Täydellisen pesuallashanan valinta – pieni opas käytännön apuna

Käsien pesu ja hampaiden harjaus ovat kaksi tärkeintä ja useimmin suoritettavaa toimintaa jokapäiväisessä elämässä hyvän hygienian suhteen. Yleensä teemme tämän kylpyhuoneen pesualtaalla. Olet erityisen iloinen, kun pesualue on todella mukava ja käytännöllinen. Ulkonäköä ei tietenkään pidä unohtaa, koska kylpyhuoneen tyylikäs tunnelma pyöristää kaiken hienosti. Pesemisen aikana keskitytään ehdottomasti oikeaan sekoittimeen ja pesualtaaseen sekä näiden kahden täydelliseen yhdistelmään. Joten jos olet parhaillaan kunnostamassa tai suunnittelemassa kylpyhuoneesi ja etsit oikeaa pesuallasta, seuraavat tiedot ja vinkit voivat olla todella hyödyllisiä ostopäätöksesi kannalta.

moderni grohe kylpyhuone

Millaisia ​​altaan varusteita on olemassa??

Asennuksesta, käyttötavasta ja toiminnasta riippuen seuraavat varusteet erotetaan toisistaan:

Kahden kahvan varusteet

Tämä tiedetään menneisyydestä. Tällaisissa hanoissa on kaksi kiertonuppia, jotka ovat hanan vasemmalla ja oikealla puolella ja joita käytetään kuuman ja kylmän veden sekoittamiseen. Näitä ei tietenkään ole saatavana vain nostalgisessa retro -suunnittelussa, vaan myös erittäin modernissa versiossa. Vaikka tällaisen pesuallashanan korjaukset voidaan tehdä melko helposti itse, päivittäinen käyttö on hieman hankalampaa. Sinun tarvitsee vain säätää haluttu veden määrä ja lämpötila kahdella kädellä. Tämä vie enemmän aikaa ja tuhlaa paljon enemmän vettä tarpeettomasti.

kahden kahvan pesuallashana Grohe

Yksivipuinen sekoitin

Tällaisia ​​varusteita ei turhaan kutsuta yksivipuisiksi sekoittimiksi. Operaatio on täällä lasten leikkiä. Voit säätää veden lämpötilaa ja määrää erittäin nopeasti ja helposti yhdellä kädellä. Tämä tekee hampaiden pesusta ja harjaamisesta paljon miellyttävämpää ja tarkempaa. Aika ja vesi säästyvät pitkällä aikavälillä.

Jalustan varusteet

Asennustyypistä riippuen erotetaan asennetut varusteet ja pesualtaan takana olevat. Ensimmäiset asennetaan suoraan pesualtaaseen. Muut seisovat usein hyvin huomaamattomasti pesukulhon takana ja ovat erittäin kapeita.

Pinta- ja piiloliittimet

Tunnetaan myös nimellä seinävarusteet, ne asennetaan yleensä seinälle, suoraan kipsiin tai asennetaan sen alle. Toisessa tapauksessa kaikki tekniikka on täysin piilossa ja näet vain kahvan ja veden ulostulon. Täydellinen ratkaisu todellisille minimalisteille, jotka kaipaavat pienempää ulkoasua ja enemmän tilaa pesualtaalla.

Grohe kaksoisallashana

Korkea- tai matalapaineiset liittimet

Menemättä yksityiskohtiin näissä teknisissä termeissä haluamme vain lyhyesti mainita, että kyse on venttiilin toimintatilasta. Itse asiassa, jos otat kuuman veden esimerkiksi keskuslämmityksestä, sinun olisi parempi käyttää korkeapainelaitetta. Toisaalta matalapaineista liitintä suositellaan, jos käytät virtauslämmitintä tai kuumavesisäiliötä.

Liittimet anturilla

Useimmissa tapauksissa nämä ovat automaattisia liittimiä, joissa on infrapuna -anturi. Tiedämme tämän pääasiassa julkisista saniteettitiloista, joissa useat ihmiset auttavat itseään päivittäin. Kotona tällaisten varusteiden kosketukseton käyttö on kuitenkin myös erittäin käytännöllistä ja jo melko suosittua. Tällä tavalla olet paremmin suojattu bakteereilta ja viruksilta, kun pesuallashana puhdistetaan mahdollisimman vähän.

pesuallashana Grohe kosmopoliittinen

Mitä muuta on otettava huomioon kiinnitystä valittaessa?

Riippumatta valitsemastasi pesuallashanasta, muutamilla lisäkriteereillä on aina keskeinen rooli optimaalisen pesumukavuuden takaamiseksi. Ensinnäkin nämä ovat liittimen korkeus ja ulkonema. Jos nämä on sovitettu optimaalisesti pesualtaan kanssa, juoksuputken ja pesualtaan välissä on riittävästi tilaa hampaita pestäessä tai harjattaessa. Ja jos vesisuihku putoaa viemäriin mahdollisimman paljon, niin ei ole ärsyttävää vesiroiskeita lattialle tai itsellesi.

Kun ostat, muista etsiä arvokkaita materiaaleja, virheetöntä valmistusta ja pitkiä takuuaikoja. Pidä parempana hyväksi todistettuja, korkealaatuisia valmistajia ensimmäisen luokan kylpyhuonekalusteet ja muut kylpyhuonetarvikkeet. Luota parhaaseen laatuun "Valmistettu Saksassa" ja hyötyä ammattitaitoisesta palvelusta ja hyvästä hinta-laatusuhteesta.

pesuallashana lattiahana Grohe

Mitkä ovat kylpyhuonekalusteiden uusimmat trendit?

Suihkun ja kylpyammeen sekä altaan varusteiden kukoistus ja retrokahvat ovat ehdottomasti vanhentuneita ja epäkäytännöllisiä tällä hetkellä. Selkeät linjat ja hienovaraisesti kaareva muotoilu ovat sen sijaan täysin trendikkäitä. Minimalistiset kylpyhuonekalusteet juhlivat paluutaan ja jatkavat lisävarusteilla SPA -tunne yksi asia vielä. Luonnolliset materiaalit ja tekstuurit, kuten marmori ja puu, vastaavat täydellisesti mattapintaisia ​​ja kiiltäviä kylpyhuonekalusteita, joilla on optimaalinen toimivuus. Klassisen ruostumattoman teräksen tai kromin ulkonäön lisäksi ruusukulta, kupari ja messinki ovat myös vakiinnuttaneet asemansa varsin suosittuina, ja monet sisustusharrastajat käyttävät niitä usein tyylikkäinä aksentteina kylpyhuoneessa. Mustat pesualtaat ovat tänä vuonna erityisen kysyttyjä ja erityisesti yhdistettynä valkoiseen takaavat harmonisen kontrastin.

grohe pesuallashana musta

Trendeistä riippumatta sinun tulisi ensisijaisesti kuunnella omaa makuasi ja henkilökohtaisia ​​tarpeitasi, kun asennat kylpyhuoneesi keidas. Suunnittele pesualtaasi kylpyhuoneessa haluamallasi tavalla ja varmista täydellinen hygienia ja optimaalinen hyvänolon vaikutus. Toivomme, että olemme auttaneet sinua tämän taustatiedon kanssa ja toivotamme sinulle menestyksekästä uuden pesuallashanan ostamista.

grohen altaan varusteet