksiä. Jälkimmäiset ovat mahdollisia vain lasiovilla. Ne näyttävät paljon hienostuneemmilta ja ylevämmiltä, ​​mutta ovat hieman kalliimpia. Suuri plussa: kehyksetön suihkukaappi on erittäin helppohoitoinen.

Mikä suihkukaappi on helpompi hoitaa?

Helppokäyttöisestä hoidosta puhuttaessa tämä näkökohta ei ole lainkaan merkityksetön ostopäätöksessäsi. Koska huoltointensiiviset tuotteet maksavat silloin paljon aikaa ja energiaa, ja ne voivat turhaan saastuttaa ympäristöä kemiallisilla puhdistusaineilla. Pohjimmiltaan pätee seuraava: kehyksetön suihkukaappi, jossa on lasiseinät ja -ovet, on paljon helpompi puhdistaa verrattuna täysin kehystettyihin muovikoppeihin, joissa on liikaa profiilikulmia. Jälkimmäiset suosivat lian ja kalkin kertymistä.

kulmaan johtava liukuva suihkukaappi

Jos valitset lasisen suihkukaapin, sinun tulee ehdottomasti valita se, joka on varustettu karkaistulla turvalasilla. Useimmissa tapauksissa 6 mm: n lasin paksuus on täysin riittävä. Monet mallit selviävät jopa täydellisesti 5 mm: llä ja ovat myös hieman halvempia. Lasiseinät, joissa on helmivaikutus ja jotka samalla estävät kalkin ja lian kertymisen samanaikaisesti, ovat hieno asia. Yksi tällainen suositeltu lasitiiviste on Fixil. Kuvioidut lasityypit, joissa on chinchilla -turkista tai carré -kuvioita, ovat matta-, antrasiitti- tai hiekkapuhallettujen lasien lisäksi myös varsin käytännöllisiä ja monien suosimia.

Lisävinkki: Puhdistuksen helpottamiseksi täysin kehystetyn suihkukaapin liikkuvien osien tulee olla taitettavia.

Jos mahdollista, hemmottele itseäsi mukavalla ja kutsuvalla suihkukaapilla ja aloita päivä täynnä voimaa joka aamu. Luota korkeaan Saksassa valmistettuun laatuun ja luota asiantuntijoiden ammattitaitoiseen palveluun sekä neuvojen että mittausten ja kokoonpanon osalta.

     kehyksetön suihkukaappi lattiatasolla